30. jan. 2008

Tavler med ord......

Heisann,så du er på bloggerunden.....hihii..ja,da kan du jo få se hva jeg har bedrevet i det siste :)

Denne ble heeeelt mislykket,mønsteret bak bokstavene ble altfor mørkt,og det skapte bare rot.......så da lærte jeg det ! Den skulle vært dus grå.......


Tavlene er ment som et alternativ,for oss som ikke kan male rett på veggen......nå i disse veggord-tider ! Jeg valgte å skrive på norsk,men det går jo selvsagt an med franske gloser,også.......og i en annen skrifttype. Og helt andre farger...........


Her har jeg prøvd med denne gammel-grønne farven,men det ble et dårlig bilde ser jeg nå....skjelver visst litt :) Det tar på konsentrasjonen,og sitte å PIRKE med denne skriften......det er det som tar tid....Og så er det jo og finne ut,hva som kan stå på sånne tavler,da......det er jo en smak sak ! En hilsen,et dikt,et vers av yndlingssangen........ja,alternativene er mange.......


Dette skulle passe hos de fleste ,vel ? Er så glad i denne skrifttypen,passer så godt til så mye......Vanskelig å se størrelsen,kansje.........de er 29 x 40 cm.
Nei,nå er det vel på tide å finne sengen......øya mine går helt i kryss,etter å ha skrevet på alle disse tavlene,så ingen bloggerunde i natten. Men imorgen.......da kommer jeg inn på besøk,til mange av dere. Det kommer jo stadig nye navn innom meg,og det er såååå koselig,jeg blir virkelig glad for det,det skal dere vite :) Må snart ha en oppdatering på favoritter,for det er flere som må få en plass der,helt klart.... Kos dere da,så sees vi ! Nattaklem fra meg :)

21 kommentarer:

Randi sa...

Utrolige flotte skilt du lager, jeg må bar få bestilt noen en dag. Kunne tenkt meg to stykker eller kanskje tre, har lyst på en sånn vegg tavle også...

Jeg har flyttet blog så nå er jeg å finne på blogspot jeg også.

Nostalgi och romantik sa...

Åååh så fina tavlor du har gjort!
Dom gillade jag verkligen!
Kram
Marie

My little footprints sa...

Hei din natteravn ;)
Nå har jeg kost meg leeeenge med bloggen din, kan visst ikke være fraværende på mange dager på disse bloggene, jeg går jo glipp av så mye! Ja, jeg håper virkelig at det er lenge til jeg blir syk igjen ;)
Skiltene var jo nydelige. Får jeg spørre om hvor mye du tar for et slikt? Ja jeg kunne jo godt tenke meg et slikt da vettu, synes de var dekorative! Og jeg er jo litt engstelig for å skrive på de nyoppussa veggene mine, da tror jeg mannen min hadde trodd jeg vært klin kokkos om jeg hadde gjort det hehe ;) Jeg tør nesten ikke å henge opp noe på veggen heller, før jeg er 100% sikker på at jeg ønsker å ha det der, jeg vil jo nødig ha en passe spikerhull i veggen min ;) Nå hørtes det ut som jeg var veldig glad i denne veggen *ler*, jeg vet bare hvor mye timer som ligger bak, det er nok der det ligger! ;)
Ønsker deg en kjempefin onsdag!
Klemmer fra Beth

Therese sa...

Så kreativ du er :-) De veggtavlene er veldig fine, skal ikke se bort i fra at jeg gjerne vil kjøpe noen en dag!!
Ha en fin dag.

janne - kathrine sa...

Flotte tavler!
Enig i at det er bedre å skrive på løse tavler som kan flyttes etterhvert som man møblerer om. Og det tror jeg mange av bloggerne her gjør omtrent hele tiden :-)Dumt når skriften på veggen plutselig havner halvveis bak et skap som man ser at passer bedre et sted hvor det tidligere sto en sofa for eksempel :-)

EVA AGNES sa...

Hej Mona!
Jag bara älskar dessa skyltar och väggord som du gör.
T.o.m. headern har du gjort med en av dina skyltar. Den är jättesnygg.
Kramar Eva Agnes

Lene sa...

Hahahaha, Mona - du er goood :) Og jeg elsker berlinerboller - og elsker livet :)

Sola stråler og jeg sender deg en solskinnsklem :)

Tiril sa...

Fine vegg skilt du lager, nydelig med kalegrafi skrift , lærte det en gang når jeg gikk på dekratør skolen, men det "Ramler mer og mer bort når en ikke holder det vedlike.
Ellers var det en innspirerene blogg du hadde

liven sa...

Hei:) Skiltene dine er bare så kjempefine!!
Jeg har aldri vært i Steigen nei men har hørt mye om stedet gjennom årene. Min manns bestefar var derfra. Så han har jo litt Steigen blod i årene sine:)
Ha en fin kveld:)

Syersken sa...

Så vakre de var, har lest bloggen din en stund og din kreativitet imponerer meg.

Berit sa...

Sååå fine tavler! Nydelig skrift!

Trine Lise sa...

så fine de var!!! Du inspirer meg *nesten* til å begynne å male igjen selv... Huff, mistet litt motet en stund, men noen ganger tenker jeg at det hadde vært koselig å satt i gang igjen også....

Annettenett sa...

Ah, nyyyydelige veggtavler du har lagd, sååååå stilig med sånn blondeaktig trykk i bakgrunnen. Skjønner at det tar sin tid, men så ser bokstavene helt perfekte ut!
Jeg har prøvd meg på kalligrafi, men huff, så pirkete...all ære til deg:)

Lena sa...

Dette er virkelig noe du er god på!
Så flott!
Berlinerbolle-tavlen var super:)
Ha en flott kveld!
Klem fra meg...

Turid sa...

Så artig dem var de her tavlan, likte alle best, men må æ velge så blir den med latter og berlinerbolla.
Det her kan ikke mange gjøre etter dæ, det sier æ bare!
Ha en flott torsag i måra....

Sanna sa...

Hatten av for deg min venn ! Skal si du står på som bare den. Disse nye veggtavlene dine var skjønne. Den "blondekanten" i bakgrunn var så flott. Og skriften er jo bare som skapt for disse tavlene - du er super flink. Hvor mye kommer de til å koste ? Tørr jeg spørre hvordan du legger på den "blondekanten" ? Buke du kanskje kakeservietter ? Stor klem fra Sanna :o)

Hulda sa...

Flotte tavler du har laget!! :)

Ida sa...

Flotte bilder med fine visdomsord! :)

Camilla at home sa...

Så flotte skilt!! Ha en fin kveld:)

Ann sa...

Hei! Utrolig lekre tavler du lager! Bruker du maling og pensel når du skriver?? For du bruker vel ikke vanlig kalligrafi-penn/-tusj??? (ser for meg at det sklir utover når man lakkerer..?)
Håper du legger inn et svar! :)

Ingunn sa...

ser at det ikke er kommentert her på en good stung, men lurte på en ting..
Den skriften du har på bildene dine, skriver du det selv, eller er det sånne maler liksom?
Hadde vært fint om du kunne ha svart på bloggen min :)
mvh ingunn