19. okt. 2007

Nye funn,og ny sofa.....

Ja,så var det altså "frædda'n" igjen,dere ! Og idag er det loppis,imorgen heldags-jobbing i garasjen (snekre,sage,frese) og på søndag er det bursdag i heimen !!

Men noen fine funn,kan man jo vise,sånn i all hast..

Fine senger,kunne vært hvite...med et nydelig motiv,eller en tekst,i det ovale feltet.....

Fint ?En gammel presse,til 700.-


Mmmm.....nydelig. I hvitt,selvsagt......
Ush...få bort den døde kua....! Men stolene er veldig fine,ser for meg naturfarget lin på trekket,og armlener og bein i hvitt...!

Disse var bare så søøøøøte......se på den fargen !!! Og legg merke til at det ene er en sofa !!


Fint gammelt bilde...Nydelige,dreide ben......
Vil ha,vil ha.........nå er det andre gang på kort tid jeg finner en slik,men desverre altfor langt unna... !! MEN igår fikk jeg melding fra mamma'n min,der stod det : Nu e sofaen din !!! Hun hadde spurt en nabodame,som skulle brenne sin GAMLE sofa,om ikke jeg kunne få kjøpe den istedet !!! YES,jeg skulle få den med glede,så slapp hun å brenne den.....jippiiii :) Jeg har likt den bestandig,og når jeg fikk høre at hun hadde kjøpt ny,fikk jeg jo helt vondt,kan dere skjønne....så der fikk vi reddet nok en ting fra flammene !!!! Det er en gammel,liten buesofa,så hva tror dere tankene har dreid seg om siden.......jada,stoffet som jeg skal trekke den om med,selvsagt ! Tenker det blir lyst,jeg.........hvitt eller beige !! Gleder meg til den jobben :) Kos dere,og ha en super helg.....den går da så altfor fort,så det gjelder å nyte hvert sekund :) Husk det............. ~klem fra meg.

13 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Men du vad mycket fint. Skulle vilja ha alltihop. :-) Kram

Villa Utsikten sa...

Oi oi oi ,her var det mye fint!:)
Rene skattekammeret.
Ønsker deg en fin helg:)

silje sa...

Så masse fint! Fikk lyst på alt sammen jeg også:) Gleder meg til å se sofaen! Ha en kjempefin helg! Klem fra silje

Ida sa...

Tinen på det første bildet er flott! :)
Du er en mester i å finne frem til så mye vakkert!
Ønsker deg ei god helg.
Kos deg med jobbing og bursdagsfeiring.
Klem.

EVA AGNES sa...

Underbara saker du visar. Inte utan att jag skulle vilja ha lite av det.
Kanske skulle jag inte måla allting vitt, förstås... hi hi
Kramar Eva Agnes

Laila sa...

Jeg blir helt syk av å titte i bloggen din. SÅ mange fine, gamle hus og møbler du finner frem til. Jeg elsker slike ting!! Dette er en av mine favorittblogger!

moderncountry sa...

Haha, ler her :))) Ja, jeg trodde jammen meg du hadde kjøpt disse funnene jeg. Men fant fort ut at det var litt for mange funn, hehe..Men,drømme kan vi!! Moro at du fikk en ny sofa da, det er alltid stas med nye møbler i huset. Sitter selv med en tanke å trekke om, har skinnsofa, og det er nok ikke helt min smak. Så da blir det trekk, sånn etterhvert..Håper du har hatt en fin feiring i heimen, var det du som hadde bursdag? Ha en fin kveld min venn!! Klemmer (",)

Hulda sa...

Så mye fint du viser, er det ting du har kjøpt, eller sett? Så heldig du var med sofaen da! Blir artig å se etterhvert, hvordan den blir når du får trukket den om.

Turid sa...

Vil ha , vil ha ... du finner fine skatter som er koselige å se på.....
Ei fin uke til dæ!

mona sa...

Hemma på landet : Ja,ikke sant ? Jeg også :) Farlig,farlig......kos deg :)

Villa utsikten : Ja,ikke helt ufarlig å bevege seg inn på finn.no ! Ha en fin uke :)

Silje : Klart du skal få se sofaen !!! Gleder meg til jobben med den,og ikke minst hvilke puter som skal få ligge oppi....har til og med tatt frem symaskinen,etter 9 år......men har ikke plass til å sy før etter jul,da malesakene er utlevert til kundene mine. Ha en super uke !

Ida : Ja,den var flott,men ble fort solgt....ikke så rart,igrunnen ! Jeg elsker og sitte og lete etter skatter på finn,og noe finner jeg jo...men det eneste jeg har kjøpt,er en blikkboks.....!! Kos deg :)

Eva Agnes : Nei,enig med deg,allt må ikke males hvitt.....da "forsvinner" alt i mengden !

Laila : Åh,så koselig !!! Bestandig godt at noen liker det en driver med,blir jo litt mye interiør her hos meg...kansje litt kjedelig å lese om det hele tiden....så tusen takk for fine ord :)

Modern country : Nei,de er nok desverre ikke kjøpt av meg,alle disse funnene....! Og nei,det var ikke jeg som hadde bursdag...:) Gleder meg til å ordne sofaen,ja,men den skal nok ikke inn her i leiligheten.....må nok bare ha den vi har,den nye har jeg heeeelt andre planer for.....hihi.. :) Kos deg :)

Hulda : Hihi...,nei desverre.....men sofaen er jeg veldig glad for !!!

Turid : Tusen takk for det,koselig at du liker det du ser :) Fin uke til deg,også :)

Mia sa...

Mycket fint du radade upp där! kram

Mita sa...

Masse flotte ting du hadde her ja -og jeg kunne godt ha hatt noe av det ja...
Men, gratulerer med ny soffa...

Ha en koselig kveld...

elin1976 sa...

Flotte møbler. Gleder meg veldig til å se sofanen. Ha en fin kveld:O)