25. jan. 2008

En liiiiiten visning.......


Ja,da var det sannelig blitt frædda'n ! Tenkte dere skulle få en liiiten titt,inn i kjøkkenkroken vår,så dere fikk se bordet mitt,som enda er rødt. Men nå passer jo ikke stolene.....noe måtte det være,man blir aldri fornøyd... Lysekronen fra Europris måtte ned fra stuetaket,og opp i kjøkkenet....den som hang der før,var jo Ikea,og det ble litt vel heavy....

Her ser dere iallefall at bordet trenger en real omgang med pussemaskinen,malingen flasser av,i flak...! Det har tydeligvis vært hvitt,engang....og det skal det nok bli,nå også.


Hadde noen vist meg denne for,tja...2 år siden,og sagt at den kom til å havne hos meg,hadde jeg bare ledd......men DET var før man oppdaget mange flotte og inspirerende blogger !! Jeg har ikke hatt landlig stil i hjemmet mitt,på 9 år...ikke siden jeg bodde på gård,faktisk ! Trodde aldri jeg kom til å gå for blomstrede duker,blonde-puter,å masse små dubbeditter,igjen.......Men så ble man hektet igjen,og da er det jammen morsomt å gå oppi gamle esker med glemte ting, som man er utrolig glad for og ha gjemt på !!! Så denne lysekronen ble det første jeg kjøpte,etter å ha fått tilbakefall......ikke så luxuriøs,men nusselig - det er den :) Og så blir det så koselig når man tenner i lysene,og det skal gjøres ikveld,til biff i teriyakisaus,ris og wokede grønnsaker,som er rørleggerens favoritt.....nammmm........! Ellers blir det en rar helg....mye tenking.....det er rart hvordan kroppen reagerer når man får to telefoner på en dag,og begge handler om fremtiden.......og hva man gjør ut av den...jeg har både ledd og grått idag,heldigvis av glede,og fordi jeg blir så rørt av snille mennesker...ja,nå renner det sannelig en til,sippeguri... Nei,nå er det visst på tide å ønske dere alle en super helg,jeg får finne på noe annet fornuftig,for sove kan jeg bare glemme,enda så surrete jeg er,vet jo av erfaring at tankene stopper absolutt ikke opp selv om man legger seg,nei..... GOD HELG DA,OG NYYYYYYT DEN :)

22 kommentarer:

Torill sa...

Å hærlig het for en innbydende kjøkenkrok dere har! Jeg synes nesten det var litt koselig med rødt bord jeg, det virka så varmt og koselig:) Men hvitt er jo uansett veldig flott også da!! Den lysekrona såg jeg også på Europris rett før jul. Men da var det så mye annet å kjøpe at jeg måtte la den ligge. Nå tenkter jeg de er utsolgt for lenge siden.
Europris kan faktisk ha en del fint de:)
Likte så utrolig godt de liftgardinene dine, har du sydd selv eller??
Blir nå så nysjerrig jeg da når du forteller om telefoner... håper det ikke er noe negativt da!
Og den blomsterkassen i forrige innlegg var jo helt skjønn! Fant noe lignende etter mannens bestefar i fjor sommer, lurer på om den også skal få seg et par stør maling om noen bokstaver på...
Fikk forresten sendt en litenpakke opp til deg i går:)
Ha ei fin helg, Mona!

Annettenett sa...

Såååååå koselig du har det i kjøkkenkroken din da, kjempefint! Og hagekassen din ble jo bare søtest i verden da:) Eller var det knappeboksen? Hm...nydelig begge!
Nyt helgen du også, klem.

Anonym sa...

For en innbydende og koselig krok, der hadde jeg nok kommet til og oppholdt meg store deler av dagen hadde jeg hatt en sånn plass.
Spennende ting som skjer hos deg, er ikke enkelt om det innebærer flytting. Men skjebnes veier er uransakelige...det er en mening med alt.

Håper dere får en flott fredag

http://blogg.hobbyboden.com/randi

Anna Lisa sa...

Ja lysekronen er riktig nusselig. Har sett på den selv på Europris men har dessverre ikkje plass til den hos meg. Alle hjørner fulle..hehe... Kjempe koselig kjøkkenkrok iallefall. Ha en riktig koselig helg. klem

Camilla at home sa...

Det var en utrolig koselig kjøkkenkrok, med finfint rundt bord og lysekrone, fikk lyst å sette meg rett ned der:) Blir spennende å se bordet hvitt også. Håper det er bra ting du har å tenke på i helgen.. Det er så koselige kommentarer fra deg på bloggen min,og de er jeg alltid glad for!! Å ja det er virkelig vanskelig å bestemme seg for alt i et nytt hus, men veldig kjekt også da:) Du må ha en riktig god helg!!!!

My little footprints sa...

Kjære snille Mona!
Nusselig er det ikke bare lampa som er, men det er jaggu du også! Tenk å sende meg noe så nydelig! Er ikke du et herlig menneske, så vet neimen ikke jeg ;) Og jeg ble bare såååååå glad! Og gubben ble nesten missunnelig her og slengte ut en kommentar om at etter at jeg har mottat hele tre gaver så lurte han neimen ikke på om han skulle opprette seg en blogg også.. *ler* Jeg får sessverre ikke tid til å blogge så mye denne helga, for jeg skal faktisk i to selskap! Men å ta meg tid til å stikke innom deg og si TUSEN HJERTELIG TAKK for den nydelige gaven, det har jeg iallefall tid til! Den passet perfekt, og jeg klarte ikke å få den fort nok opp ;) Så nå vil alle få en hyggelig hilsen på vei ut døren min ;) Ønsker også deg en kjempefin helg!
Klemmer fra Beth

Berit sa...

