24. sep. 2007

Tur til Ørnes...

Heisann ! Jeg må bare vise dere et utrolig vakkert sted....igår skulle vi ut å sanke mose,greiner,blåbærlyng,furukvister osv...,til mine kranser.....vel,det ble lite å sanke,men desto mer å se på...!! Altså endte vi opp på Ørnes,og det er noen mil......

Da vi fikk øye på dette,gjorde vi STORE øyne,begge to....

Bråstopp....ut av bilen....frem med kameraet !

Trenger vel egentlig ikke å si mer......denne plassen hadde virkelig allt vi drømmer om !!!


Og steingal som jeg er,måtte jeg ut av bilen igjen,da denne flotte brua dukket opp...For et byggverk.....og så bare for å komme seg på stranda....!! Vanligvis pleier det bare å være en "sliten plankestabel",på sånne felles arealer.......her var mange grillplasser,lekestativ,osv....virkelig flott var det ! Bygda heter Storvika.
Plutselig svingte sambo'en av veien,og opp langs fjellet.....måtte vise meg noe,sa han......her hadde han visstnok vært på fisketur med en kompis ! Og da stod det et tun her,med TIL SALGS-skilt på !! Og det står der enda..........hm......dette hadde vært noe for deg,sa han han......og hadde så rett,så rett..........så nå vet dere hvorfor jeg nesten ikke har sovet inatt,hihi.....

Rett ut mot stor-havet........


Så det var søndagsturen igår ! Var så mange nydelige farver og se,at det jeg skulle plukke med meg,falt ut av tankene mang en gang.......ikke så rart,vel....?? Vi er heldige som bor på en slik plass !!!

Nå skal jeg ut å plante løker,været er nydelig,og jeg går faktisk i kne-bukser idag....alle dører står åpne....deilig !! Kos dere alle sammen :)

5 kommentarer:

Villa Utsikten sa...

For en plass! Så kjempe fint ut der!
Jeg har foresten tagget deg. Se mitt siste innlegg. Ha en fin kveld:)

Berit sa...

For et fantastisk sted!!
Det er så godt at det kan knipses, og vises for oss andre også.
Kjempeflott.

Ida sa...

Den broen er flott! :)))

mona sa...

Villa utsikten : Ja,det var en kjempefin tur ! Så morsomt å bli tagget,men jeg må få litt betenkningstid....er litt treig med å komme på ting : ) Kos deg !

Berit : Ja ,koselig å skryte av Nord-Norge,vet du....

Ida : Ja,virkelig et kunstverk !!

Lovise sa...

Hei.
Så gøy å kikke inn på bloggen din, da.....for bildene fra søndagsturen er tatt like ved der jeg bor!!!!!
Jeg kjører til Ørnes på jobb hver dag, forbi det nydelige stedet, og det er sant at det er fint her.
Hilsen Ellen.