29. feb. 2008

Fristelser hos Vanille..

Heisann !! Ja,etter en stor nedtur på Fretex,får man bare ty til nettet,nok en gang........der finner man BESTANDIG noe,nemlig ! Det er sikkert som banken......så jeg tok en tur innom Vanille,den butikken finner du link til,under fristelser......men jeg bare SÅ........
Et av mine mange speil,hadde trengt seg et bord.....

og disse kunne stått oppå...........


Deilige håndklær.........mmmmm...
- og kansje en liten knært på badekar-kanten......det er jo tross allt fredag.......for de som har lyst på en,mener jeg.........Ja,jeg kom faktisk tomhendt ut fra nyåpnede Fretex......er det mulig....? Mamma hadde ikke spesiellt stor tro på det..."hadde de ikke en eneste lysestake som fristet,engang "? Nei,ikke det engang hadde de !! Men nå er det jo loppis både fredag og lørdag da..........jeg sier ikke mer..... : ) Nå har jeg pakket et lass med skilt,så nå ser jeg faktisk en ende på kaoset som har rådet stuen ! noen dager nå......hobbyrommet er som sagt altfor lite !!!
Ellers har dere kansje sett at både Beth og Lisbeth har gitt meg award'er,det er utrolig koselig syns jeg,tusen,tusen takk til dere to........men nå sliter jeg med å finne noen å gi den videre til ! Det er jo bare såååå mange å velge i,så jeg må tenke litt mer,og komme tilbake til det :) Men kos dere,alle som titter innom,og ha ei super helg...OG MÅTTE DEN BLI VÅRLIG.............. :) -Klem fra meg !

16 kommentarer:

Nunne sa...

Hehe, e mått flir mæ me sjøl, ut fra Fretex uten en ting, gå inn på Kjells blogg og se, d ser ikkje ut som de ha fått inn vara. D var så komisk, kanskje de rett og slett berre har åpnet DØRA!!
Jaja,d kjem nok ting og tang ette kvart, ska du sjå! Loppis e GØY!
Flotte ting du fann å SJÅ på,på Vanille hvertfall.
Hytteeiern va IMPONERT! tihi..
God helg til kunsteriske Mona!

Hespe sa...

Hos Vanille var det mange fristelser kan jeg se... Ikke værst å klare å komme ut fra en slik butikk uten en ting. Er det det en kaller viljestyrke..?

Flere nydelige skilt siden sist kan jeg se - du er søren ta meg produktiv og fantastisk flink!!!

Ha en flott fredag - med eller uten en liten knært på badekarkanten :O) - og en superduper helg!

Klem :O)

Ida sa...

Superduper helg til deg Mona! :)
I morgen er det mars. Den første vårmåneden. Da skal denne dama har så og så og så.... ;)
Kos deg der du er! :)

tema sa...

I love the bowls and the candelars !!

Therese sa...

Flotte skilt du lager!!!
Gratulerer til deg som klarer å komme hjem tomhent ;o) Nå skal jeg sjekke ut den linken til Vanille, bildene du viser ser fristene nok ut.
Ha en super duper helg.

krinkelkroken sa...

Kos deg på loppis da, det er GØY!!!!
Mange flotte ting du viser !
Ha en fin og vårlig helg:)

Anonym sa...

förr nån nydelige koppa!!! Veit ikkje ka Fretex e?
Klem/Tone

My little footprints sa...

Hei Mona!
Jeg kunne sikkert ha kjøpt alt sammen du viser her idag, forutenom glassene da, for de har vi MER enn nok av! Det lille bordet hadde passet perfekt på soverrommet mitt med et speil! Det hadde blitt fint det!
Og du? Skal du på loppis både fredag og lørdag! Jippi! Skal krysse fingrene for at du finner deg noe jeg! ;) Kanskje elektrikeren finner seg noe hahaha ;) Ler fortsatt av det jeg ;) hihi.. Nei nå skal jeg male litt *bombe*.. Har listene vettu, og jeg maler tre strøk! Nå har jeg malt tre strøk på alt annet, må jeg gjøre det på resten også ;)
Ønsker deg en kjempefin helg Mona! HEr skal vi bare holde på meg det nye kjøkkenrommet vårt i hele helga for å bli ferdige! Og etter det, så er det vaskerommet som står for tur, det gleder jeg meg til ;)
Klemmer til deg i nord fra meg ;)

Tea sa...

Imponerende å komme ut av en bruktbutikk uten å ha handlet en eneste ting!!! :) Men bedre lykke senere i helga sikkert!

Anna Lisa sa...

Takk for koselig kommentar eg fikk nettopp:) Satt akkurat å sjekket mailen min når din ploppet inn:) Så masse fint du viswr på sida di, og dei skilta er veldig fristande... Har en jente som heter Tuva...og har også lyst på det fine der det står sov søtt på. Du er kjempe flink!! Kan man bestille etter ønske? Feks navn med hjerte på? Ha en fin kveld!! Klem

GundaM sa...

Du skulle ha kommet til meg og containerbloggen min vet du;)

www.containergirl.blogspot.com

Ikke mange som går tomhendt ut der nei;) Hvor får denne fretexbutikken klærne fra da? Trondheim eller? Det beste havner vel hos de tenker jeg...Så tynnes det ut jo lengre nord de kommer;(

Hespe sa...

Tji,hi... Ingen "knært" på badekarkanten, men et par glass rødvin i sofakroken....

Deilig at det er helg igjen! Har vært en stressende uke på jobb, så nå skal jeg bare koooose meg!!

Ha det heeeerlig!!

Klem :O)

borghild sa...

Hei!
Synes du viser så mange flotte bilder, det er nok å drømme seg bort i! Men det er jo en prestasjon å komme ut fra Fretex uten en eneste liten ting:-)
Og bildene du maler er kjempesøte, veldig flink er du!
Ha en god helg, så får en håpe helgens loppiser bærer litt mer frukter!!:-)
Hilsen fra Borghild:-)

EVA AGNES sa...

Det var duktigt Mona, att komma ut från det underbara stället tomhänt.
Ljusstakarna och porslinet kunde gott komma till mig också.
Kramar och ha enskön helg i Bodö.
Eva Agnes

Lille Trille sa...

Fine saker du har funnet hos Vanille :-) Ja i internett-verden er det heldigvis ikke mangel på inspirasjon og flotte bilder. Ser du har malt enda flere nydelige skilt...blir bare så imponert, du er kjempeflink.
Ha en riktig god helg.
Klem Lille Trille

Annettenett sa...

Lykke til på loppis da, DER må du da finne noe! Fantastisk flotte skilt du viser i forrige innlegg!