Å Mona her kunne jeg tenkt å sittet ilag med deg, kost oss med te eller kaffe, jeg skulle hatt med nybakt....
Så kunne vi diskutert maling og forskjellige måter å gjøre det på.

Heldigvis forandrer vi oss stilmessig hele tiden. For jeg har alltid sagt at NEI det kan jeg ikke tenke meg, men hva skjer: en ser ting mange nok ganger og plutselig , ja så er det må bare ha...

Farger og interør forandres så fort at en kan ikke henge med på alt, men litt så.

Håper det er noe posetivt du har grått av, blir litt egstelig.
Ha en fin kveld med din kjære og nyt måltidet, det hørtes deilig ut.
Klem herfra.

Ida sa...

Koselig kjøkkenkrok. Kos dere der og ha ei god helg! :)
Det er bra å høre at du gråter av glede. Det er gode tårer det.
Klem fra ei anna ei som er lettrørt... ;)

Laila sa...

Så fin kjøkkenkrok!! Jeg likte godt bordet i rødt, men det blir sikkert flott hvitt også. Gleder meg til å se det!
Ha en vidunderlig helg!

Torill sa...

Hei igjen, snille du! Og tuuusen tuuusen takk for skiltene som kom i posten i dag! Gjett om jeg ble glad! Skiltet var jo enda finere i "virkeligheten" enn på bildene:) Og det var jo alt for mye at du sendte med et skilt til! Også det var jo så nusselig:) Skal nok få opp begge skiltene i løpet av helga:)Var så kjekt å få pakke i posten, nesten som julaften igjen!!
God helg-klem fra meg!

Karoline sa...

koselig kjøkkenkrok! og andre flotte innlegg her.
ha en herlig helg!
klem fra Karoline

chatrine sa...

Heisann!
Er innom å titter litt i din blogg:)
Så koselig du har det!! Og en kjempefin blogg!
En super fredagskveld til deg!
Klem fra chatrine:)

liven sa...

Åh for en fin kjøkkenkrok!!! å så lysekrone fra Europris da......Har ikke sett den der jeg enda jeg går nå der og trakker støtt og stadig.
Kjempefint.:) ha en fin kveld!!!

Donna D sa...

hei hei

Så nydelig kjøkken krok dere har ! Så veldig koselig ut ja, hadde gjerne tatt meg en kopp te der:)

De siste skiltene du har laget var også veldig fine, har du malt de på gammel takstein?

Ha en fin kveld

Tonje sa...

så koslig den kjøkkenkroken var...er sikkert flott å sitte der å nyte ett godt måltid.

Det ble kjempe fint det du kjøpte på loppis også...er alltid morsomt å se hvordan ting var og hvordan de ble.

Håper du får en fin helg!

krinkelkroken sa...

Herlig kjøkkenkrok, der tenker jeg dere koser dere;)
Bordet var lekkert og blir sikkert supert i hvitt!
vakre skilt du lager!
Ønsker deg en fin helg!

Turid sa...

Ja sånn kan det gå med stil ,smak osv.man forandrer seg, behovene endrer seg osv osv-
Men vet du ka?! Æ har akkurat samme bord som deg, ikke i bruk akkurat no, men æ har det.(det røde) Mitt er sånn gammeldags brunt.En arv fra før krigen, har vært nedgravd under krigen. Bordet er laget av en av bygdas menn , mens han satt i fengsel i Trondheim før krigen. Lærte møbelsnekring der, har flere slike møbler i samme stil laget av samme karen. Ha en super lørdag!

Hulda sa...

Kjempefin kjøkkenkrok du viser, så så fint ut med de putene på stolene. Ble også veldig nysgjerrig på de telefonene du har fått, hørtes spennende ut!

Landliv sa...

Moro med inspirasjon, helt enig med deg i det. Og kjempefint å kunne finne frem gamle skatter å bruke dem på nytt i steden for "bruk og kast"! God helg til deg!

Lene sa...

du, så tøffe de kassene dine nedenunder ble - men det var jo ingen overraskelse - du er bare rå med de penslene dine, Mopna :)

Og det er den søteste kjøkkenkroken jeg har sett. Sååå kos å sitte der og skravel over en kopp te eller kaffe :) Er lysekronen virkelig fra Europris??? Den var bare knall, og passet jo midt i blinken :))

Ha en strålende fin søndag, Sippeguri ;) Du får en tårevåt klem her fra ei anna Sippeguri, ja, hihihi ;)

christinasinteriør sa...

Hei og takk for kommentaren! Det var deilig å komme hjem til mann og barn og ikke minst butikken! Så fin kjøkkenkrok du har...tror at det bordet der er makan til mitt. Er det gammelt.. Tror det kommer fra besteforeldrene til mannen min. Liker det kjempe godt!! Ha en fin kveld selv!

liven sa...

Hei:) Ser du har et bilde fra Steigen .Er du derfra??