6. okt. 2007

Julebilder fra ifjor.......

Nå er jeg sååååå glad for at dere begynner å vise julebilder, utrolig koselig å se hvordan dere pynter og lager ting,til jul....og man blir jo påvirket ,- og inspirert.........

Her har jeg rett og slett tatt et glassfat,satt på mine Hadeland-glassnisser,lagt noen juletrekuler i fattigmannsølv,så 3 små juletre med sølvfarge,og til slutt en lys-slynge......lettere kan det knapt bli !
Åhh,er ikke disse søte.. !? De fant jeg på en messe ifjor,til 50 kroner ! Kjempe-gamle,og i originalesken..... er sååå glad i dem ! Men de kommer aldri på juletreet......de er så nydelige der de ligger,syns jeg !


Disse er også veldig enkle ! Potter med oasis,satt et lys oppi,lagt kunstig mose,og til slutt,kastanjer til pynt !! Idag har jeg funnet tags av sink,så i år blir de nummerert !
Ha en fortsatt fin helg, alle som en :) ~klem~


11 kommentarer:

Anniche sa...

Hoooo hooo ho , flotte bilder , er selv svak for Hadeland nissene !!

Hulda sa...

Så skjønne bilder!! Ja, er det ikke artig å vise fram litt jul i oktober? ;) jeg måtte jo gjøre det selv i går. :) Likte så godt de krukkene med lys og nøtter i. Flotte og enkle dekorasjoner.
Mange fine inspirasjonsbilder i det forrige innlegget ditt også.

moderncountry sa...

Heisann!
Jul? Nei, nå har jeg aldri, hehe
Litt for tidlig for Juletanker for meg egentlig..ja, egentlig må jeg vel si, for det er jo veldig koselig å se sånne bilder da. Flotte dekorasjoner og ikke minst fint tips på siste bildet. Enkelt men effektivt! Håper du har hatt en fin dag i dag, klem

Mita sa...

Koselige bilder... falt jo helt for de krukkene med lys i da... veldig dekorative... men det går jammen fort til jul å da...
Så foresten at julemarsipanen hadde kommet i butikken også...

Ha en koselig kveld...

älskar sött sa...

Ja visst är det mysigt med julen! Är sugen på att börja pynta snart =) Hoppas att du oxå hade en trevlig helg, min bestod av en massa pyssel! Ha en trevlig vecka. kramar Malin

Ellie sa...

Nå blir jeg nesten litt i julestemning her! Slike sink-tags lette jeg etter i fjor, håper jeg finner noen i år!

Turid sa...

Nyydelig!! Så fine ting---gleder mæ til juletida, men litt tidlig å ta de fram ennå synes æ. Men koselig er det! Kos dæ med å vente...

Steffi sa...

Very beautiful Julebilder!!!Really nice and your blog is beautiful too!

Beathe sa...

Så kos med julen, det var kommet flere julemagasin på butikken i dag, og kakemenner og julemarsipan har jo vært på plass en uke allerede;)Så her er det bare å begynne.
Skalsi du har vært heldig med de gamle julekulene, aldeles nydelige!

mona sa...

Anniche : Ja,de er så søte,veldig glad i mine !

Hulda : Jo visst er det morsomt...og på kveldene ligger jeg og leser i gamle jule-interiør-blader.....er det rart man ikke får sove,hodet er fullt av ideer !! Og det er det hos deg også,har jeg forstått :) Kos deg,og ha en fin uke !

Moderncountry : Ja det er jo litt tidlig...men akk så koselig,likevel...og ang.dekorasjonene mine,det enkle er jo ofte det beste ! Ha en fin uke :)

Mita : Takk for det,koselig at du likte dem ! Og ja,jeg så marsipanen på lørdag...men klarte å gå forbi...hehe..! Kos deg !!

Elskar søtt : Ja,jeg elsker å pynte....men jeg tar det ikke frem før i Desember,tar det bare ned på gjesterommet,og er inne og ser i eskene av og til....hihi... :) Har hatt en fin helg jeg også,plukket stein og mose,til pynt på verandaen !! Ha en super uke : )

Ellie : Ja,de er så søte,håper du finner dem :)

Turid : Ja,er det ikke koselig ? Storkoser meg med forberedelsene,de er nesten bedre enn selve feiringen.....! Nyt ventetiden,du også : )

Steffi : Thank you : )

Beathe : Sier du det...da må jeg innom Narvesen imorgen !! Det er jo rene julaften når de kommer i hyllene.... !! Og ja,jeg er veldig glad i de kulene.....gikk og så på dem i tre dager,trodde de kostet mye mer enn de gjorde,og tenk at ingen andre tok dem...helt utrolig !! Kos deg : )

Ida sa...

Flotte og staselige nisser!
Likte veldig godt terrakottapottene med lys i.
Har laget en del juledekorasjoner med kastanjer osv., og her inspirerte du meg til noe nytt. Takk. :)