25. nov. 2007

Smågodt for øynene ;)

Heisann i natten ! Ja,når man har valgt seg nok en søvnløs natt,kan man jo like godt servere et innlegg.....! Har oppdaget en ny svensk "godtebutikk".......se og nyt :
Der er så mye lekkert....butikken heter Bossons,og du finner den til høyre,blandt fristende steder.....
Idag har vi vært ute på tur,derfor er jeg som sagt søvnløs......HUS er et stikkord !!! Hvert år,ved juletider, er vi på Røkland (Rognan),på Artic Lys og Design,og da vi tok turen dit idag,MÅTTE jeg bare innom og se på det fantastiske fine,gamle,sjarmerende huset jeg visste for noen dager siden.....for og få fred i sjelen,liksom......HAHAHAHA,hvor dum går det an å bli ???? Det var enda finere "live"....og det syns vi begge to ;) Det lå i sentrum,midt mellom butikker og andre nydelige gamle trehus.....sukk...! Som skapt for min drøm.........hadde bare lyst å rive ned TIL SALGS-skiltet,og skrive SOLGT istedet....hihi !! Nå var vi ikke inne,vi har jo ingen planer om å flytte dit,men potensialet så jeg jo med en gang. Og der bodde nok en gammel dame,for jeg så kåpene hennes i entreen.....er jo doble dører,så innsynet var rimelig bra...(fnis)....fy,så nysgjerrig man er,da...! Nei,nok om mine drømmer........men jeg fikk jo shoppet litt,og det skal dere nok få se,men å style juleting i et maleverksted er ikke å anbefale.......så dere må nok vente litt.....kos dere så lenge !!
7 kommentarer:

Ida sa...

Nydelige ting dette.
Hjertet er bare så fint.

Gleder meg til å se hva du har snopet. ;)
Men, bare mal deg ferdig først du ja... Du er flink, som klarer å vente....

Kjekt at du fikk sett på det drømmehuset da.
Noen drømmer er uoppnåelige kanskje, mens andre er veldig realistiske. Det vet du best. Hvordan denne drømmen er.

Ønsker deg uansett en fin fin søndag! :)

Helene S sa...

I mitt forige innlegg om PAY IT FORWARD står du som nummer 2 på listen. Håper du tar utfordringen :0)

My little footprints sa...

Hei!
Så mange nydelige ting! Skal jammen i meg gå innom linken og snoke enda mer!
Ønsker deg en fin søndag!
klem fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Å de lanternene var jo bare - JEG VIL HA...
Skal nok innom den siden å titte en dag...
Skjønner godt en blir søvnløs etter å ha sett drømehuset - synd at det ikke går ant å si: jeg tar det... når kan dere levere det...???

Ha en koselig kveld...

silje sa...

Kjempefine ting! Kan nesten ikke gå inn på nettbutikker lenger jeg,får lyst til å bestille så mye... Og så er det liksom så fort gjort å gjøre det også... :) Ang bildene på bloggen min er faktisk alle skaffet i løpet av de siste par årene,kjøpt på antikvitetsmesser i norge og sverige. Har sikkert hatt mange i familien min,men de har nok forsvunnet opp igjennom... Ille å tenke på! Ha en fin søndag! klem

Donna D sa...

Hei

Så fine bilder, det er så mye lekkert å få kjøpt. Men må begrense seg litt, ihvertfall til man er ferdig med julegavene til andre først:) Du er utrolig flink til å male, blir kjempeimponert.

mona sa...

Ida : Ja,mye fint å finne i bloggverdenen.....farlig,farlig ! Bilder kommer når rushet er over her... ;) Sover ikke mye for tiden,men jeg drømmer innimellom malingen også,jeg ! Det huset kunne jeg gått igjennom ild og vann,for....men,men.

Helene s : Ja,klart jeg gjør :)

My little footprints : Ja,ikke sant ? Kos deg der inne :)

Mita's hjørne : Huff,ja - tenk om man kunne si det,du...??

Silje : Må si du har vært heldig med funnene dine,så koselig med sånne bilder !! Og disse nettbutikkene ja,de er livsfarlige......men har klart å holde meg nå,har bestillt bare to ganger i året som gikk,hos Annas Rom,og Molly'Heaven. Men frister ....ja......er jo såååå mye fint ;)

Donna D : Ja,helt sant :) Og tusen takk for fine ord !!