11. jan. 2008

Ja,da var uken gått.....

Med noen sommerbilder fra ifjor ,vil jeg ønske dere alle en fin helg ! Her venter vi besøk av mine foreldre,så det blir nok både shopping,masse god mat, og tur opp til Keiservarden ( Bodø's fineste utsiktspost) - hvis været holder seg som nå.


Mine selvsådde pelargonier....som jeg vokter som GULL...


Haha,sjekk min enorme kirsebær-avling.......en rød,og en grønn.....ikke verst !! Nå er det vel på tide å legge seg ,skal man holde seg på beina i diverse butikker ! Heldigvis liker mamma de samme interiørbutikkene som meg.....skal ikke se bort ifra at jeg har påvirket henne en smule.....men det står jeg for :) Natta....zzzzzz.....19 kommentarer:

Lisbeth sa...

Guri land så friske bilder, blir syk etter sommerblomster, jaja får kose meg med primula og frøkataloger i mellomtiden, God helg til deg!
Klem fra Lisbeth

Tiril sa...

NYDELIGE SOMMERBILDER...Ja dere hadde vel en fin sommer og ikke alt det regnet vi søringer "hadde. Håper på litt fordelinger denne sommeren. Kos deg med mor og "shopping"og ha en fin helg.

Anne-Berit sa...

Du er jammen like stor natterangler som meg,kommer meg sjelden i seng før klokka har passert ett og vel så det om natta.Så flotte blomster og sommerbilder du viser.Ha det kos med foreldre og handletur i helga.Klem fra meg:o)

Berit sa...

Å så flott!
Gleder meg til lysere tider.
Har en utmerkelse til deg.
Klem.

Ida sa...

Herlige sommerbilder. Vakkert, vakkert, vakkert! :)
God helg!

My little footprints sa...

Hei Mona!
Her var det jo to fine innlegg som jeg ikke hadde fått med meg!

For et nydelig hus du hadde funnet i posten din under, det var virkelig verdt å være med på visningen med chamisen i hånda, du var en flott guide ;)

Kjempefine bilder i dagens innlegg, jeg drømmer meg jo heeeelt bort! Gleder meg til jeg får kasta av meg olabuksa og dratt på meg skjørtet og tusle barbeint i gresset mens jeg nyter sola.. Nedtelling her vettu ;)

Ønsker deg en god helg!
klem fra Beth

Tonje sa...

så herlig det var å se noen sommer bilder nå som det er kaldt og mørkt ute=)
Kos deg masse sammen med foreldrene dinne og så håper jeg dere får en fin helg=)

Lene sa...

Åhhh... Så deilig, Mona :)

Vi var forresten noen dager i Bodø sommeren som var. Og jeg foreslket meg helt i Mjelle. Kommer garantert igjen :)

Ha en finfin dag - og ei god helg :)

Lene sa...

Du - nååååå så jeg den visningsrunden din, og måtte søre meg ta meg noe beroigende, jeg og.... Ojojoj... Den der må nytes i flere omganger for å svelge alle inntrykk - så jeg kommer på flere visninger, jeg :)

Tea sa...

Herlige bilder! Min favorittblomst er pelargon og jeg er kjempeimponert over dine selvsådde!!!

Ha en strålende helg med besøk og shopping!

Lena sa...

Så nydelige blomster..lengter meg syk etter sommer og sol når jeg ser sånne bilder!! Nydelig visningstur også i forrige innlegg, tenk for en drøm:) Ha en flott helg!

Torill sa...

Godt å mimre med vakre sommerbilder, som minner oss om at sola har snudd, og det går mot vår:)

christinasinteriør sa...

Heia! Så fine sommer bilder og det huset der nede..oh my... det hadde jeg aldri solgt om det var mitt! Kjempeflott visning til interiør glade som oss! Ha en flott søndag da!! :0)

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte sommerbilder... lenkter skikkelig etter vår, sommer, sol og varme nå...

Ha en koselig kveld...

Landliv sa...

SELVSÅDDE pelliser også! Har du laget egen krysning kanskje? Det er drømmen - å få frem den helt perfekte pelargonen krysset frem av de sortene jeg liker best :-)

Hem & Lyckas Mia sa...

å vilka vackra bilder! kram

Emmeline sa...

Så FANTASTISKE sommerbilder, hvis dette er utsikten fra din terasse da er du HELDIG!!!
Dette hekleprosjektet mitt hadde jeg ingen tro på...Dermed har jeg funnet frem noen billige nøster fra Rema 1000 som jeg hadde fra før, en heklenål som jeg hadde fra før og en håndarbeidsbok som jeg hadde fra før ( det finnes tusen gode på biblioteket) Når jeg hadde fått min søster til å vise meg hvordan jeg skulle hekle så var det faktisk ENKELT. Kanskje du kjenner noen som kan vise deg??
Dersom de kan hekle så er det bare å finne en granny suare oppskrift i en heklebok:)Lykke til og takk for titten fra din deilige sommer!

Hulda sa...

Fantastisk nydelige sommerbilder du har tatt, det første likte jeg spesielt godt. Så flink du er!

Turid sa...

Flotte sommerbilder fra deg. Ja vi har alt det beste foran oss nå, men først skulle æ gjerne hatt litt vinter med sne, ikke mere her enn æ fjerne med et viskelær.
Var på visning med deg i dag først æ, trengte ikke sjampagne for å le, du fortalte så artig, æ lo mæ gjennom hele visninga....ha ha.