15. okt. 2007

Adventskrans......

Jeg leser aldri ukeblader,men mamma pleier å gjemme interiør-bilagene til meg, og samlemanien kommer stadig for en dag !!! Kaster ikke mange av dem,nei.....

Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele denne ideen med dere,Ellen Ørnes' (antikvitetsdama) adventskrans. Kan jo varieres i det uendelige,alt etter hva man liker,enten det blir bare hvitt,eller grønt.....Her går det i maling,så jeg er helt svimmel.....plages med stiv nakke,og bare jeg rører på hodet,så ser jeg stjerner.....men stjernehimmel er jo nydelig,det....bevares.....!!! Finnes verre ting....... ! Men jeg må bare erkjenne at jeg ikke har besøkt mange av dere bloggere i det siste,når jeg er ferdig med malingen for dagen,går øynene helt i spinn,og dataen frister ikke så veldig da... :) Men kommer sterkere tilbake,bare rushet er over liksom..... Men kos dere iallefall :)

9 kommentarer:

Tonje sa...

for en nydelig adventskrans=)
Er så vakkert med natur materialer og levende lys...

Ellen Ørnes er faktisk fra samme sted som meg..hihi

Villa Utsikten sa...

Den var kjempe fin. Kunne tenkt meg en slik krans til å ha hele året jeg. Bare forandret "tilbehøret":)

Annettenett sa...

Oi for en fin krans...sånn en sku man hatt ja:)
Stakkars deg...du er jo rusa på maling du? Håper det går over snart da:)

Mita sa...

Adventskransen var jo kjempeflott... samler alle slikke utklipp og blader jeg - unødvendig å si at jeg har en hel haug...he,he...
Huff, du må ikke holde på så mye at du blir syk nå da - viktig med noen pauser vet du...

Ha en koselig kveld...

majsan shabby chic sa...

Den kransen va ju såååå fin..Tack för tipset Kram på dig /Majsan

Hulda sa...

Huff, da.. du må ikke male sånn at du blir både stiv og støl kan du skjønne! Jeg har planer om å lage en krans jeg skal henge opp, får se hva det blir til. har jo kjøpt de lysholderne, så noe blir det nok. :)

Ida sa...

Vakker julekrans. :)
Inspirerende.
Lykke til med malingen og god bedring med nakken.
Du får ta noen varme bad og be om litt massasje kanskje....
Klem.

mona sa...

Tonje : Ja,den er enkel og fin. Jeg liker også naturmaterialer veldig godt,og levende lys er jo et must ! Og,ja,selvsagt er hun det,det tenkte jeg ikke på :) Kos deg :)

Villa Utsikten : Helt enig,veldig lurt :)

Annettenett : Ja,ikke sant ? Man får prøve seg med noen kvister,tenker jeg...! Jada,rusen er på plass den,men bare vent til jeg skal starte med å lakkere allt.......DA !!! Får bare håpe på mildvær,så dørene kan stå litt oppe...

Mita : Godt du også er en samler...hehe.. ! Man kunne jo kaste noe man kunne få bruk for en gang.... :) Jeg faktisk veldig flink til å ta pauser i malingen,det er helt nødvendig,da jeg har en tendens til å ha skuldrene i øre-høyde....ikke bra,vettu ! Kos deg !

Majsan : Koselig at du likte den,bare hyggelig :)

Hulda : Har lett for og sitte hele dagen,men er flink og ta pauser....likevel blir det litt hardt,tydeligvis... ! Ja,lysholderne passer jo veldig godt til kranser,eller enkle greiner i en vase,så vi får se ! Kos deg :)

Ida : Likte den,jeg også :) Nakken er stiv enda,men massasje har jeg fått,og det hjalp veldig godt....en stund. Hadde vel trengt litt hver dag :) Og et bad kan jeg jo ta,det har du helt rett i :) Takk for omtanken,snill som du er :) Ha en fin dag,og kos deg.

älskar sött sa...

Den är ljuvlig...=) kram Malin