11. okt. 2007

Snø.....brrrr......

Fjellet "Hatten" , har tatt vinterdyna på....


Tok det ifjor,men den ser nesten lik ut, ,nå...


Mer fotogen pusekatt tror jeg ikke finnes..... Pippi heter hun,og er pappas skjønnhet !! Så fin atte........


Et lite utvalg av julekalendrene mine.....


Alle er 30 x 50 cm, og jeg bruker i gjennomsnitt 24 timer på dem med fjøs-motiv.......

Denne går det raskere med,da det ikke er så mange detaljer....


Samme med denne......Litt lek i snøen,mens man venter på den store kvelden....Noen har jo ikke bruk for kalender , så jeg måtte male noen uten tall........


Kose seg.......


Sånn,nå ble det jammen litt julebilder idag igjen.....
Ellers går det i stor-opprydding , her i huset.....er vel kommet dit hen at noe må ut.....hihi....og det skal på loppis !! Så mamma,du fikk rett......en gang måtte det bli fullt her,og istedet for å komme hjem med fulle esker, DRAR jeg med fulle esker........hehe...da får jeg jo bare plass til noe nytt !!! Noen som ser at jeg smiler......??? Ha en fin ettermiddag/kveld,dere som titter innom...... :) See you...... :)5 kommentarer:

Ida sa...

Åååååh!!!!!
Jeg blir så glad av julemotivene dine!
Sjarmerende og kjempefine!
Jentene har julekalendere.
Har hatt de samme i mange år.
Litt tradisjon det da.
Men, nå vurderer jeg å bytte....! ;)

Turid sa...

For noen flotte kalendere, kjempe flink er du! Det lakker og lir mot jul, skal en lage noe må en starte nå.
Ha ei god helg, snart fredag ,vet du.

Tonje sa...

nei og nei...snø..uff!

For noen vakre ting u lager alle var jo såååå flotte,hvordan skal folk klare å velge ut bare en????

Nydelige julebilder du viser=)

mona sa...

Ida : Så koselig at du liker motivene mine,liker veldig godt disse fjøs-miljø-kalenderne,jeg også...selv om de tar sykt lang tid å male,først dele hobbyplater,så frese profil-kant rundt,så beise hele i brunt,så lakke en gang,så tegne motiv,så male tre strøk,så lakke en gang til,sette i 24 kroker...au,au....så lage oppheng,phuuu...altså de er ikke laget i en fart,nei. Klart du må ha de du har,veldig kos med tradisjoner :)

Turid : Så fine ord fra deg,tusen,tusen takk :) Ja tiden går veldig fort,så jeg føler ikke at jeg har god tid i det hele tatt....vet av erfaring at noen kommer med bestillingene sine tett under jul....og jeg er kjempedårlig på ordet : nei.....så da sitter man oppe hele natta,da,og er ør i hodet de siste dagene (ukene) før jul...sånn har det vært siden i -99,da jeg begynte å male for salg ! Ha ei super helg :)

Tonje : Liker faktisk snø jeg,bare den får lov å ligge....tenne i ovnen og kose seg,da har man det igrunnen ganske så bra !! Takk for fine ord,tror nok de klarer og velge.....de er ikke lettsolgte skjønner du,de fleste mener de er altfor dyre...men sånn er det,folk er jo forskjellige. Ha en fin kveld,og kos deg,håper du føler deg bra :)

Miko sa...

good