22. jan. 2008

Snadder for interiøromaner.....

Først må jeg bare få takke alle dere som roser skiltene mine så mye,det er såååå utrolig koselig at dere liker dem ! Jeg malte og lakket til klokken var tre inatt.......storkoser meg,og da går tiden fra meg... Men rett før sengetid ,skulle jeg bare sjekke ut en butikk......ja,det gikk som det måtte gå........plutselig var det en ny dag....! Iallefall,her får du en liten smak :Ja,skjønner du...? Her ble det to tekopper,og mange drømmer......! Butikken er http://www.ilva.se ! Så ta deg en tur,om du har noen timer til overs.... Her skal det lakkes,og nå har jeg fått meg "puste-maske" av mamma og pappa,så da håper jeg migrenen holder seg på avstand... Skulle vel åpnet både dører og vinduer,for gjennomtrekk,men tenk dere det blikket på naboene,om jeg stikker hodet ut,med nyanskaffelsen midt i trynet......." Nu trur e pikade dæ e kommen Mars-boera te ho dær knætta,så ikkje ha sjønnt at fuggelburan ska vær inn,mæ fuggla i, - å ikke ut på altan,fyllt mæ måss å betongfuggla........Vi må sjå te å få ho innlagt førr dæ grip om se....." Hahahahaha...... Kos dere,og ha en fin kveld,må få tatt en runde hos dere senere,og se hva dere kreerer... :)

11 kommentarer:

Trine Lise sa...

Fatter ikke hvordan du klarer å finne så mange fine butikker... så nå har jeg fylt opp kaffikoppen og satt meg til rette... skal på shopping-drømme-tur! Jepp....

og fugler med fjær er oppskrytt... hah! :)

Torill sa...

hihihi... jeg har også sånn marsboer maske som jeg bruker i fjøset. Går bare å håper det ikke kommer besøk hver gang jeg har den på:) Ha ei fin uke Mona!

My little footprints sa...

God kveld i stuen Mona ;)
Jeg forstår godt at du ble sittende oppe til morgenkvisten! Dette var en kjempefin link, takk for at du delte den med oss! Jeg ble så ivrig at jeg måtte se om det fantes en besøksadresse med en gang ;) Likte godt den ene spisestuen, og siden jeg er på utkikk etter en spisestue, så hadde det vært fint å snart få den i hus! Synes faktisk at det de har mer utvalg av fine spisestuemøbler i Sverige enn i Norge, men det kan jo være tilfeldig for hva jeg har havnet borti ;)
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld!
Klemmer fra Beth

Ann-Catrin / finthemma sa...

Ohhh så vackra bilder.. sitter bara och njuter!!
kramar A-c

liven sa...

Åh så fine møbler......drømme drømme....

Alex sa...

Hallo Mona :)
Takk for kommentar på bloggen min. Duer veldig flink til å lage skilt ja. Liker bloggen din veldig godt :)

klem

Ingrid sa...

Det var det jammen mye fint - tror jeg gjør klokt å holde meg unna den butikken der. hehe.. siden jeg ikke har to timer til overs akkuar nå, mener jeg.
Skiltene dine var helt nydelige - og bloggen din også.. tror ikke jeg har vært her før..

Hulda sa...

Virkelig mye lekkert, lekkert her ja, Mona! Jeg falt for noen av de skapene. :)

Hulda sa...

Så flott det bordet du har fått tak i er da! Hadde garantert malt det i en lys farve.

Tonje sa...

ja der er det sååå masse fint...har sett på den skomakerlampen i glass...skulle gjerne hatt to av dem gitt=)

Camilla at home sa...

Ååå så mye fint, her må jeg innom og se litt ja...Kjenner til de planene om å legge om kvelden og så bare dukker det opp det ene etter det andre, og tida går.. Takk for koselige kommentarer på bloggen min:)