3. okt. 2007

Sorry....nå er det nok data,jeg trenger kos !
Ja,sånn er det....når man er en hjemløs og sulten kattepus....veldig tillitsfull,kan man si ! Ikke særlig nervøs for fremmede......?? Igrunnen behagelig å ligge å cool'en med en iskald cola med isbiter...hihi....tror jeg blir her en stund !!

Som sagt så elsker jeg bøker,og har en laaaaaaang ønskeliste,som stadig vokser......har noen av dere erfaring med disse ?
Gleder meg til å lage dekorasjoner....og snart må man vel ta frem interiørbladene med jule-emne....


Denne ser utrolig fin ut.....Tror det er mye snadder,her også...
På med snekkerbuksa,her tror jeg det kan være mye av interesse ?

Her også.....


Mmmmm,bare omslaget er jo nok til å bli helt mo i knærne....Og kansje blir man litt mo,av denne karen også......hihi....!
Denne MÅ jeg bare ha,kjenner kreativiteten rive i kroppen.......tror det bygger seg opp til en dag med hammer og sag,i garasjen,med det første......godt å finne på annet enn maling.....!!
Bildene er små,så dere må vel forstørre dem for å se tittel.....håper det er bra med dere alle,nå skal jeg hilse på en jeg ikke liker.......STØVSUGEREN......! Men trøsten får være at han gjør en god jobb......kunne han bare gjort den alene.... :) Grått, trist vær,regn......ligger an til mange te-lys i kveld :) Kos dere da,alle som en !

6 kommentarer:

mona sa...

Vel...ser nå at bildene ikke lar seg forstørre,grrrr.....håper det går greit :)

Elizabeth sa...

Dere har fortsatt to katter skjønner jeg :o) Du vet det finnes sånne progamerbare støvsugere som suser rundt mens du shopper i interiørbutikken og setter seg tilbake på plass før du kommer hjem igjen :o) Finnes og i mop versjon for tre og sten gulv!

Elizabeth sa...

Dere har fortsatt to katter skjønner jeg :o) Du vet det finnes sånne progamerbare støvsugere som suser rundt mens du shopper i interiørbutikken og setter seg tilbake på plass før du kommer hjem igjen :o) Finnes og i mop versjon for tre og sten gulv!

Mita sa...

Først må jeg bare si meg helt enig - frisører - nei takk, de er skumle...

Har allerede funnet fram julebøkene jeg da - det går jo så fort til jul... å det var flere bøker jeg kunne ha ønsket meg...
den med inngangspartier så flott ut, hagemøbler, julebøkene o.s.v... jepp det var hvist alle når jeg tenker meg om...

Ha en koselig kveld...

silje sa...

Hei hei;) tusen takk for kommentaren du la igjen på bloggen min,ble helt rørt jeg! Kjøkkeninnredningen er Herregård fra Sigdal. Veldig fornøyd med den. Jeg legger link til deg jeg,håper det er greit! Lo når jeg så bildet av katten din,vi har en som er ganske lik både i utseende og oppførsel:) ha en fin kveld!

mona sa...

Hei Elizabeth ! Jada,han tar seg til rette her i huset,og det er kansje ikke så rart......vi er jo blitt glad i stakkaren,vi.....å det merker han sikkert ! Å angående den støvsugeren....skulle gjerne hatt et eksemplar,men har ikke helt troen på disse...,tenker de gjør som storebroren din,hopper glatt over vanskelige steder.....og hinder...som ledninger....under sofaen....eh...m.a.o. er det nok best å ta jobben selv.... :( Men tusen takk for tipset,tanken var jo super...tenk og gå og shoppe,å så var det rent og pent ved hjemkomst......sukk...! Kos deg :) Og hils til resten av huset :)

Mita : Godt å høre at vi har samme fobi....! Ha en fin dag imorgen :)

Silje : Bare koselig at du linker,må få gjort det,jeg også,men er ikke særlig utlært på dette....og læreren er stadig like opptatt med sitt ! Ikveld måtte jeg vise ham kjøkkenet ditt,og han var helt enig med meg,dette var bare nydelig !! Og inngangspartiet ditt var utrolig fint høst-pyntet :) Kos deg ,og ha en fin dag imorgen.