20. aug. 2007

Nå er det høst, ingen tvil, lenger.......

Ja,idag er det surt,iskald vind feier over sommerblomstene.....stakar......




Regner ikke med å ha dem så fine lenger,desverre,nå som de strutter av liv.........



Så man får kose seg med bildene man har tatt igjennom sommeren.....


Denne rustne "dingsen" som han har blitt betegnet som,kjøpte jeg i sommer , i Lier.....synes den er så søt,noe min samboer IKKE forstår......


Snodig å vise klesvasken på bloggen...,men jeg bare elsker lukten av tøy som har fått tørke i sol og vind...det er en herlig lukt,det.........nå tørker jeg faktisk allt av klær ute,noe naboen har bemerket mang en gang.......ikke go' hu der.......klesvasken til tørk i minusgrader....er det mulig.....??



Litt vemodig er det jo,at kulde og vind skal ødelegge kraftige,fine planter........håper bare jeg klarer å bevare disse til neste sesong.....det gikk nemlig dårlig ifjor.......stikkord : Vann.........lite vann..... :(




Utsikt igjennom en klematis !





Mine selv-sådde pelargonier.....av 8 frø,fikk jeg 6 store fine planter ,ikke verst til meg og være.....kassen dem står i,fant pappa i fjæra,han bar den i 3 timer for at jeg skulle få den hjem , da var den TUNG av sjøvann ,sikkert en meter lang,jeg har 6 krukker oppi......så nå har den fått nytt liv !!






Da vi kom fra ferie,dukket det opp en gutte-pus hos oss.....han er helt rar,later rett og slett som han bor her !! Og vår pusekatt har ikke for vane å godta andre katter på verandaen,men hun er helt "unormal" mot han ,idag da hun sto opp og gikk ut,nusset de på hverandre, ( les: gnudde snutene mot hverandre ).......hmmmmm,litt artig er det jo.......står dørene oppe,legger han seg på hennes teppe,i sofaen....skulle nesten tro han vet at vi elsker pusekatter,for ingen klarer å jage ham ut......på bildet poserer han i kosekroken,på verandaen :)







Når høsten kommer er det jo tid for kantarell.....bildet er fra ifjor,tror ikke den har kommet så langt iår. Men god er den,og det meste vi har plukket på en enkel tur,er...hold dere fast...... 4 ! HELE REMA 1000- POSER...........ingen soppkurv som rommer så mye nei......da er det morsomt å plukke,da.....allt er gult ,så langt øyet kan se,oppetter hele lia ,der vi pleier å være.......






Nå skal det bakes gulrotkake i stor stil,lager 8 i slengen.......og siden jeg tydeligvis har ligget helt feil inatt,går jeg med stiv nakke...og ser bare til en side.......hihi...ser litt rar ut......som vanlig !!!!! Kos dere alle som en,og ha en fin dag ! ~klem

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å dette var koselige bilder fra verandaen deres. Jeg setter meg ned og tar en kopp kaffe og lar sansene av syn og lukt komme. Håper alt er bra. Glad i dere og savner dere.Mor og far til Kieran kommer til helgen. Er ikke stiv i Engelsk, gruer litt.

FO - 2 sa...

Flotte bilder fra sommeren hos deg.
Og all den soppen da du.
Nam nam.
Må nok på sopptur snart ja... ;)
God kveld til deg.

elin1976 sa...

Så koselige bilder. Her har jeg også gjordt meg klar for høsten men hva skjer? Jo sommeren kommer. Blir helt ko-ko. av dette været jeg.
Klem fra meg:O)

Stina sa...

Jättefina och underbara bilder. Kram Stina

Bestefars Verksted. sa...

Mor Ingjerd : Heisann ! Takk for det,du skulle vært her en tur og sett,skjønner du....!! Allt er bra her :) Forstår at du gruer deg,ja,jeg er heller ikke helt stiv i engelsk....men det går helt sikkert bra !! Med all din gode mat,og omsorg for allt og alle,blir det nok bra,skjønner du ! Bedre vert og vertinne,kan dem nok ikke få.....sånn er det med den saken !! Lykke til :)

Ida : Takk,takk :)

elin1976 : Takk til deg også !

Hemma på landet : Takk,takk , -er nok ingen fotograf,men morsomt er det ! Kos deg !