31. jan. 2008

Snø,snø og atter snø......

Ja,jammen sa jeg VÅR.........men det er mange snøfnugg siden ! Vi måker og måker,og like etter er det fullt opp igjen !

Stakkars trær,de henger med hodene sine.....

Og havutsikten er heller dårlig.... ! På denne holmen rett nedenfor,telte jeg 23 havørner på en gang !! Da skjønte vi at her må det være mat i sikte,og gikk ned for og se......og da lå det en død sel i fjæra. De ventet bare på fjære sjø,for så å kunne sette seg til bords....!! Naturen rydder opp....
Idag har jeg hatt en sløvedag, stikkord : Stiv nakke.....etter all pirkmalingen med tekstene igår....skuldrene på høyde med ørene,og da må det jo skjære seg ;( Men har nå gjort litt da,lakket 17 skilt,med kvistlakk,og grunnet dem,så nå er de klare for det verste...PIRKMALINGEN....... Og så har jeg vært inne på "fryserommet" og sett til baby-pelargoniumene mine,de er så fine at,og to cm høy !!! Lurer på hva de tenker når de ser ut av vinduet,stakkar...... Nå må jeg på en liiiiten bloggrunde,før det er natta.......så kos deg,og ha en fin torsdag !!


9 kommentarer:

liven sa...

Oj.oj...så mye snø da......Her er ikke flisen. I dag regner det og blåser det. Men sånn er jo vanlig her. Du skal få vite litt navn for de har jo litt slekt ennå der! Sender deg på mail senere i dag:)
Ha en fin dag med snøbrøyting:)

Anne-Berit sa...

Det ble en del snø ja,her også,syns virkelig det begynner å bli mer enn nok nå.I dag er det 7 minusgrader her,så no håper jeg at det ikke blir mer snø ihvertfall.Du står på med malingen forstår jeg,ikke rart du blir stiv i musklene,for det der er jo prestasjonsmaling,at du får det til...Ha en fin dag:)

Ida sa...

Synest det er flott jeg! Men, skjønner at nok er nok. ;)
Du får bestille en grundig massasje. God bedring og fin fin torsdag! :)

Torill sa...

Je har er det også full vinter, har egentlig vært det siden november her, med innslag av slaps og regn innimellom:)Synes forrestene det er mye bedre at snøen kommer nå, og blir ferdig, enn at den kommer i mars-april, slik den ofte gjør hos oss! Da er det drygt å måtte måke da!!
Nyyydelige tavler du har malt de siste dagene - og så mange da!!
Ta godt vare på nakken din:)

Randi sa...

Jeg elsker masse sne....heller det en regn og slaps. Men jeg elsker våren også, så jeg gleder meg til sola tar tak og varmer oss.

Håper du får en flott dag.

Trine Lise sa...

Oi.... og jeg som syntes det var for mye snø her hos meg! Ha ha.... Her er det faktisk ikke så ille skjønner jeg nå.... Men jeg og syns våren kunne komme snart... Trenger litt grønt for å tine opp kropp og sinn...

Tema sa...

the snow is beautiful, all is so pure when it's covered by xnow!! Wonderful pictures!

Moderncountry sa...

Åååå, så idyllisk da jo!! Jeg er ikke så glad i kulde og slaps, men slike bilder er så vakre å se på. Sitte inne og titte ut altså :))
Her har vi stormer i dag. skikkelig surt er det og. Jeg måtte sette opp varmen i natt (har sentralfyr) og teppet kom på dyna.

Så du maler du og ja! Skal svinge med penselen i helga jeg og, for i dag kom skapene!! Er jo bare såååå glad, haha..ja, rene 5 åringen her..Det lille var jo mye flottere her hjemme hos meg og absolutt ikke gultaktig i fargen som det så ut i butikken. Rart hva andre omgivelser ken gjøre med et møbel?
Ja, og et lag med farge og da :)
Lykke til med ditt prosjekt!

Ps: og ikke glem å spørre mannen om en massasje, hehe

filuri sa...

Hei Mona, du må fostre mannen din... Når du er trött og sliten skal han spörre om du vil ha litt massage, siden skal han koke en kopp te, og legge en filt rundt skuldrene ettersom du har värt så flink å male og fixe...
Ellers går det bra å bestelle tid hos dem som kan det der! Pass på kroppen i alle fall.
Klem fra Filuri. Nå legger jeg opp deg på min liste, om det er ok?