9. jan. 2008

Fine funn.........til salgs på finn !

Ja,det er mye fint til salgs der inne......hvem hadde ikke villet ha disse to ? Hadde tatt begge jeg,aldri om jeg hadde klart å skille dem......dette bildet sier mer enn tusen ord..blir helt våt i øynene :)
Nydelig pute....

Den nostalgiske,rette grønnfarven.....


Dette minte meg om et kirkeorgel.....Finere i hvitt......eller...?
Dette ville jeg gjerne hatt som pc-bord ! Morsomt med den platen under,sikkert god å hvile beina på... ! Kunne stått i stuen,om det hadde vært litt ledig plass...ehh.....

NYDELIG er ordet........sjekk den fine kanten,rundt...!


Her kunne man hatt hele garderoben.....var det ikke lekkert ? Ser for meg litt styling med noen gamle blonde-kreasjoner,henslengt over en av dørene....ja takk :)Fine kort..


Drømmer om en slik,jeg.......Var ikke disse skole-plansjene søte ? Likte dem veldig godt ,jeg......som så mye annet ! Man skulle jammen vært trailersjåfør,når man bor i nord,den frakten er så utrolig kjiip ,fler foldige tusen.......kunne kjørt Oslo-Bodø en gang i uken,vet du,og da hadde man jo fått med seg litt.....haha ! Alle disse tingene ligger under Antikk og brukt,om noe er av interesse. Ha en fin kveld,og ta vare på hverandre ,som de to på det første bildet :) - klem fra meg !

11 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Oj, vad mycket fina saker han Finn har. Var ligger det? Är det en lång resa?
Är katterna levande? Säljer han dem?
Många frågor i dag.... :-)
Kramar Eva Agnes

mona sa...

Vel,kattene ligger IKKE under antikk og brukt....var nok litt vel raskt ute her,kan man si....men til salgs er dem,til 6000,- stk !!

Lisbeth sa...

Oj, skal si du leter frem skatter på nettet! Men huset mitt er fullt så inn skal det ikke noe før noe går ut, hmmm tror jeg!
Klem fra Lisbeth

janne - kathrine sa...

Ja, det er mye spennende å finne på FINN.no. Pleier å begrense søket mitt til Oslo og Akershus. Kjedelig å finne noe man har skikkelig lyst på, men som man vanskelig kan få tak i :-)
Men, jeg synes mange overvurderer sine egne ting, og forlanger "blodpris" i mine øyne. Ha, ha - den kan du få beholde selv, tenker jeg da... .-)

Turid sa...

Så flotte ting du har funnet. Bildet av kattene var nydelig, har to så dem får de beholde.
De skole plansjene husker æ fra skole dagene ,tror faktisk de finnes på min skole ennå....
En fin dag te dæ i Bodø.

Hulda sa...

Kattepusene var jo utrolig skjønne, hadde heller ikke hatt hjerte til å skille de to som ser ut til å være så glade i hverandre. Så flotte ting også, falt for den kommoden, for ikke å snakke om de skoleplansjene, så skjønne bilder!

Lene sa...

Ahh... De lekreste fristelser, ja. Skal bare slå ned noen vegger her og bygge ut. så tar jeg gjerne alt!!! Men pusekattene har jeg jo plass til. Nuuuuuuudelige :)

Tusen takk for lykkeønskninger - og jaaa - jeg kan feire. Det gikk over all forventning, og jeg har kjøpt meg preime, ja :)

Ha en finfin dag :)

Donna D sa...

hei hei

Så mange fine bilder du har lagt ut. Jeg har aldri vært på antikk og brukt siden til finn.no så skjønner jeg har gått glipp av noe.

Masse fine lysestaker du har fått, og lampene fra plantasjen var innmari tøffe:)

Ha fortsatt god torsdag!

My little footprints sa...

Ja så nydelig de to pusekattene var, et skikkelig blinkskudd! Fikk meg pusekatt i høst jeg, og har ønsket meg det en lang stund, men samboeren min hadde ikke lyst på. Nå som vi kjøpte oss hus, ble det andre bollder. Huset er jo midt i skogen og her er det mus, og iallefall i år som det er museår! Så da fikk jeg meg en pus da, jeg er jo like tullerusk med den som om det skulle vært ungen min ;) hehe.. Skal gå inn å skjekke på finn jeg, er så lenge siden jeg har vært der. Kunne jammen ha det meste av møblene, noe malt i hvitt. Jeg ser etter spisestue om dagen jeg da, holder på å bli sprø, fordi jeg ikke finner en som jeg vil ha.. Den dukker vel opp til slutt får jeg håpe!
En fin kveld ønskes til deg!
klem fra Beth

Ida sa...

Skal si at du finner frem til godsakene. :)
De kattungene var bare sååå sjarmerende da! Herlig!

Tonje sa...

wow så masse vakre ting du faant på finn.jeg har ikke vært innom der på lange tider,er vel på tide å gjøre det neste gang jeg klarer å sitte forran dataen...

Det er ofte masse fint der,men som du sier er det veeeldig ofte at de tingene man gjerne ønsker å kjøpe er i oslo området,og da blir ofte frakten dyrere enn selve produktet man kjøper.