23. jan. 2008

Mer fra loppis......og nye skilt.

Heisann i natten.....igjen....!! Som dere ser,så fikk jeg med meg mer fra loppisen,enn bare bordet i rødt ! Gardiner i lin,et stort stykke med blomstret stoff,en trinse,en pute og et fat......... En stor trekasse, + en sykkelkurv i ståltråd,også. ! 100,- betalte jeg,det var vel ikke verst ? Trekassen er under behandling...... så den kommer nok opp her ,snart !
Og skilt-ideer settes stadig ut i livet,i sene nattetimer... Litt vår-inspirerte ,nå......
Til og med på do,er det vår.........Og når gjestene går,er det jo koselig å få høre dette !
Oiiii,ser ut som jeg har tatt bildet i fart....men,men,jeg er altså ingen fotograf !! Iallefall har vi hatt et nydelig vær de siste dagene,og himmelen har vært fantastisk, når solen går ned. Nei,nå skal jeg smøre matpakke til rørlegger'n,og gjøre klar tekoppen,som vanlig ! Han har det lettvint på morran....bare trykke på knappen på vannkokeren,koppen står med x-antall skjeer sukker oppi,+ teposen,og sitronflaska ved siden av....og frokosten ferdig påsmurt !! Jeg pleier å fleipe med at han har faktisk en ganske snill hjemmehjelp........av og til,iallefall...... :) Og nå ser jeg helt bort ifra når jeg tar frem sint-stemmen !! Det hender,det også,må vite......

17 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hei! er det flere som er oppe om natten! Jeg gjør meg klar til 0630 flyet til gardermoen! Fin skilt du lager!! Tusen takk for kommentaren!! Ha en fin dag! :0)

Torill sa...

Nei nå må du se å legge deg da....:)
Nydelige skilt du har produsert, og heldig er du som kan gjøre slike loppisfunn:)

majsan shabby chic sa...

Man ska ju sova på natten ;-)..Snygga skyltar och fin bild Ha det gott Kram/Majsan

Norah sa...

Heia og tusen takk førr lykkeønskninger. Ja du kan tru d e godt her. Ligne næsten en liten Kardemommeby. I sentrum finner du de deiligste små murhuse i rødt, gult, oransje og hvitt. Trange gater som snirkler seg rundt, og selv nå på vinteren er det grønt her. Ikke akkurat slik æ e vant med fra nordbyen nei. Glæde mæ vilt t sommeren sånn at vi får brukt strendene og de mange fornøyelsesparkene. Tror ikke vi får behov for noen sydenreiser på mange år. Vi kommer nok til å bli turister i "eget land" i god tid fremover.
Så nydelige skilt du har laget. Jeg likte ALLE. Jeg er også sånn at jeg ikke kommer meg i seng når jeg har det kos. Da er søvn liksom ikke så viktig....
Vel Mona - kjempe hyggelig å høre fra deg igjen. Ha det riktig kos :-)

Annettenett sa...

Fine kupp du har gjort ja! De nye skiltene vr jo så søte og vårlige...på gjensyn...så koselig!

Lykke sa...

For noen flotte funne du har gjort! Og skiltene dine blir jo bare flottere og flottere!
Ha en kjempefin onsdag:)

Turid sa...

Super lekre skilt du maler.
Flott landskaps bilde, herlig tid vi har foran oss nå.
Forstår godt at du glemmer klokka og tar natta til hjelp, æ glemmer klokka når æ e her.....

Moderncountry sa...

SÅ vakre skilt du maler Mona!! Åh, det "velkommen" skiltet litt nede på siden her var virkelig vakkert. Kunne tenkt meg å bestille et jeg og, hvis det var mulig? Og maler du fonter etter ønske?
Falt også pladask for det vakre røde avlastningsbordet ditt, helt nydelig! Hvor skal du plassere det?selv om svart kan være hvitt, hadde jeg jammen gått for en lys farge. Og så slitt av litt i kantene. I skikkelig shabby chic stil :)Men det er meg da. kommer jo helt ann på hvor mye annet hvitt du har, for balanse er jo viktig. Vi fant et helt nydelig skap på nett i går, til Lørdag skal vi dra å titte på det. Under 3000 for et stort skap synes jeg ikke er så verst. Gleder meg masse!
Klemmer

Mita`s hjørne sa...

Jammen var det mange flotte skilt igjen du - og så sommerlige...
Det rosestoffet du hadde fått tak i var bærre lækkert...
Å jammen var det masse "snadder" i ditt forrige innlegg - skulle gjerne hatt noen av de skapene - men har funnet et på IKEA som både jeg og lommeboka liker...

Ha en koselig kveld og helg...

Berit sa...

Ble skikkelig misunnelig på det blomstrete stoffet. Ett skikkelig funn bådde det og det andre!

Lene sa...

Synes du har vært kjempeflink fotograf, jeg :)

Men du, Mona.. Jo, jeg har Mjelle som drar meg mot Bodø som bare det. Men nå er det like før jeg kommer før sommeren for å bli med deg på det loppemarkedet ditt! Du finner så utrolig mye fint, og jeg er regelrett misunnelig :))

Kose deg masse i kveld - spent på å se kassen :)

Ida sa...

Flotte funn til en hundrelapp ja! Forstår om du er fornøyd ja. :)
Nydelige skilt med ett vårlig preg. Naturbildet ditt er vakkert det. Fine farger i pastell.
Kos deg i natten og PÅ GJENSYN! :)

elin1976 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
elin1976 sa...

Det skal ikke være lett å få lagt inn innlegg.....har slettet allerede et hos deg, vet ikke helt hvordan jeg klarte det men iallefall det jeg skrev i sted sletter jeg. Flott stoff og flotte loppiser. Det blomstrete stoffet er nydelig. Å sså trekassen da.....sukk og dobbelsukk:O)

Hulda sa...

Kjempefine skilt! DO-skiltet var jo skikkelig yndig. :)

Annettenett sa...

Hjertelig takk for din støtte på bloggen min i går! Helt enig i alt du skrev. Alt er mye bedre i dag, takket være mine flotte bloggvenner:) Klem

My little footprints sa...

Heisan!
Jeg må si jeg gledet meg til å rulle nedover på siden bare jeg så overskriften, du kjenner jo meg og loppiser, en fryd! ;) Jeg er jo helt håpløs ;)Det er godt jeg enda har god plass til mange ting! i dag skal jeg forsøke å gjøre feridg en hylle jeg skal ha på kjøkkenet, jeg blir jo aldri ferdig med den! hehe.. Men i dag skal jeg! Mellom barnepass og besøk ;) Jeg får sette i gang søsteren min som skal komme også, så blir vi no ferdige til slutt ;)Det er jo så mye vi må ha ferdig her hjemme, det går vel mest i listemaling. Det synes liksom ikke så godt, så det er ikke så farlig at kan vente litt!
Så fine skilt du har laget igjen! blomster er nydelig, det er jo godt å male mens man venter på våren ;)
Ønsker deg en fortsatt fin torsdag! Og jeg må si du er snill mot mannen din som ordner sån til han! Det er de små tingene som er ekte kjærlighet vettu!
Klem fra Beth