25. sep. 2007

Min første bok.....

Idag vil jeg bare vise dere noen søte bilder,fra min første bok.....


Fant den da jeg var hjemme i Steigen,og synes den er så fin....

Husker faktisk at jeg satt og beundret disse tegningene,da jeg var lita.


Koselige,ikke sant.. ?Men ettersom vi har + 15 grader idag,må det bli et naturbilde også.......solen skinner,og det er helt utrolig å få en liten smak av sommer nå :)
Viser et til,det er av øya jeg kommer fra......og den bærer det fine navnet : ENGELØYA........hadde kansje vært et sted for en viss engle-skole......hehe... :)

Nå skal jeg bake litt,blir "alene hjemme" til imorgen,og da kommer mamma og pappa en tur,og blir noen dager ! Så noe snadder må man jo ha.......0g jeg koser meg med baking,så det er bare å sette igang,musikken på,så er man i husmor-modus.......og jammen tror jeg at sengeklærne får seg en vask,også......elsker å tørke dem ute,og det er jo ypperlig idag,varm vind og sol.........mmmmmm,herlig :) Så er det jo "Jakten på kjærligheten" ikveld,og det må man jo se......og forhåpentligvis en bloggrunde til slutt,utover natten.....kos dere,og ha en fin Tirsdag :)

9 kommentarer:

RedRobin sa...

Hei! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg synes det er så koselig å se bildene dine fra både Steigen og Bodø - siden bestefaren min var derfra. Født i Bodø og med morsslekta fra Steigen.

Vakker natur, drømmer om å ta meg en tur en gang! :o)

Pulsatilla sa...

Høres ut som du har en deilig dag foran deg! Kos deg med baksten og nyt finværet! Her på østlandet er det grått i dag, men jeg skal uansett bare sitte inne på kontoret så for meg er det like greit.

Det var ordentlig nostalgiske bilder fra barneboka di - så fine!

Gunhild, NO sa...

Så nydelig det er i nord!! Har aldri vært lenger enn til Tromsø. Men da reiste jeg med fly, så jeg fikk ikke sett noe av naturen på vei dit. Aner ikke om de stedene du viser ligger nord eller sør for Tromsø. Men jeg tipper sør. Ha en god tirsdag!!!

Interiørhuset sa...

så vakre bilder=) Den boken tror jeg aldri jeg har sett...vakre bilder fra ørnes også...har værdt der en liten tur,men har sett lite avden plassen så det var koslig å se litt bilder fra den plassen=)

Mita`s hjørne sa...

Så koselig å finne igjen gamle bøker...
Nydelige naurbilder...
Her har vi også et utrolig flott vær for tiden, sol og fønvind... hærlig...

Ha en koselig kveld...

Marie sa...

Å så fine bilete frå barndommens fortellingar! Elles har du mange andre fine bilete på bloggen din :o)

Ida sa...

Skjønne bilder fra din første bok.
Artig å erindre hvordan man satt og beundret ja.
Var så glad for det man hadde.
Og enkelte ting og minner er sterkere enn andre.
Nydelige bilder av naturen der!! :))
Og ett vakkert navn på hjemstedet ditt.
Kos deg med besøk.
God natt.
Klem.

mona sa...

Redrobin : Så koselig at du liker bildene mine,og at du i tillegg hadde en bestefar herfra !! Virkelig artig,og det er klart du må ta deg en tur !!!

Pulsatilla : Ja,jeg har storkost meg idag,bakt rundstykker og to kringler,vasket og stasjet.....deilig med sånne dager ! Håper det blir bedre hos dere,det er jo så godt med noen sommerdager,sånn plutselig...når man nesten forventer snø.....!!

Gunhild,no : Du har nok helt rett :) Og skal du få sett nydelig natur,må du droppe fly.... :)

Interiørhuset : Ja,boken er så søt,mange flere fine bilder. Artig at du har vært på Ørnes ! Jeg har bare vært der en gang før,så det er ikke mye...men fin plass,ja !

mita's hjørne : Ja,skikkelig koselig...man drømmer seg jo til barndommen,med en gang !! Kos deg,håper været holder seg.....

Marie : Tusen takk for fine ord :) Kos deg !!

Ida : Ja,man blir jo helt nostalgisk av slike funn...skikkelig koselig !! Og helt sant som du sier,man var glad for det man hadde....tidene har desverre forandret seg akkurat der,etter min mening...men så var vel ikke kjøpepresset så stort heller. Skal kose meg med besøket ja,og kjenner jeg mamma rett,skal vi nok innom et eller to loppiser....man har jo alltids plass til en glass-skål,eller en lysestake,til.....hihi... !Ha en fin dag imorgen :) Nattazzzzzzz :)

Sol sa...

Hei på deg! Så koselig med et gjensyn fra min barndomsbok også....Jeg lurer på hvor den har tatt veien hen. MÅ prøve å finne den igjen. Takk for at du minnet meg om den ;-}
Så fine lampeskjermene dine ble. Malte du de med tekstilmaling?
Nydelige landskapsbilder av vakker natur.
Tirsdagshilsen fra meg.