8. jan. 2008

Litt nytt......

Tenkte dere kunne få se litt nye ting,idag...!

Dette fatet hadde mor og far på Lierskogen, kjøpt til oss på loppemarked,sammen med flere fine ting som kom i posten !

Fine detaljer...............................


Sånn ble kroken i stua,da bordet fra loppisen ble flyttet,og gyngestolen fikk komme inn igjen ! Den har bodd på gjesterommet i julen,til samboerens fortvilelse........han sitter aldri der,men synes den er så fin.....og med skinnfellen (som jeg kjøpte på julemessen) oppi,ble det et koselig hjørne.


Disse pottene fant jeg på en blomsterbutikk her om dagen,og de klarte jeg meg rett og slett,ikke uten.......!! Haha....... Du hadde vel ikke latt dem stå igjen der,du heller,hadde du vel.... :) ?Ooooops,må visst rydde i denne hylla...igjen......den ser bestandig rotete ut,rart det der...!! Men det var nå liksom lampene som skulle vises frem da,de kjøpte vi på Plantasjen på lørdag,til 99 kr.stk ! Finnes også med svart skjerm.
Her en kjøkkenvinduet etter jul.....stettfatet er nytt,og den største lysestaken. Og om dere lurer på hvor mange lysestaker vi fikk i julegave....ja,så er svaret 11 !! Slå den.......noen må ha fått med seg min lysestakemani..........

Dette rosefatet fikk vi også av mor og far,funnet på loppis det også !

Liten grønn vase fra House Doctor,og det lille skrinet kommer fra Kremmerhuset.Her ser det litt tåkete ut,gitt....jaja,dere får nå et lite inntrykk !
Ellers har jeg bakt 4 kaker idag,koser meg med sånne ting.....og det syns på kroppen,for og si det sånn...! Elsker og lage mat,og desverre spiser jeg den også....er det rart at man nesten vokser ut av sengeklærne ?? Jeg lovpriser tunika-moten,og det er ikke uten grunn,kan man si.....men ,jeg har også gitt førstehjelp til alle pelargonium-barna mine,er jo livredd for at de ikke skal overleve til våren,så da må man jo stelle godt med dem. Sånt arbeid er bare kos,men det så tydeligvis ikke ut som det,da jeg stod på hue ned i en stamp med jord,inne på badet...hadde dere sett ansiktsuttrykket på rørleggeren,da han stakk hodet inn døra..hihi....ja,da hadde dere ledd leeeenge.... ! At jeg ikke satt klar med fotoapparatet da !! ;( Nå må jeg titte inn hos noen av dere,så kos dere så lenge :)
13 kommentarer:

Tonje sa...

så masse vakre ting du har fått og kjøpt billig=) De rosepottene hadde nok blitt med meg hjem de også=)

Skulle gjerne ha sett uttrykket på rørlegeren..hehe

Mia sa...

Godt Nytt År til deg, Mona! Og den skinnfellen i gyngestolen var bare kjempeherlig. Og rørleggere, de er vel vant til litt av hvert, eller...? Jeg tror nok at dine pelargonier kommer til å klare seg fint, selv om de har en tendens til å slite nå på vinteren (mine har det ihvertfall...)

majsan shabby chic sa...

Vilka fina saker du fyndat..Riktigt fina bilder Kram på dig och ha det gott / Majsan

silje sa...

hei:) Tusen takk for koselige kommentarer! SÅ mye fint du har fått og kjøpt! 11 lysestaker ja,det var ikke dårlig! Men det kan man jo nesten ikke få nok av da:) Jeg bytter ut stadig vekk jeg,så selv om jeg har mange er alle i bruk i løpet av året:)Det så kjempekoselig ut hjemme hos deg,skikkelig hjemmekoselig! Hvor har du forresten kjøpt de lyserosa rillete kubbelysene? De hadde en nydelig farge! Ha en fin uke videre! Klem fra silje

Lisbeth sa...

Takk for koselig hilsen, linker deg jeg :o)))
Og de rosepottene hadde ikke jeg gått forbi og latt stå igjen nei!
Steller med pelargonier jeg og, forteller koselige godnatt historier om Grågåsa som snaaaaaaart kommer :o))))
klem fra Lisbeth

Anne-Berit sa...

Hei Mona,og takk for koselig kommentar hos meg.Det var litt av en samling flotte ting du viste i dag,ser veldig trivelig ut hos deg.Så heldig du er som har noen som kjøper fine ting på loppemarked til deg,kommer meg altfor sjelden på loppemarked selv,blir mest når vi er i Sverige på ferie.Ha en fin onsdag:-)

christinasinteriør sa...

Hei så masse fint du har!! Ser du har endel som jeg har i butikken;) De hortensiane koster 179,- og har 5 blomster "baller" på så de er store og fine!! Ha en god natt!:0)

Garden Angel sa...

Så nydelig fat du har fått og så mange koselige bilder du viser frem! Koselig i stua di! Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Mita`s hjørne sa...

Koselige og flotte bilder her... og de blomsterpottene hadde garantert blitt med meg også hjem... har malt noen terakottapotter hvite som jeg skal dekorere med blomster, må bare finne den rette blomsten (synes det er vanskelig å finne flotte servietter)...
Lampene var jo kjempefine, og den osteklokken på stettfatet og alle de flotte lysestakene - hærlig...

Ha en koselig dag...

Hulda sa...

Så utrolig flott det Fadervår-fatet var. Veldig fint med slike gamle ting.

janne - kathrine sa...

Jøss, har de så stilige lamper på Plantasjen...!? Det var flott med en på hver side!
Skjønner godt at du er hekta på lysestaker, for jammen har du mange lekre :-)

Lene sa...

Nei, de blomsterpottene hadde jeg adeles ikke gått i fra. Nydelige - og så koselig du har det ellers og :)

Noe travel om dagen - men etter i morgen kan jeg puste ut - så da kommer jeg på kake og en kopp te :)

Ha en fin dag, så lenge :)

Og ja - vi krysser alt vi har får våre kjære :)

My little footprints sa...

Hei!
Så koselig å se så mange ting i fra hjemmet ditt! Du hadde mange pene fat i fra loppermarked, det er jo så mye fint atte. Jeg har begynt å få helt dilla! Du skulle ha sett øya på mannen min når jeg kom med noen gamle tallerkener, han rister på hodet og forstår ikke hva jeg skal med alt sammen ;) Men det er jo så fint! Og som du sier; Mye nydelige detaljer!
Kosekroken med gyngestolen var jo så trivelig! Har lett etter gyngestol en stund jeg nå, jeg håper jeg finner den "rette" snart. Jeg hat nemlig tenkt til å ha gyngestol på soverrommet mitt! Ikke fordi jeg kommer til å bruke den så mye, men det er jo så dekorativt med en gammel gyngestol ;)
Jeg likte også blomsterpottene dine veldig godt, og som du sier; Jeg hadde nok ikke klart å la være jeg heller :)
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
Klem fra Beth