5. des. 2007

Da kommer det omsider et livstegn igjen....

Ja,da har jeg endelig fått frem litt julepynt....og ikke minst,så ser dere det nye funnet mitt....speilet,bordet og skinnfellen som nissene sitter på... Jeg er en skikkelig amatør når det gjelder å ta bilder.....har prøvd i 3 dager nå......så nå gir jeg opp,dere ser vel litt.....blir så altfor mørkt uten blitz,men altfor lyst med......ingen stemning meg flombelysning....ushh.....


Sofaen skal få hvite klær til jul......men jeg kan jo ikke legge dem på enda.........det har jeg nemlig fått streng beskjed om......!!?? Noen som husker han som mistet blåbærsyltetøyet,sist.........?? Vel,jeg gjør..........og han også,tydeligvis......hihi...


Som dere ser er bordet veldig gammelt og slitt,men malt blir det aldri !!! Det er ganske høyt,selv om det ikke kommer frem på bildet,og jeg har planer om å ha det i kjøkkenkroken når julen er forbi. Skinnfellen er faktisk to skinn som er sydd sammen,derfor er den veldig lang,passer utmerket på en benk ute på verandaen,fant jeg ut....men enn så lenge kan nissene få nyte noe mykt under baken !
Når jeg ser meg rundt,er det forunderlig lite rødt iår......men noen få ting har gått igjennom sensuren....

Fikk en rød julestjerne av mamma,og den satte jeg i julevinduet. Har pleid å lage julevinduer i hele leiligheten,men iår er det datarommet,soverommene og kjøkkenet som har blitt prioritert. Har prøvd å få tak i hvit tape.......men ,nei......rød,rød,rød !! Kan ingen ta hintet,nå i disse "hvite tider"..........


Så litt shopping......ingen bombe vel,det ble to lysestaker....den store måtte vi bare ha,der var vi heeeelt enige ! Den er fra Skeidar,det er den lille runde også (den i midten).Og denne rammen fant jeg på en blomsterbutikk,her i Bodø.
Disse var såååååå nydelige,fant dem på Lysstøperiet,på Røkland (Rognan). Litt morsomt.....først tok jeg to,gikk lenge og tenkte på om jeg skulle ta to til,ja,sa samboen,ta 4 du,så har vi en på hver tallerken når vi dekker bordet........er det mulig ????? Han kommer seg stadig,den karen.....haha.... :) Og gjett om jeg var lett og be.........

Kunne ikke motstå disse fine lysene heller......lukter himmelsk ! Ligger egentlig inni en osteklokke....men for bildets skyld fikk de komme ut :) Det var litt stemning ifra heimen,ikveld. Er alene hjemme til imorgen,så idag har jeg bakt,støvsugd,pyntet litt og bare "soset" rundt i min egen verden......Godt at messene er over for iår,selv om jeg enda maler.....står tre postkasser til tørk,her ! Er godt fornøyd med helgens messe,3000 mennesker,og 61 utstillere.....ikke rart kansje at jeg våknet med migrene på mandag....men den er heldigvis over nå ;) Så ikveld blir det nok kos med en runde rundt hos dere ;)


14 kommentarer:

Lena sa...

Hos deg ser det jo bare såå koselig ut! Er innom og ser hos deg stadig vekk.. Likte bordet ditt forresten, jeg har et nesten likt selv...gammel arv:) Ha en fin kveld videre!

Hemma på Landet sa...

Vad mycket fina saker. Ser att du har flera saker som jag också har. Kramis Stina

Anne-Berit sa...

Å så mye lekkert du hadde å vise fram,ble helt salig jeg,av å se bildene dine.Syns forresten du er flink til å ta bilder jeg,ingen feil på dem nei.Den store lysestaken fra Skeidar har jeg sååå lyst på,syns den er så fin.(Tror jeg må ta en tur dit snart).Ha det kos.

Ida sa...

Så god stemning Mona. :)
Nissene sitter godt, ser jeg. Hele den kroken er fin! :)
Kjempefine lysestaker fra Skeidar.
Og de "konfektene" da. Søtt! ;)
Kos deg videre i førjulstiden og "julehuset" ditt. :)
Klem.

Fru. Fryd sa...

Bildene dine var flotte, vet selv hvor vanskelig det er å ta bilder nå i mørketiden. Tusen takk for at jeg/vi fikk titte litt rundt i julehuset ditt, det var koselig og mye fint:0)God adventstid til deg. Takk forresten for limpistol tipse ;0)

Mita`s hjørne sa...

Så utrolig koselig det var hos deg... nissene på skinnfellen var jo søte - og alt det andre...
Næmmen har du kjøpt deg nye lysestaker???...he,he... de var kjempefine... det er så godt å se at det også andre som har "dilla" på lysestaker - jeg har mange, og flere blir det - gubben mener jeg/vi har alt for mange...makan...
Å de kakene du har - de skulle jeg hatt, totalt fri for kalorier...hærlig...
psst... skal innom BoHus og Skeidar over helgen jeg da...

Ha en koselig dag...

elin1976 sa...

Bra at det gikk bra på messa. Høres ut som veldig gøy.
Du hadde pyntet så utrolig flott i heimen. Her er det heller ike så mye rødt men veldig julestemning. I år er det liksom sølv og natur i de fleste butikkene og jeg henger meg på. Ha en fin dag:O)

Karna sa...

Bildene dine var jo kjempe koselige, med helt den rette steminingen synest jeg.....kjempe fint pyntet hjem, jeg er ikke kommet så langt enda, har enda noen uker på meg heldigvis...

RedRobin sa...

Oi, så mye fint du har dratt frem til jul! Det ser sååå koselig ut - ingenting å skamme seg over, de bildene der :o)

Flink mann du har forresten, som skjønner hva han skal si når...!! Hehe!!

Ønsker deg en trivelig førjulsuke!

Anniche sa...

Hei Mona !

Så utrolig flott du har pyntet da !! Mange nydelige ting også.

Kos deg videre , og takk for lang og herlig hilsen

Donna D sa...

Hei

Så masse fine bilder, likte løsningen på stuegardinene dine med beige inni hvitt. Misunnelig på alt du hadde i fattigmannssølv:) Jeg ønsker meg det i julegave i år, så håper nissen er lydhør. Du har det kjempekoselig hjemme.

Nå er det snart helg igjen, tiden går fort nå før jul.

Moderncountry sa...

Heisann Mona!!
Godt å ha deg tilbake, nei hva er det jeg sier, meg tilbake :)
Som du har pyntet og holdt på!! Åh, noen som har fått Julefølelsen her ja! Blir inspirert med en gang. Så flott som du har det hjemme hos deg, og så ble jeg helt betatt av det første bildet ditt, stemningsfullt!! Herlig! Her i huset er det minimalistisk i forhold må jeg ærlig innrømme, men skal på en Julemesse til Søndag så da blir det vel littegranne mer dill og dall :)) Nei, nå fikk jeg jammen meg lyst til å begynne med en gang..men venter til i morra allikevel. Må sy ferdig de siste posene her. Kommer noen bilder i morra. Du får ha en koselig kveld i ditt Julehus, klemmer!

Mia sa...

Men ojoj vad vackert, så mycket fint! kram

Anonym sa...

Så koselig du har det hjemme!
Og en artig ting: stuekroken din (der sofaen står) ser ut som min! Har et lite vindu og et stort vindu ved siden av hverandre i kroken.

Og de lysene - så fine! Jeg var sikker på at det var godteri inntil du skrev at det var lys. ;-)

God førjuls helg!