15. jan. 2008

Shopping med mamma..

Ja,noen fristelser fant vi på lørdag.....jeg kom hjem med denne nydelige "blomsterpotten".......syns den passet så godt sammen med lysestaken jeg hadde fra før !. Kjøpte den på Europris til 269,- Den er stor,jeg har tre planter oppi,så prisen var ikke så gærn'....

Og to knagger til morgenkåpene våre, fra IB Laursen.

Og av mamma fikk jeg nydelige tulipaner,i valgfri farve........og ja,de ble rosa........washera,før jeg oppdaget blogging,hadde jeg INGENTING som var rosa......og da mener jeg absolutt ingenting.......ikke et klesplagg,engang......mens nå,derimot...


Måtte jo også innom Plantasjen,mamma skulle jo fylle stuen med grønt,etter all julepynten. Kan tro samboeren var elegant,der han spradet rundt med denne snertne håndvesken......til mange morsomme blikk...! Tror han nøt oppmerksomheten,for han satte den ikke i handlevogn....manglet bare et blomstrete skjørt,liksom...hihi.....og høyhælte sko.....Den lille boksen med lokk,ble også med hjem,kjøpt på La France,en av mine favorittbutikker,her i Bodø.
Og til slutt fant jeg disse,på Skeidar,likte så godt broderiet.......to med rødt,og to med grønt ! Jeg er nok interiøroman.......ingen tvil om det,har øynene på stilk,og vel så det,så snart jeg ser noe som vekker interesse......ikke så lønnsomt bestandig,men jeg røyker ikke,og drikker heller ikke,så egentlig kaller jeg det prioritering ! Akkurat som en unnskyldning liksom........ I disse dager åpner Fretex avdelig her,og en stoooor bruktbutikk ser også dagens lys snart,så dette kan bli morsomt...... Ha en fin dag,her skal jeg male............

14 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige bilder i forrige innlegget ditt. Får virkelig lyst til og besøke min favoritt landsdel til sommeren igjen.
Du verden så mye du frister med også fra Europris da, da kan det jo være jeg også får tak i det. Som reklamen sier...det enkle er ofte det beste. Men må vente til kontoene fylles opp.
Takk for titten.
Randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi/

Annettenett sa...

Så masse nydelige saker du har shoppa:) har de sånn på Europris asså? Hm...tøft!

Annettenett sa...

Så masse nydelige saker du har shoppa:) har de sånn på Europris asså? Hm...tøft!

Lisbeth sa...

Herlighet så mye fint du har kjøpt! Ha en videre flott uke!
Hilsen Lisbeth

Berit sa...

Så mye flott, må visst ha meg en runde å fornye meg jeg også.
Synest jeg ser han med blomster-håndveska, hehe, har humor han.
Det var noen flotte bilder i innlegget under også.
Det har vært en drøm å reise nordover til Lofoten og de traktene der, så til sommeren blir det antagelig biltur dit. Gleder meg.
Ha en fin dag.

My little footprints sa...

Hei Mona!
Så mye fint du har fått kjøpt deg! Nå får jeg sannelig prøve å ta meg en tur selv snart også, må jo fornye litt sånn på nyåret ;)
Så du var ikke så begeistret for rosa før? Jeg for min del kan ikke være uten, her går det i rosa og hvitt hele året ;) Det er jo selvfælgelig ikke alle rosa farger som er like fine da, og jeg liker best den helt lyse rosa. Så i går fikk jeg meg både rosa undertøy, rosa stearinlys og rosa dekor. Hm.. sannelig, jeg har visst vært på shoppingtur jo ;) hehe..
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
klem fra Beth

Anne-Berit sa...

Du har virkelig fått med deg mye fint fra handleturen din.Likte den skåla,må kanskje ta meg en tur å se om de har den på Europris her også.Håper Plantasjen kommer hit snart,har hørt rykter om at det er i emning.Ha det kos:-)

Trønderpia sa...

Så fin blogg du har, var innom og myste litt, og ville gjerne legge igjen et spor etter meg :)

Ha en fortsatt din dag :)

Tonje sa...

ojojoj så masse vakkert du fant på handleturen sammen med mammaen din...likte alt jeg..kunne gått ha tenkt meg de sakerne...
Nå bor jeg ikke så langt fra Bodø som før så jeg håper å kunne reise på en langhelg eller noe lignende bare for å shoppe...da trenger je tips og forklaringer på hvor jeg finner butikkene,men det skal jeg komme tilbake til...

Den nye banneren var bare sååå vakker=)

Torill sa...

Så mye fint da:) Europris kan faktisk glimte til innimellom med en del fint, og prisen er jo sjelden avskrekkende også:) Nydelige tulipaner!!

Alex sa...

Heia Mona :)
Takk for flott kommentar. Jeg er også interiørkonsulent....artig å ha noe selv MEN også slitsomt.
Deilig med posetive tilbakemeld da-
Du har en kjempefin blogg---- Jeg elsker loppis og oppussing :)
Hvordan kom du over bloggen ?
Ha en fin kveld !!!

Whoopsi Daisy sa...

ÅÅÅ så nydelige naturbilder du har tatt. Kjenner nesten den friske luften av saltsjø gjennom pc'n her jeg sitter. Mange godbiter du har fått deg i helgen, både interiør, blomster og deilig mat.
Mvh
Whoopsi Daisy

elin1976 sa...

Skal si du har handlet....å så mye flott. Blir helt ør...skulle nesten tro at det var jeg som hadde handla alt det der. he he
Har sett på slike lysestager selv og synes de er så flotte. Det er non bilderammer også i denne serien som er så flotte.
Ha en fin kveld din heldig gris:O)

Blåbærtua sa...

Heisann. Var innom bloggen din for noen dager siden, og nå er jeg her igjen. Kjempefin blogg, og så er du jo så flink til å male!
Har lagt deg til blogglisten min, og håper at det er greit..