14. jan. 2008

Tur til Mjelle...

Ja,da var en ny uke igang,etter en koselig helg. Litt shopping ble det,det får dere se imorgen,og god mat ble det også......ytrefilet med peppersaus,og smørdampede asparges med ristede pinjekjerner + pommes frites.....jada,kalorier i fleng,jeg vet.....men man skal da kose seg !
Været har vært nydelig,men lite snø......føltes nesten som en vårdag,da vi på søndag dro en tur ut til Mjelle.
Steiner er vakre........Landegode i bakgrunnen.
Lofoten skimtes såvidt i bakgrunnen.Tusen takk til dere alle, for koselige kommentarer,dere er så snille ! Jeg har vært litt slapp med å kommentere inne hos dere noen dager nå,men det skal det bli forandring på....koser meg veldig når dere legger igjen spor,det skal dere vite. Nå har vi faktisk fått et tynt lag med snø,og noen få minusgrader,så vårfølelsen forsvant fort........men jeg drømmer om sol og sommer likevel,dere er jo så flinke og legge ut sommerbilder ;) Kos dere så lenge,og ha en ny,flott uke,alle som en :)


4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for koselige ord.For noen nydelige bilder du viser i dag.Ingenting er som den nordnorske naturen,spesielt ved kysten.Det er bare så vakkert.Du må ha en flott tirsdag,klem fra meg:-)

Fru. Fryd sa...

Ååå for noen nydelige bilder, de fikk meg til å tenke på sangen Mjelle. Har du hørt den? :0) Sikkert :0) Her er en link til sangteksten, og vil du klunke litt på gitaren så er det bare å spille ivei ;0) http://fuv.hivolda.no/prosjekt/hunstmo/mjelle.htm

Ååå jeg har lyst på sommer!!

janne - kathrine sa...

Takk for flotte bilder og fine ideér. Har en award til deg i bloggen min :-)

Turid sa...

Artige loppefunn .. å de bildan sååå nyydelige, spesielt de med Landegode...Ha en go onsdag snart.