3. jan. 2008

GODT NYTT ÅR !

Hei alle sammen,da var man endelig tilbake i blogglandia ! Ser at mange av dere er på full fart mot vår,så nå er det vel slutt på julebilder.... Brukte dagen igår til å ta bort julen,og det er veldig godt å få det unna,enda så mye man gleder seg til å få frem all pynten sin......rart,det der...

Må få takke dere alle som har vært innom,mens jeg har vært borte (til tørk...hehe....),det gikk bra med lekkasjen,den ble tettet midlertidig. Vinduet må ut,og hva som da kommer til syne,er jo spennende.....kansje må veggen skiftes,men det kan vi leve med. Var ikke mye koselig da vi dro fra et rotete julehus,men,men.....Nå er det nye ,blanke ark som gjelder ! Skal ta meg en lang runde innom dere alle,gleder meg til å se hva dere gjør ut av all kreativiteten deres,i 2008 :)


4 kommentarer:

silje sa...

Godt nytt år til deg også! Koselig å ha deg tilbake:) klem fra Silje

Mita`s hjørne sa...

Håper det ikke dukker opp nye overraskelser når vinduet byttes da... ikke morro med vann i huset...
Jepp - nå er julen over, litt godt å få julepynten ryddet bort, kun en liten nisse som sitter på kjøkkenhylla - bare for å minne om at det faktisk er jul i slutten av dette året også... har foresten kjøpt en julegave i år - bestemte meg for å ordne/kjøpe to julegaver hver mnd...

Ha en koselig kveld...

Emmeline sa...

Herligheten for en historie med den lekkasjen, bra det ordner seg iallefall..
Skjønner at også du er i rute med å ta vekk julen, det er greit når den kommer men også ganske ok når den går igjen syns jeg!!!
Lykke til med vindusskifting:)

Anne-Berit sa...

Hei,der er du på plass igjen,velkommen.Håper det ordner seg med den lekkasjen,ikke noe moro når sånt skjer.Det var et nydelig naturbilde du viser,det er et flott land vi lever i.Ha det bra så lenge,klem fra meg:-)