7. des. 2007

Da var det "frædda'n" igjen....

Vil bare ønske dere alle en god helg,her går det i maling enda......nyttet ikke med malestoppen 1.desember......som ventet !


Men litt pynting får man jo tid til..........mellom lag på lag med maling og lakk..

God lukt må man ha,for den rette stemningen.....

Lite rødt....rart det der.......


Og ikke noe her heller...... men i kjøkkenet er det rød sone !! Igår hadde jeg to venninner på juleverksted...vel...skulle ha......de ville bare skravle !!! Og tre interiørfrelste damer......vel...vi kunne pratet enda,for og si det sånn !! Da de kom fikk jeg en stooor bukett med lyserosa-roser.....så nå pryder den stuebordet :) Vi koste oss med kake,og drømmen om butikk har to av oss,så timene gikk fort ! Da de dro,satte jeg meg ned med saks ,lim,papir,glansbilder.....og lagde tags og julekort,så da ble det litt juleverksted likevel,i all ensomhet....haha. Da samboen endelig kom hjem fra jobb klokken 19,ble det pizza.......og mette som bare det,sovnet vi på hver vår sofa.......ja,sånn er det å bli gammel !! Tusen takk for alle fine ord om julepyntingen min,og funnet fra messen i helgen,koselig at dere likte det :) Jeg glemte og vise et bilde jeg også fant,men bilde kommer snart ;)
9 kommentarer:

Grip dagen sa...

Skal si du har mye forskellig pynt i fattigmannsølv! Når jeg skroller nedover bloggen din glitrer det i sølv på mange av bildene dine... Nyyyydelig.
Jeg har kjøpt litt nå og litt da. Men det er enda ikke noen samling å snakke om.
Tenkte også på å overnatte i butikken som vi var i idag, de hadde jo sofa på loftet! He, he. De har også en supersjarmerende kjøkkenkrok der de koker kaffi til gjestene.
Synd du bor så langt borte... Det vil ta deg ca 28 timer med tog til Krims & krans. (Jeg vant leirtur til Bodø da jeg var liten. Togeisa var en smule lang...!)
God helg til deg!
Hilsen Marit

Tea sa...

Så mye nydelig pynt du har! :) Ordentlig julestemning!

elin1976 sa...

Juleverksted er sååå gøy men jeg kjenner meg igjen i det må å snakke meg vekk. I dag var jeg å marit på tur og plutselig begynte hun og snakke sååååå mye....det var fordi jeg spiste å hadde munnen full av mat så da slapp hun også til....he he.

Anne-Berit sa...

Så fint du har pynta,vet ikke hva jeg likte best,kanskje den stettskåla med appelsinen i,men du har så mye fint,og du danderer det så flott at det blir rene kunstverket uansett.Ha ei trivelig helg:)

Moderncountry sa...

Åå, så koselig!!! SKal si du er god på å pynte!! Helt nydelige sammensetninger.Moro å se noe annet enn det jeg har selv. Ja, jeg er jo ganske så minimalistisk i stilen har jeg funnet ut. Iallefall i forhold til Nordmenn.Men i morra skal jeg ordne skikkelig her. Kom ike så langt i dag.
Koselig med jentekveld!! Ja, skravla får tiden til å gå, kjenner til den der, hihi..
Du får ha en fin advent og så vil jeg takke deg for alle motiverende og søte ord du gir meg bestandig, du er toppen!! (ja, man blir jo så glad)
Gode klemmer fra meg!
Aina x

Lille Trille sa...

En riktig god helg til deg !
Funnene dine fra messen var kjempefine. Helt enig med deg at bordet trenger ikke maling - det var flott som det er.
Synes julelysene i vinduene dine var sååå koselig, vi trenger litt ekstra lys nå i mørketiden :-)

Landliv sa...

Så spennende med butikk-planer! Er det nettbutikk eller i RL?

Kreoline sa...

Nydelig pyntet. Nydelige ting du har funnet, for et skjønt bord, speilet var også nydelig, heldige deg. Bilderammen var også så skjønn, litt utenom det vanlige. Mye fint nytt her siden sist jeg var innom. Kos deg i helgen med malingen din, håper du blir ferdig så du kan kose deg resten av tiden frem til jul. Klem fra Mona.

krinkelkroken sa...

Heisann Mona:)
Her var det mye flott julepynt!
Skal si du har masse nydelig fattigmanns sølv:)
Blir ikke så mye rødt her heller, men litt må jeg ha!
Masse prat vet jeg alt om, jeg er definitivt en "snakker" i gode lag:)))Hadde litt juleverksetd med ungene her i går, prøvde meg til og med på symaskinen og det var GØY! Håper du får en herlig 2.søndag i advent:)