4. okt. 2007

Mange fristelser.....

I mangel på noe spennende å vise dere,fra heimen ,må jeg bare friste dere med litt interiørsnadder,fra Country By Mail.....

Var ikke denne søt da ? Kansje man kunne lage seg en sånn....skulle være greit å få til det ! På med snekkerbuksa,håret i hestehale,i med kontakten til stikksaga,så er man igang.......p.s husk plaster......!!

Rart med disse fugleburene....de er så utrolig søte,men hvem hadde vel trodd at de skulle få sin rennesanse.....med blomster og stearinlys inni,og ikke klagesang fra en stakkars fugl.....? Er veldig glad på fuglenes vegne......de skal fly glade og fornøyde,og synge vakkert til oss uten vinger....lengter allerede til vår og fuglesang,jeg......men først er det jo jul,jeg vet jo det !

Hm,utrolig sjarmerende,denne her...man skulle vel kunne få til enn sånn,også ? Kan jo fylles med så mye,allt etter årstid. Har en slik ute nå,fyllt med furukvister og blåbærlyng,til pynt på verandaen !


Åh,den som hadde eid et sted å bo,sier jeg bare.....blir helt frustrert av alle fine ideer,som jeg ikke kan sette ut i livet.... !!! Noen som kjenner seg igjen ? Men en nød-løsning er å male dette på en hvitmalt plankebit,så kan man jo bare ta den ned.....og til og med henge den et annet sted....dere vet jo åssen det er,ting står jo ikke på samme plass i årevis...!!! Hihi.......
Jeg er veldig lysten på å lære god ,gammeldags "luffarsløyd".....noen av dere svenske bloggdamer er så flinke på dette !! Vet dere om en bok som viser forskjellige teknikker,det ser jo så morsomt ut..... ?Jeg har stor sans for sånne glass-klokker,i alle størrelser,og utgaver,så morsomme å dekorere i.......men plassmangel som jeg har,så er de største pakket ned , - og de minste får et liv i hylla på kjøkkenet !

Sånn,nå er malepausen over....og middagen spist,bare å mote seg opp til neste økt.....sliter med arbeidslysten om dagen ! Utrolig lite motiverende når man må,mye morsommere når man vil......men sånn er det jo med det meste ? ! Ha en fin kveld :)

8 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Tusen takk for alt det fine du skriver.... Ser du også er utdannet interiørkonsulent! Kjekt utdannelse! Prøver så godt jeg kan med å ta inn snadder men er ny på området så det blir vel bedre!! Ha ei fin helg da;)

moderncountry sa...

Heisann Mona!
Står til? Ser du har vært på en liten fristelsestur igjen, bare nydelige ting her :) Ja, man vil jo ha alt! Spesiellt en gammel fransk kasse er jeg på utkikk etter, til smånips på rommet mitt og i tillegg har jeg alltid hatt lyst på skrift/dikt på veggen. Vi flytter snart så det kan jeg glemme nå.God ide forresten med skrift på planke, hehe..har allerede tatt i bruk den ideen da, haha..nei, nå tuller jeg her. Er litt trøtt skjønner du :) Fuglebur er så romantisk og vakkert, er enig med deg der at den passer bedre til en blomst eller et lys :)
Takk for titten og fristelser!
Klem, Aina

Ingun sa...

Hei Mona!!

Må bare få kommentere din flotte blogg!

Jeg var inne på nettet for å se på Stoff og Stil sine sider. Det som kom opp var da din blogg!

Etter det har jeg gledet meg til å sjekke ut om det har kommet noe nytt på din blogg.. For du og du så mye fint du legger ut!

Det kribler i fingrene på å ta fatt i nye prosjekter hver gang jeg er på dine sider!

Lyst på gammel stige!! til å henge nips i , skuff som kan brukes som hylle, og kasse med masse små rom i til å legge små ting i..

Måtte du aldri slutte å blogge - dette er den beste bloggen jeg har sett!!

Med vennlig hilsen Ingun fra Telemark.

Beate Larssen sa...

Hmm, sånne drømmeturer ut i verden er et must i en travel hverdag! Skal si du har funnet masse flott.

HildeS. sa...

Hei hei.
Så utruleg masse fint du viste her igjen. Du er ein mester til å finne flotte og inspirerande bilder:o)
Sånne slitte tre hyller og kassar er så nydelege *me loves*

elin1976 sa...

Jeg sliter når jeg ser sånne ting:O)

Ida sa...

Vakkert, alt sammen.
Likte spesielt godt det sitatet.
Nydelig!
Karin A med bloggen Ute och Inne har har nettopp laget en slik krone.
Du kan kanskje få tips av henne....
God lørdag til deg og fortsatt god helg! :)
Klem.

mona sa...

Christinasinteriør : Koser meg med bildene dine,derfor mye ros !!! Ja,utdannelsen er kjempegod å ha,lærte masse...men ikke lett å få jobb innen dette,her i Bodø !! Derfor drømmer jeg om å gjøre som deg...ta skjeen i egne hender :)Kos deg videre !

Moderncountry : Jeg blir stadig fristet,men er egentlig ganske flink til å holde meg unna nettshopping....men lett er det ikke.. !! Så dere flytter snart ? Det blir jo spennende.....alltid greit å få et nytt sted å style......!! Følger spent med,jeg....!! Kos deg :)

Ingun : Nei,så koselig at du fant meg !! Og at du liker det jeg viser,selv om det blir litt ensformig....! Artig at du inspireres,da gjør jeg jo noe rett,iallefall......har nemlig tenkt litt på å slutte å blogge....føler ikke at jeg har så mye å vise. Men takk for fine ord,da får jeg vel holde ut litt lenger...hihi... :) Ha en fortsatt fin helg :)

Beate : Ja,ikke sant ? Disse nettbutikkene er livsfarlige....!! Ha en krativ helg :)

Hildes : Lett og finne ting man har lyst på,ja...! Farlig, farlig...men hyller og trekasser kan man jo kansje klare å lage selv,hvis ikke blir det jo fort litt dyrt...! Kos deg !

elin1976 : Vel,jeg også.....hehe...

Ida : Takk,takk ! Nå har jeg vært inne på bloggen hennes og sett,hun har jo lagd sååå mye fint !! Så 1000 takk for tipset,du er en knupp :) Fortsatt god helg,til deg også :)