1. mar. 2008

Dagens fangst.....

Hei ! I de sene kveldstimer kan jeg jo vise dere hva jeg fant idag,selv om jeg ikke gjorde de helt store funnene... På Røde Kors-butikken fant jeg denne lille muggen,stettefatet og formen.

Fine detaljer på fatet.

Og etterpå bar det på loppisen,men den var jo åpen igår også,så utvalget var så som så..... Har tenkt og lage ny lampeskjerm til denne lille lampen,skal iallefall prøve....


Blir nok til å ha blomster i disse,og du skal slett ikke se bort ifra at de blir i svakt rosa.........Kan du sjønne at orange hekleduker blir revet vekk,mens disse nydelige putetrekkene ligger igjen.....jeg gikk da "alle" hadde forsynt seg av duk/gardin/klær-hyllen,og da fant jeg altså disse......ærre muli,sier jeg bare.......nå har jeg vasket dem,kloret dem......men ikke strøket dem,nei......makan til husmor !!! Ellers kledde jeg sofaen i hvite klær igår,sommersofa,kaller jeg det.........men da vi fikk besøk på kvelden,fikk jeg en helt annen kommentar.......og den egner seg vel ikke på trykk,kan man si.......dere kan sikkert tenke dere resten,når jeg sier at det er hvite sengtepper jeg har lagt over sofaene........så nå vurderer jeg sterkt å ta dem av igjen,selv om jeg selv synes det ble såååå lyst og koselig....men så var det det der,med å gi F i hva andre mener...... Nei,vettu hva...JEG LAR DEM LIGGE PÅ !!!!

4 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Oj, vad mycket fint du hittat! Då blir man ju så glad. :-) Kram vännen...

Berit sa...

Så masse fint du har funnet. Heldiggrisen!

chatrine sa...

For noen kupp!
Ja tenk at du fant de søte hvite trekkene! Kansje er det orange som er tingen for tiden, hva vet vel jeg;)
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

elin1976 sa...

La dem ligge.... ingen andre enn du skal bestemme hva som skal være i ditt hus. Så får de besøkende innrette seg etter hvite trekk;O)
Her har jeg også kjøpt noen hvite tepper som skal på nå til sommeren. Det kommet til å bli så lyst og fint. Ønsker deg en fin dag. Klem:O)