30. okt. 2007

Forandring fryder........

Sånn ble lampeskjermen med portvin-etiketten på........som jeg nevnte for noen innlegg siden ! Mange rare ideer man har oppi toppetagen........! Jaja,det kunne vel vært værre....??


Engle-lys fra plantasjen.......sammen med reklame for portvin....kansje litt dårlig gjennomtenkt.....?

Denne IKEA-skjermen ville jeg gjerne gjøre noe med,fant frem voksduk og blonde.......


Og da ble den sånn.........mamma bare ristet på hodet da hun hørte hva jeg drev med......så da den var ferdig,måtte jeg sende henne en mms,så hun fikk se ! Voksduk fra Nille,til 39 kr,brukte kanten rundt duken,og skjøten gjemte jeg bak blonden....Og morsomt er det å holde på,så jeg tok noen syltetøyglass også,i samme slengen......voksduk fra Kid,og litt blonde til pynt.
Og disse er til utebruk,perfekt med plast-bonde ! De med tøy blir fort stygge i regn,nemlig..........for det hender det regner her i Bodø,skjønner dere,så jeg har fundert lenge på en løsning.....og herved er den lansert :) Håper det er bra med dere alle,jeg maler fortsatt så malingen skvetter.........egentlig skulle jeg vel vært ute og gått,for det er et aldeles nydelig vær,sol og vindstille...........men,men.

19 kommentarer:

Ida sa...

Du er virkelig kreativ Mona! :)
Begge lampeskjermene ble flotte!
Fin idè å bruke vinetikett.
Og jo, den passet fint sammen med lysene. Livet er mangfoldig, vett du. Ja takk, begge deler. Hehe.
Jeg er ikke så stor tilhenger av å handle på Plantasjen (masseproduksjon), men må nok innom en tur for å kjøpe lys, ser jeg.
Har du kjøpt 40 julegaver!??
Skal si du er effektiv!
Så,godt det må være at det er gjort.
Nissemotivene dine sjarmerer meg i dag også. Herlige!
Har du ett sted der du har lagt produktene dine ut for salg?
Vurderer å kjøpe en brødkuv.
Hva er prisen?
Ønsker deg en kreativ og god tirsdag og uke.
Kos deg.
Klem.

Annettenett sa...

Du er så flink asså! Og alt ser kjempebra ut, så smart!

mona sa...

Ida : Takk for det !! Jada,40 julegaver har det blitt...og,ja - det er utrolig godt å være ferdig med dem !! Jeg har ting for salg i en butikk,men ikke noe sted på nettet. Brødkurvene er i to størrelser,de minste koster 250 kr,og de store 300 kr (de små er 30 x 22 cm,og de store 34 x 25 cm)

Turid sa...

Super god ide med lyktene for utebruk. Har malt en del lykter med glassmaling, men det er jo fint å variere litt, takk for ideen!
Ellers må æ jo berømme din kreativitet, det er vist ingen grenser for hva du kan fikse på, er imponert! go dag videre!

Frk. Mille sa...

Så kreativ du er, lampeskjermen ble kjempefin.

Klem Frk. Mille

majsan shabby chic sa...

Va fina lamskärmarna är vad otroligt kreativ du är...Det blev ju jättesnyggt även ljuslyktorna...Ha en skön kväll Kram/Majsan

Marie sa...

Her var det masse fine ting! Du er ei kreativ dame ser eg! Dei blondene av plast var ein god ide! Eg får tenke på det til neste hagesesong, det hender det regnar hos meg og nemleg.

Ha ein fin og god dag :o)

Lille Trille sa...

Så smart å bruke plastblonde og voksduk :-) da kan man jo tørke av de også. Jeg må si det var fine ting du hadde funnet på Jysk, ser det er flere som gjør fine funn der...hmmm kanskje på tide med en liten sving innom ;-)
Tingene du maler er og kjempefine, skjønner godt at du har mange bestillinger.
Og angående hekling...det er bare å finne noen som kan vise deg (det fant jeg ut var enklest..er håpløs på å lese meg frem til slikt). Klarer jeg å hekle er jeg helt sikker på at du og kan :-D
Ha en fin dag !

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
det är första gången jag kikar in här. Vad fint du gör! Jag tycker det är så kul med före- och efter-bilder!
Glada hälsningar,
S.

Sanna sa...

Å så fine ting du viser denne gangen. Likte lampeskjermen med blonde fra KID veldig godt - så kreativ du er. Og de glassene med blonde rundt kjenner jeg igjen....ta en titt på bloggen min bare ....hi, hi ! Skal helt klart en tur på JYSK å kjøpe kakebokser, elsker alt som er rødt og hvitt, og disse var til å spise opp. Takk for tipset og fortsatt lykke til med malinga - du er så flink !!

Mita`s hjørne sa...

Hmmm... kjempelurt... og de glassene med voksduk og roser på var jo knall...

Ha en koselig kveld...

moderncountry sa...

Hei Mona,
Må si jeg er meget, meget imponert
over kreativiteten din i det siste!
Hjelpes, så mye flott som du har laget! Ja, først alle de fantastiske skilta du har malt, etter egen fantasi? Dette kan du!
Og så fin som den gamle vasen din ble, artig og effektfull teknikk, må jeg nesten prøve meg på en gang. Ja, og så de siste lysa og lampeskjermene dine da. Likte spesiellt ideen med voksduk..Koselig pynt!

Å så takk for gode ord Mona, varm klem til deg

Kreoline sa...

Stilig, like såååå godt lampen med blonden på, ikke dumt, ble jo så lekker. Lyslyktene med blonde på ble også så skjønne. Skal si du fant mye på loppis, jeg har ikke vært på et loppemarked i høst, får ta det igjen til våren. HA en fortsatt kreativ uke, kos deg med det du holder på med.

Berit sa...

ÅÅ så masse koselige ting du hadde laget til!
Skal si skåla ble flott da den ble malt og patinert, Det er skikkelig artig å gå på loppemarked å finne slike "skatter"
De nissemotivene er bare skikkelig fine, du får nok solgt alle tenker jeg.
Skal gi deg et tips- talgelysene lager du selv neste gang. Du bruker en serviett, det ytterste laget, klipper til motivet, og bruker et gammelt strykejern og stryker det på. Enkelt og greitt.Lykke til, det er og en kjempeide å ha med på julemesse...

Hjerterommet sa...

Så flink og kreativ du er!!
Syns det å pynte på lampeskjermene var en flott ide.. Som jeg også skal prøve meg på.

Hulda sa...

Så genialt dette var, Mona! Jeg likte lampeskjermen veldig godt, den ble jo så romantisk med blonder og det hele. :) Veldig smart med plastblonder til de lyktene du skal ha ute. Takk for nyttige tips!

Ser at jeg må ta en tur på JYSK snart, den boksen var skjønn!! Jeg begynner å få lite linstoff, så må dit før helga en gang. :)

Hulda sa...

Mens jeg er i gang; den skåla i tinn som du malte, den ble virkelig nydelig! Så flink du er. :)

Villa Utsikten sa...

De ble jo kjempe fine! Så smart med plastblonde til utelyktene. Hadde jeg aldri kommet på.
God helg til deg:0)

elin1976 sa...

Måtte bare innom deg for å ønske deg en fin lørdag. Masse godt helgeklemmer fra Elin:O)