20. nov. 2007

Litt flere malte ting..

Her er litt av grunnen til at jeg er veldig fraværende i bloggverdenen,for tiden......


Hobbyplatene beiser jeg med sukker-kulør....Negro ! Skal vel egentlig brukes i sauser,men........!!
Blide smånisser......


Blir aldri lei dette motivet.....


Trollemor med suppegryta.....Her har jeg ikke beiset platen,så dere kan se forskjellen. Men jeg synes absolutt den får mere "liv" når man beiser først....det tar selvsagt mye lengre tid,for da må jeg i tillegg lakke først,og så begynne på motivet,eller så flyter allt i hverandre......men så vil man jo helst at det skal se bra ut,da....så får det heller ta litt lengre tid !! Men nå er det natta.......så GOD NATT fra natteravnen ;)
17 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Himmel og hav - så utrolig flott... og så sukkerkulør da...he,he... men det var jo en utrolig flott farge da... skal prøve dette en gang...
Flotte motiver du har malt, og så koselige...

Ha en koselig dag... ser du koser deg inne på finn du også...he,he...

Helene S sa...

Så flotte ting du maler, og motivene er jo kjempekoselige. Ikke rart du faller vekk fra blogverdenen. Jeg blir iallefall helt "borte" når jeg holder på å lage noe. Lever liksom i min egen boble :0)

Hulda sa...

Så søte smånisser du maler. :) Ja, jeg må sette foten ned for bestillinger framover, ikke artig å stresse med slike ting i desember. Da skal man kose seg med ting til seg og sine.

Ida sa...

God morgen til natteravnen. ;)

Kjempefine motiver, som alltid! :)
Blir glad av å se på bildene dine. Herlige farger og sjarmerende nisser og troll. :)

Fin fin onsdag til deg.
Klem.

mona sa...

Mita's hjørne : Tusen takk for det,ja sukkerkulør er fine greier,skjønner du !!! Bare prøv,det kan brukes til mye ! Kos deg du også ;)Og ja,finn er stedet......

Helene s : Takk til deg også :) Ja,dette tar litt tid,så jeg gleder meg til allt er ferdig,og jeg kan kose meg med å lage ting til huset (leiligheten)...

Hulda : Takk,takk :) Ja,man skal jo kose seg,det er viktig !!

Ida : Takk for fine ord,koselig at du liker dem ;) Fin dag til deg også !!!

moderncountry sa...

Du er så dyktig!! Ja, du skulle nesten sittet og malt sammen med mamma du. Ho er så glad i å male på tre og mye av det du maler ligner litt på hennes stil. Dine nisser er så søte og gode!

Klemmer

Beathe sa...

Så flink du er å male, utrolig søte bilder!
Likte veldig godt julepynten i et innlegg lenger nede,"sandkake" formene med gulnet papir og engler, Hvor har du fått tak i formene og hvordan har du festet tauet? det frister og herme.....
Masse lykke til på neste julemesse:)

thea sa...

Er sååå imponert over nissene dine. SKikkelig flotte bilder. skjønner godt at det tar tid, men er vel verdt det når mans er de fine resultatene:)

My little footprints sa...

Hei!
ååå så mye fint du maler! Hadde vært flott å ha den egenskapen, jeg synes du er kjempeflink! Kom i skikkelig julestemning her jeg nå :) Forstår du har det travelt om dagen, for det er vel litt av en tidkrevende jobb?
Mange hilsner fra Beth

Grip dagen sa...

Så skjønne bilder du har malt!
En blir i godt humør av å se på dem.
Liker godt bakgrunnen du maler på bildene dine! Og så smart å bruke sukkerkulør rundt kanten... Det har jeg aldri hørt før. Te-poser kan en visst også mørkne tre med... Vi har mye mer enn mat i skapene våre!

Ha det fint! Hilsen Marit

Flickan på landet sa...

oj, tack så mycket. Roligt med norge-besök *fniss* Så roligt att höra :-)Söta tomtetavlor, du visar!
Ha en trevlig helg!!!

Hjerterommet sa...

Så flott bilder. Artige søte små nisser og troll;))

elin1976 sa...

Utrolig dyktig du er til å male....litt grønn her jeg sitter. Sukker kulør....så smart. Tror du det funker på kjøkkenbordet mitt også? Hvordan gjør du det?
Masse klemmer fra Elin:O)

Torill sa...

oioioi!! Her skal jeg si det går unna!! Så utrolig flott malt de bildene var! Og kjempemorsomme motiv!

Berit sa...

Å de er så koselige disse nissene dine, litt av en produksjon du har!!
Må jo bli kjempeglade i de...

Guldkant På Livet sa...

Inte klokt!!! Har du verkligen målat allt detta? Du försörjer dig väl på din konst! Så skickligt!! Och jag förstår att du aldrig blir leds på det motivet med tomatarna i ladugården med alla djuren, så gulligt!!! Vilken julig och bonderomantik!! Mari.

Coco de la Plume sa...

It's very very beautiful!!!!!!!