12. okt. 2007

Så var det jammen helg , igjen.......

Vil bare ønske alle en god helg,enten dere skal kose dere innomhus, eller skal ut på tur, skitur..kansje ???

Nok en forlatt perle.......på en øy,utenfor Engeløya,som jeg er fra.

Tja,tenker det er kaldt i gangen.....selv om de har spikret for vinduene... ?? Skulle vært spennende å tatt seg en tur inn.....sikkert spor av levd liv,og tunge dager......får helt vondt når jeg ser sånne hus...,men det vet dere jo....!!

Litt kontraster.....ja,men fint dette...og litt dyrere,kansje.....


Når jeg ser meg om i "vårt" kjøkken,lengter jeg veldig til et som er lyst og lett........som foreksempel dette......!Eller dette......likte så godt farven på innredningen ! Og så møblene,da...
Fra en annen vinkel,tenk og ha verandaen rett ut fra kjøkkenet,det er nok deilig ! Vi har heldigvis stor veranda,med et lite overbygg (nemlig verandaen til de over oss),og det er utrolig deilig å kunne sitte der selv om det regner. Så det er vi blitt litt avhengig av,det er vi helt enige om.....! Tillater været det,tennes det flere lys her,hver kveld,selv om vi er inne,det er jo så koselig nå når det er helt svart rundt hushjørnene.....og naboen har tatt etter !! Nylig fikk vi noen nye naboer også,og de kommenterte hvor koselig det var, når flere gjorde dette,selv om man ikke sitter ute., man ser jo iallefall at det er liv rundt en...! Nei,nå må jeg vel fortsette med dagens prosjekt,to lykter,og to lampeskjermer !! Bilder kommer snart.......kos dere så lenge !!
6 kommentarer:

Tonje sa...

nydelige bilder=) Håper du får en flott helg...

Har svart deg på bloggen min.

christinasinteriør sa...

Hei Mona;) Så artig å se på bildene din! Masse artige bilder! Hvor får du alt fra? Tusen takk for gode ord atter en gang! Ha ei alle tiders fin helg;)

Anniche sa...

Herlig inspirasjon!
Ha en god helg Mona , klem!

Flower Power sa...

Heisan Mona!
Takk for hyggelig kommentar hos meg:)) Ble ikke mye shopping i Trondheim på meg. Det var studenten som var i fokus....han trengte endel ting og tang. Godt å se han igjen:))

Så flotte kjøkkenbilder du har funnet!! Sånt kjøkken vil jeg også ha:)....drømmer om å male innredningen lys ja. Nydelig den litt duse grønnaktige fargen.

Ha en fin helg:)

Landliv sa...

Da er det bare å sette igang å lage drømmekjøkkenet! Du er stilsikker og har funnet det du liker! :-)

Turid sa...

Nydelig både landskapsbildene dine og for ikke å snakke om alle de ryddige fine kjøkkenene....