31. jan. 2008

Mere snø,og snille damer........

Heisann !! Så koselig at du stikker innom :) Ikke mye spennende som skjer her,for tiden......men snø,ja det har vi !! Jeg vet ikke hva det er med røde uthus/låver,men jeg syns liksom de er så koselige.......jo gamlere og skjevere,jo bedre......og du aner ikke hvor lyst jeg har til å gå inn i dem.......på skattejakt... !

Er ikke denne fin....? Og legg merke til hvor veien går.....her kunne man risikere å bli meid ned,idet man stakk nesen ut av fjøsdøra..! Som om ikke det var skummelt nok,så står huset heeeelt innad veien,på andre siden...der du kan skimte et veilys. Jeg turte ikke ta bilde av det,var så redd noen sto inne på kjøkkenet å så på meg.....hihiii :)

Snille damer treffer man stadig på,i blogglandia !! Dette kom i en fin pakke,fra Molly's Heaven,bare fordi man skrev en kommentar.....kjempefin engel,og roseduftende såper....


Og så har jeg fått pakke fra Torill (Bakekakesøte) ! Se så fint innpakket,med sjokolade,silkebånd,koselig kort og en nydelig liten engel på båndet......makan !! Tusen,tusen takk Torill,du er en toppers sydame !!Åååååhhhh,var de ikke nydelige ? Absolutt mine yndlingsfarver for tiden.....lys rosa og lin ! Det var kjærlighet ved første blikk,så jeg bare måtte ha to sånne til badet. Nå står de der og pynter opp,en med Q-tips,og en med bomull ! De er virkelig søte,og jeg ble kjempefornøyd :)Nå blir det litt skilt-maling,og så en liten bloggerunde......og forhåpentligvis en noenlunde tidlig kveld......Imorgen er det en STOR dag !!! Røde Kors åpner en STOR bruktbutikk i byen,og etterpå er det loppis......jeg må jo jakte på nye kjøkkenstoler,har nemlig gitt bort kjøkkenbordet med stoler,til tanten min......måtte jo få det unna,så loppis-bordet fikk en plass i varmen......hahahaaa :) Så nå er både jeg og tante fornøyd,og det gjør jo ingenting..... Kos dere så lenge ,klem fra meg :)

7 kommentarer:

Annettenett sa...

Fine ting du har fått ja, Torill er lillesøstra mi og jeg har ønska meg en sånn q-tips holder av henne i bursdagsgave, så får vi se da:)
Så heldig du er som får gå på åpning av bruktbutikk OG loppis!!!!!! Litt misunnelig ja..hehe!
Ønsker deg en kjempefin helg!

Tema sa...

you've received very cute gifts!! and I see that the snow is more and more present!!

Tema sa...

you've received very cute gifts!! and I see that the snow is more and more present!!

Randi sa...

Så heldig du er da. Deilige vinter bilder du viser. Idyllisk med de røde fjøsene og stabbur. Vi har ett stabbur her men det er ikke så fint. Om det kommer mer snø så kan jeg prøve og få tatt noen bilder.

Jeg får ikke til å laste opp bilder på min blog, Har du peiling på hva det kan være, du får det jo til og andre blogspot ser jeg...
Irriterende!!
Ha en fin fredag.

Grip dagen sa...

Det blir produsert mange skilt hos deg også, ser jeg!
Jeg hadde en flittig dag som starta i snekkerboden. Der saga og pussa jeg mange skilt.
Vel inne i varmen igjen malte jeg i mange timer i strekk.
Skuldrene verka, men jeg var så godt igang at jeg ikke ville slutte av...
Det er jo kjempegøy!

Er spent på om det kommer noen bilder snart fra Røde Kors sin bruktbutikk???

God helg-hilsen Marit

My little footprints sa...

Hei Mona!
Ja det er sjarmerende med røde små låver og snø ;) Kjempefine bilder! Her er det bare et helt urolig snodig vær nå! Til morgen i da snødde det som bare det, nå har det begynt å regne, så det er slaps så langt øyet rekker, ingen trolsk snøstemning igjen!
Kos deg masse på loppisen, nå skal jeg også stikke, har fått meg meg mannen en tur på loppisen i dag ;)
Så heldig du har vært som har fått så mange nydelige gaver, må si jeg falt veldig for disse du skal ha på badet, kjempeskjønne!
Ønsker deg en kreativ og koselig helg!
klemmer fra Beth

Torill sa...

Det var da fælt til skry da... blir helt flau jeg:) Bra du ble fornøyd:) Har fått opp skiltet fra deg jeg også nå, så det skal blogges etterhvert....
Har hatt det så travelt i det siste, men håperdet blir litt roligere i helga, kos deg i helga du også da:)