26. nov. 2007

Mere snadder for interiørhektede damer.....

Fant enda en ny ,farlig butikk.......og må vise dere litt...


Tror jeg må sende denne linken til julenissen,jeg.......kansje han tar hintet ? Utrolig mye lekkert,iallefall ! Butikken heter RetroDeco,skulle bare ønske den var norsk....gå inn og nyt,finnes til høyre under fristende steder :)
Må bare vise dette også,husker desverre ikke hvilken blogg jeg fant det på,men har dere sett noe finere ????? Et herlig bilde,for en katte-elsker som meg....! Ellers går det i klargjøring til messen,lakking,prising,fotografering,pakking......ja,det tar litt tid....men koselig er det ;) La meg kl 6 på morgenen idag.....( sitter å nynner på "når nettene blir lange....hihi...) Mitt "nye" liv begynner på mandag,da er det stopp,og full konsentrasjon om jul i heimen.......tror jeg da......!!? Sa ja til enda en postkasse idag,men den må komme i posten til meg først,så den får jeg ta innimellom allt julestæsjet..... Håper bare ikke noen ringer og ber på sine knær........det var det å si nei,vet dere........ kos dere iallefall,så kommer jeg sterkt tilbake,når jeg stikker hodet ut og får kontakt med omverdenen igjen !!! Blir jo heeeelt asosial ...ikke bra... :)15 kommentarer:

Beate Larssen sa...

Så mye flott du har funnet, og den katta var nydelig ja :)
Lykke til på julemessa.

Anonym sa...

Hello, I am François Courtade Managing Director of Retrodeco.fr.

First many thanks for this very nice post and believe it or not you could place an order even from Norway !! The shipping cost should be around 16€.

If you call me by phone 0033615233740 and can speak some english .... we could do it.

My email is retrodeco@voila.fr

See you

François

Ida sa...

Mye lekkert her ja.
Det fineste er katten der. Så skjønn!
Lykke til med innspurten av jobbingen.
Håper du får sovet litt utover formiddagene.... ;)
Fin uke! :)

Anniche sa...

Så artig at de fra nettsiden har skrevet hilsen til deg her da!!

Hva skulle man ha gjort uten bloggen ,tjihi! Du har jammen posta mye i det siste , og jeg skjønner jo at det er ALTFOR lenge siden jeg tittet innom deg altså....beklager!

Du maler så vakkert , helt imponert!
Tipper det går utrolig bra på messen , må det jo med alt det nydelige!!

Ang stener så kan jeg fikse det vettu , bare send meg en mail på annichedesign@gmail.com så skal jeg sende deg en oversikt !

Klem og god dag !!

Villa Utsikten sa...

Det sølvhjertet var nyydelig!

Leah sa...

Sååå mye fint. Nok av fristelser der ute, ja.. Ikke bli utslitt nå da, gjør noe som bare er for deg selv også :-)

HildeS. sa...

Så masse fint du viste her, og den katten var jo heilt skjønn:o) Elskar pusekattar.
Såg lenger nede på produksjonen din, og herlighet der var det masse fint. Får håpe det går unna som hakka møkk!!!!
Lukke til med messa:O)

Mia sa...

Så typiskt att den var fransk och inte svensk.. ;-) Mycket fina saker! kram

Lille Trille sa...

Alltid like kjekt med nye spennende butikker for inspirasjon og fristelser ;-)
Var jo moro at de fra butikken har lagt igjen hilsen her...viser seg jo at portoen ikke var så verst.
Har tittet på alle tingene du har malt...kjempefine!!!!!
Ha en fin dag!

Anne-Berit sa...

Hei:)Er på besøk på bloggen din og jeg er så imponert over alt det fine jeg ser der.De bildene du maler er flotte,så flink du er.Ellers er jeg såå enig i utsagnet på profilen din.Å behandle dyr dårlig får sinnet til å bruse hos meg også,tåler det rett og slett ikke.Hilsen også en nordlending...

Hulda sa...

Mye fint du har funnet. :)

Er du ofte innom Amalie i Bodø? Jeg var jo der i sommer, kjøpte en nydelig lysestake i fattigmannssølv fra House Doctor. I dag greide jeg å knuse den... Har du mulighet til å gå innom butikken og se om de har flere? Kunne du kjøpt en og sendt meg? Jeg betaler selvsagt både stake og porto. :)

Jeg har bilde av den i bloggen min i kveld.

Hulda sa...

Du har helt rett: Det var Charlotte den butikken het!! Jeg huska feil. :) Hadde vært flott om du fant den. :)

Norah sa...

God morgen i heimen :-)
Og takk for lykkeønskninger.
Ja du kan tro vi gleder oss, selv om det kommer til å bli veeeeeldig mye arbeid. Den ene lengen som jeg og dattera mi skal bo i (den til venstre), er bare en "låve". Har aldri vært dyr i den da - og det er bra, men det er bare 4 vegger og ett tak, så alt må isoleres og innredes og vinduer og dører må settes inn. Det blir som å bygge hus igjen - noe jeg lovet meg selv i 2001 - ALDRI IGJEN! Men det er som fødsler - man glemmer alt det tunge...hihihi.
Og som du maler - og så herlige motiver. Skikkelig heilnorsk og koselig. Jeg leter i julepynten min og finner ingen nisser her. Jeg tror jeg i forrige flytting har levert en eske for mye til Fretex. Forferdelig for jeg hadde samlet mange fine figurer og fått tak i noen riktig gamle. Gruff..
Ellers er det jo deilig med snøen og klarværet. Vi har hatt noen fantastisk fine dager her oppe og måtte det bare holde seg.
Nei, du får kose deg i julestria og om vi ikka snakkes mer før jul så får du ha det riktig godt. God juleklem :-)
(dere skal få se bilder underveis i innredningen - det er jo da bloggen kommer til sin rett - utflytta nordlending i Danmark)

Jorunn sa...

Så herlige bilder fra den nettbutikken! Spent på om du tok den telefonen og fikk noe sendt til deg! 16 euro er jo ikke så mye i porto, det er mye dyrere å bestille fra danmark... Lykke til med messer osv! Ha ei super helj og en fin 1. søndag i advent!

Mita`s hjørne sa...

Jammen var det masse flott her hos deg, det bildet av katta i buret var jo bare helt supert...

Ønsker deg en flott kveld og ei koselig helg...