2. okt. 2007

Tagget av Villa Utsikten.....

Ja,så kommer det endelig....men jeg er absolutt ingen data-freak,så derfor kan jeg hverken linke til noen,eller få med reglene.....har utvilsomt litt å lære,men læreren er bestandig så opptatt...... Har iallefall funnet 7 sannheter om meg selv.....!

1. Elsker huslige sysler,men hater støvsugeren !

2.Er veldig nærtagende,og konfliktsky....kan være utrolig slitsomt. Griner for allt......

3.LIVREDD for frisører.....har ikke havnet hos de rette,helt fra jeg var lita,husker med skrekk og gru at jeg pakket meg inn i Palestina-sjalet mitt,for at ingen skulle se hvordan jeg så ut ! Nå fikser jeg biffen selv !

4.Elsker bokhandler......og bestandig kommer jeg ut med enten interiør, -hage, eller hobbybøker.....

5.Bestandig vært glad i gamle ting,og gammel historie,fortalt av morfar eller bestefar...og angrer veldig på at jeg ikke skrev ned noe...

6.Har nesten til enhver tid,oversikt over hus til salgs,her i Bodø....er jeg borte noen dager,uten data,er det det første som sjekkes ved hjemkomst ! Ikke helt god.........!!

7.Har aldri vært god på å si NEI ! Jeg er kansje den eneste som har blitt oppdratt til å være slem.....? Husker så godt at bestefar sa det,og mamma også , "du må lær de å ta ijænn,ikke vær så snill bestandi" !! Tror jeg har lært det etterhvert.......iallefall får jeg ikke høre det lenger...hehe... :)

Så nå er det avslørt.......og nå må jeg tilbake til malepenslene ! Ha en fin ettermiddag,alle sammen....her er nydelig høstvær,så jeg har mye mer lyst å gå ut i skogen,eller i fjæra,-enn å sitte på hobbyrommet : (

8 kommentarer:

moderncountry sa...

Haha,ler meg halvt ihjel...er du lik meg eller? Nesten som å se et speilbilde av seg selv, også jeg griner for mye!! Derfor lo jeg, dønn ærlig å si at du griner for alt, det står det respekt av! :)
Hater støvsugern jeg og, ja den er en terrorist!! Men Nei kan jeg si, nå ja..etter 20 år med terping. Skal jeg lære deg?
Så synd du bor så langt unna Ikea, 13 timer blir nok i det lengste laget ja, sier jeg som bare bor 20 min. med bil unna. Jaja, du har sikkert mye annet som jeg ikke har :) Du får ha en fin dag Mona!!
Artig du (",)
Aina

Hulda sa...

Først må jeg bare si at de naturbildene du har tatt er nydelige. Så fint med trær i forgrunnen, de var du virkelig heldige med.

Artig å lese om deg her også. :)

Broarne sa...

Härlig bild med fågeln
Annmarie

Sanna sa...

Så mange flotte innlegg du har postet i det siste. Er helt imponert jeg. En annen stakkar sliter med å finne noe å blogge om - og hos deg bare svømmer det over. Likte den ideen din med å male lampteskjermer. Hva slags maling brukte du ? Olje eller vannbasert ? Synes monogrammene dine var fine jeg ;o)

Valdemarsro.dk sa...

Hej! Har lige "fundet" din hyggeligt blog, -jeg glæder mig til at følge mere med her!

Ida sa...

Artig å lese om deg. :)
Jeg har heller aldri likt å gå til frisør, men jeg tørr ikke å klippe meg selv.....
Tar lett til tårene her også, så da kan vi jo dryppe lit sammen.
Du der og jeg her. ;)
Har hørt at damer lærer seg å si nei når de nærmer seg 40.
Kanskje det er en prosess ja.
Kos deg videre med maling og huslige sysler. ;)

Kreoline sa...

Koselig å lese om deg, jeg er også konfliktsky og griner for ingenting, men min mann sier at min beste venn er støvsugeren, kan hende han har litt rett. Nydelige naturbilder i innlegget under, vakker plass du bor på. Ha en fin uke.

mona sa...

Moderncountry : Så koselig det var da ! Ja,ikke at du ler deg halvt ihjel.....men at vi er så like ! Til og med ang. grininga......den er direkte plagsom og pinlig.....men det vet du jo..og støvsugeren er et nødvendig onde,har lyst å banke den opp,rett som det er...hihi.. ! Har nok enda litt å lære om ordet NEI,men blir flinkere.....har du noen triks,så send dem nordover.... :) IKEA skulle gjerne vært nærmere,selv om min samboer er sterkt uenig....hihi..! Kos deg,og ha en fin dag,du også :)

Hulda : Takk for det,koser meg med kameret,men har nok mye å lære.... :)

Broarne : Takk for det :)

Sanna : Takk skal du ha ! Jeg brukte vannbasert maling,men det går nok bra med oljemaling,også ! Den tørker bare litt senere,vet du, - og jeg hater og vente.....!

Valdemarsro.dk : Takk,så koselig !!!!

Ida : Det var jo artig at du syns det !! Og frisører er no herk.....neida,selvsagt ikke,det er nok bare jeg som har vært en smule uheldig,men det har satt sine spor........andre er livredd tannleger,så noe er det jo....og sånn må det nok bare være,vi lærer oss jo og leve med det. Så du griner litt du også,ja.....godt å høre ! Kino er ikke stedet for meg,for og si det sånn.....sist jeg var der,med en venninne,kom jeg helt utslitt ut.......helt utrolig at det går an,men jeg klarer ikke stoppe....! Vel,da kan man jo glede seg til å bli 40.....eller ? Hvis man lærer seg å si nei,mener jeg....har enda litt å lære der..!

Kreoline : Godt å høre at flere enn meg er plaget av tårene....! Er det mulig å like en støvsuger ??? Det er vel heller at du liker å ha det rent og fint,rundt deg,tenker jeg..! Og han er jo kjekk og ha,det er jeg enig i......men jeg kan se styggt på han i tre dager,før jeg slår på ON-knappen.....! Kos at du likte bildene,og vakkert er det her,bare ta deg en tur,så skal du få se !!!