1. okt. 2007

Go'værs-helg i nord !

Hei,alle sammen,så var helgen gått igjen.....og den har vært helt nydelig !! Sommertemperatur , nesten.......og jeg må få lov til å vise ( pine) dere,litt av naturen vår......nok en gang...!


En øy skimtes i det fjerne.........


Bildene er tatt fra Turisthytta,for de av dere som er litt kjent her......

Noen vil gjøre dette stedet aktuellt for boligbygging.......og fin utsikt får dem iallefall......


Her ser jeg til og med hjem til Steigen,og Lofot-fjellene bak der,igjen....Kunne godt bodd oppå her,ja.....
Og Landegode........

Kommer vel ikke utenom litt interiør.....vi har stadig behov for å få leiligheten lysere,men får jo ikke lov å male veggene,så da må man finne andre løsninger ! Vi har persienner i kirsebær,pga. VELDIG godt innsyn....men nå hadde de supertilbud på rullegardiner hos JYSK....ikke at det er spesiellt pent,ser litt soveromsaktig ut.....men mye lysere !! Og det var faktisk IKKE jeg som var og shoppet dem,engang....... :)


Dette speilet fant jeg på Nille,til 15 kroner...noen bedre...? Skulle vært dobbelt så stort,men det er jo slett ikke sikkert det får stå så lenge på denne plassen.....ikke noe som gror fast,her i gården,for og si det sånn...... :)
Fikk pakke fra ellos,og der fant jeg disse putetrekkene .....litt julefarger.....fikk (vel...kjøpte..!) også julegardiner til stuen,i lin-farget blonde....de var veldig fine !! Like spennende hver gang,og skrive....men denne gang var jeg storfornøyd !

På torsdag var jeg og mamma innom et loppis,men det utrolige skjedde....jeg kom tomhendt ut !!! På lørdag var det en ny sjangse,men fant ikke så mye . Litt småtterier.....sandkake-formene skal bli brukt til et juleprosjekt,er i full gang med juleproduksjonen ! Og idag er det akkurat to måneder til den store juleutstillingen........så det blir nok mange våke-netter,utover........natteravn som man er !!Ønsker dere alle en fin uke,med nydelig høstvær :)


6 kommentarer:

Tove sa...

Utrolig vakre høstbilder du viser idag! Og de gamle sakene du viser fra loppemarkedfunn, så nostalgiske. Jeg har mange slike ting etter mine besteforeldre og foreldre. Jeg er så glad i gamle ting med historie.

Anniche sa...

Så mange nydelige naturbilder, de var slett inegn pine, du tar jo så flott bilder også!
Synes gardinene dine ble kanonfine jeg , også likte jeg veeeldig putetrekkene fra Ellos

Ha en god uke, klem

Marie sa...

Fantastiske naturbilete!

elin1976 sa...

Flotte naturbilder og flotte interiørbilder. Vi liker alt! Ha en super tirsdag. Klem fra Elin:O)

Ida sa...

Nydelige bilder fra omgivelsene dine!
Norge er ett vakkert land! :)
Lykke til med tankespinn og kreative krumspring før juleutstillingen. :)

mona sa...

Tove : Takk for det ! Ja,koser meg med gamle ting og saker,jeg også.....samler som jeg skulle ha et tomt slott et sted.....hihi...!

Anniche : Takk for fine ord :) Koselig at du likte forandringen i stuen,og de søte putetrekkene :)

Marie : Tusen takk :)

Elin : Tusen takk til deg også !!

Ida : Takk,takk ! Ikke vanskelig å finne fine motiver,i denne naturen,nei ! Og takk for lykkeønskningen ang.utstillingen..... :)