23. okt. 2007

Enda flere funn.....og litt Lofot-natur !

Heisann alle sammen,er bare innom i farten med et lite livstegn :) Må bare vise et bilde jeg har lånt fra Lofotposten,er det ikke nydelig,med solskinnet oppi fjellet ???
Og noen fristelser fra finn.....Kunne kjøpt allt, jeg......med monopol-pengeboka mi !! Snart skal dere få en liten smakebit på hva jeg maler,nisse-tettheten er stor......så mye kan jeg si !!! Og lakk-rusen er intakt.....så om det er noen skriveleifer.....er det helt naturlig :) Maler også et loppefunn,fra fredagens loppis,det skal dere også få se når det er tørt !! Idag er det fullstendig vår her i Bodø,fuglesang og mild temperatur.........helt feil å male nisser.........kos dere så lenge,og jeg tilstår herved at jeg er kjempedårlig til å besøke dere ! Hadde dere sett rotet med allt som ligger til tørk her,hadde dere kansje forstått.....hihi.....vil bare få unna litt først,så man kan lage litt julegreier til seg selv :) Blir helt gira,når jeg ser hva dere driver med....... *klem*

7 kommentarer:

Landliv sa...

Magisk bilde det der ja! Alt jeg ser av møbler som jeg ønsker meg koster minst 30.000,- så det er et problem der...
Gleder meg til å se produksjonen din - lurer på hva du har funnet på - i litt lakkruset tilstand! :lol: ;-)

moderncountry sa...

Hehe, så moro at du holder på! Du kunen ikkke gitt meg litt av denne motivasjonen vel? I dag har jeg litt tørke her, håper den komemr tilbake til kvelden..Nisser sa du? Oja, når får jeg se dem da? hehe..
du, det første hvite skapet, LOVE IT!!!

Elizabeth sa...

Likte lysengelen veldig godt :o)
Har forresten sendt dere en stor eske idag!

mona sa...

Landliv: Hm,ja penger er noe herk.....godt vi kan drømme !! Produksjonen går så det ryker av penslene her,og øya er helt karusell.......hihi.....på tide å ta natta nå,kjenner jeg !! Ha en fin onsdag !!

Modern country : Hihi,jeg trenger nok motivasjonen selv......men en liten dæsj kan jeg alltids sende deg :) Man må smi mens jernet er varmt,ellers blir det bare surr,her....!! Og nissene skal du få se,kansje imorgen... :) Ja,det skapet var bare nydelig,det selges i Strømstad !!

Elizabeth : Tusen takk for det du (dere) sendte,du må da ikke handle til meg,når du er på loppis...sjokoladen står på hobbyrommet,farlig,farlig...og popcornet er i magen...hihi...!!! Snadder,rene julaften her ikveld :) Du har vel ikke sendt en pakke til ??? Tror du er gær'n.....!! Julaften er jo 24 Desember....... :)Har nettopp lakket tingene dine,så snart kommer det stein i posten....hehe..!! Kos dere :)

Mita sa...

JO... masse vil ha her ja...
Blir spennende å se hva du har laget nå...
Går i julegaveproduksjon her for tiden - å det kan jeg jo ikke vise da...he,he...

Ha en koselig dag...

Ida sa...

Vakkert bilde fra Lofoten! :)))

SisseLoise sa...

Oi, sånne kopper har jeg, tre stykker i forskjellige farger. Jett om jeg ønsker meg flere da! Har arvet mine etter farmoren min, husker at vi som barn beundret dem veldig. Kanskje fordi det var dårlig med sånne søte pasteller på 70-tallet...:-)