13. okt. 2007

Fristelser......

Ja,ettersom jeg sitter her i natten,kan jeg vel vise dere noen go'biter !

Får aldri nok lykter.......kjenner du deg igjen,sa du ?
Så fine disse brettene,og kan brukes til så mangt..


Mmmmmm,ser for meg kakao med krem.....fin farge,og formen er helt nydelig,helt i min smak......


Ettersom jeg ikke har noen lysestaker......vel,ehhh....noen har jeg kansje.......men uansett,...disse hadde lett havnet i shoppingbagen !!!!Så fint med det brettet under,aldri sett dette før. Men glassklokker er man jo glad i,og en fra eller til.......får nok kjilt den inni hylla mi,er så god plass der,atte........
Søte til mye disse her ,passer jo ekstra godt til bollene,som hører med til kakaoen ! Vet du forresten hva uttrykket "et balansert kosthold" betyr ? Ikke...? Jo,det betyr et kakestykke i hver hånd......... : )

Og døgnvill som jeg er for tiden,så hadde vel denne vært et lurt kjøp ?


Fine disse også,og man må jo ikke ha geraniumer i dem,på vinteren kan man ha foreksempel furukvister,kongler,ja dere har nok mange ideer,som jeg ikke kommer på......nå går øynene mine i kryss her,kl er 4.24........jadda...!!! Men disse nydelige funnene finner dere hos Vanille,se til høyre i bloggen,under fristelser.....!!! Natta,og ha en fin lørdag :)5 kommentarer:

Mita sa...

Jo-o, du, det er mange flotte ting ute i denne verden - sitter i sene kvldstimer (natt) og titter jeg også - det er bare "skal bare se litt, så skal jeg legge meg" og da går timene fort gitt...
Nei, lykter og lysestaker - får vi ikke nok av, jeg har litt for mange, gjemmer de unna i en eske jeg - og kjøper stadig nye...he,he...

Ønsker deg også en koselig helg...

Helene S sa...

Likte så godt kommentaren din om balansert kosthold... Virkelig bra.
Kjenner meg veldig igjen på at lykter kan en aldri få nok av. Tør ikke tenke på hva jeg har brukt av penger på lys,lysestaker og lykter gjennom årenes løp. Men pytt,pytt det har også gitt meg mye glede og det får veie tyngst.
Ha en fin helg!!!

Tonje sa...

joda du...der var det masse som fristet..noen av komentarene dine hadde lett kunnet kommet fra min egen munn...hihi

Slike brett som var på bildet nr2 øverst så jeg de hadde på jysk til en billig penge....

Turid sa...

Her kunne æ nok ha delt det meste med deg, fristende bilder og veldig billig å bare se! Ei go uka til dæ!

moderncountry sa...

Ojoj, nydelig keramikk og lykter!! Ja, jeg leter etter ei lita lykt selv, men liten altså. Og den bør være litt rustikk. Trodde ikke det skulle være så vanskelig å finne ei lita lykt, men det er det altså.Og keramikk har jeg blitt så glad i, kopper spesiellt. Og fat da, hehe..
Sitter oppe sent jeg og, skikkelig natteravn..føler jeg lever mer da..Så du kan vel tenke deg hvor morragretten jeg er? haha..
Aina