17. okt. 2007

Bare litt inspirasjon.....

Av og til,når jeg ser et bilde av interiør,får jeg bare en god,varm følelse.....allt stemmer,farver,materialer.....og dette er et slikt bilde. Kan sitte lenge,bare og se.......

Rett og slett....nydelig :)


Dette er også så søtt,så jeg tar med det også....duse ,fine farver.....og skapet er ikke stygt,det heller....!
Nå er det tilbake til penslene....håper det er bra med dere alle,og tusen takk for at dere legger igjen noen ord,det er sååååå koselig å se hva dere mener :) Jeg blir så inspirert av alle de nydelige bloggene deres,at hodet er FULLT av ideer,natt som dag.....må bare få unna litt maleoppdrag,først,så jeg kan sette noen ut i livet :) klem fra meg !!

7 kommentarer:

Annettenett sa...

Kunne ikke vært mere enig, herlige bilder!!!

moderncountry sa...

Heisann, Så du maler om dagen? Skilt til Jul? Får ikke se noe vel? hint, hint..Nyyydelige bilder!
Ja, jeg drømmer ille selv om dagen :)Klem

Berit sa...

For noen flotte julekalendere du hadde malt, jeg er imponert!!!
Ikke rart øynene går i flikk flakk når kvelden kommer, med så mye arbeid på hver kalender.
Ha fortsatt en fin kveld.

silje sa...

Enig i at bildene var kjempeflotte. Skulle gjerne hatt det sånn hjemme.. Men så tenker jeg,er det gjennomførbart? Og ikke minst praktisk? Vel vel,lekkert er det;)Lykke til med malinga! klem fra silje

Mita sa...

Nydelige bilder - disse er jo til å drømme seg bort i...
Blir spennende å se hva du maler, skal til med maling her også - juniors rom, han er jo blitt tenåring og krever litt annet enn et barnslir rom - en ting har mine gutter arvet - de er glade i å male og pusse opp, så har de sansen for farger...
Da junior var mindre, fulgte han også med på oppussingsprogrammer i tv, og plukket ideer... morro...

Ha en koselig dag...

mona sa...

Annettenett : Så koselig da !!!

Moderncountry : Ja,her er ikke penslene mye tørre,nei...og du skal nok få se :) Det er allt fra takstein til "votte-holdere".... Kos deg videre med drømmene dine :)

Berit : Tusen takk for det !! Maler ingen kalendere iår faktisk,har igjen flere fra ifjor,de er ikke så lettsolgte...dyre,vettu ! Kos deg :)

Silje : Ja,du sier noe....samboern får helt panikk i øya,når jeg nevner at flere bloggdamer har hvit sofa...det kommer nok aldri til å gå her i huset...men bilder har man heldigvis lov å se på..... !Jeg får nok nøye meg med det :) Ha en fin dag !!

Mita : Koselig at du også likte dem :) Ja,her maler jeg,sitter i min egen lille boble.....radioen på,kaffe med masse fløte og sukker....! (noe må man unne seg ,skal arbeidslysten vedvare ) Så spennende at guttene dine er interiør-interessert,det er utrolig morsomt,syns jeg !! Kansje vi får se rommet,før og etter.....hint,hint..... :) Kos deg :)

Turid sa...

Fine interiør bilder du viser... en kan jo drømme, men de skapene du viser kunne æ virkelig ha rydda plass for... Ha ei go helg!