8. feb. 2008

Helg igjen.....

Er bare innom i full fart for å ønske alle som kommer innom,en god helg :) Nå skal jeg pakke i bilen,så går turen over fjellet. Skal ha med kameraet,i tilfelle jeg tar en tur innom bestefars verksted....kansje finner jeg noen skatter :) ...... Så kos deg i helgen,så sees vi nok på mandag !! ~klem fra meg !

18 kommentarer:

Randi sa...

Heldige du!! kos deg i helgen. Gleder meg til ås e bildene du kommer hjem med.
Nydelig Hedder du har fikset deg.

Anna Lisa sa...

Ønsker deg riktig god tur og en kjempe fin helg:) Reiser på søndag til Island så bloggen tar iallefall ei lita pause...Klem

Torill sa...

God tur da, Mona! Blir kjekt å komme hjem til mor, da blir hun sikkert glad:) Så mye fint i forrige innlegget ditt, skjønne kurver! Ha en god tur og ei super helg:)

Anna Lisa sa...

Ja det skal bli herlig med en avkoblingstur på Island og kansje bade i varme kilder. Skal nyte det:) Klem

Hespe sa...

God tur til fjells - ha en herlig helg :O)

Klemmers

Ida sa...

Kjør forsiktig og GOD HELG! :)

Tiril sa...

Ha en fin tur til fjells Mona, kos deg masse, og god helg til deg.

silje sa...

For et nydelig bilde,det var vårstemning for meg! God helg,og kos deg på hytta! Klem fra silje

Hulda sa...

Oi, så mye fint det var her! Flott header-bilde du har laget til. Likte så godt de kurvene fra Boligfryd, men har jo nok kurver jeg da. ;) Veldig koselige skilt du har malt, syns den sykkelen var så fin. Virkelig søt med blomster i kurvene. Artig å se navneskiltet EMMA, mamma har en hund som heter det. Hun er liten, hvit med krøllete pels. En liten bichon frise, hun er helt skjønn. :)

My little footprints sa...

Hei du gode ;)
Dessverre så rakk jeg deg ikke tror jeg, skulle så inderlig si til deg at ; Nå må dere virkelig kjøre pent!! Jeg får håpe du har en liten bit av meg med deg i bakhodet ;) Ikke rakk jeg å ønske deg god helg før du dro heller.. Å nei å nei.. ;) For noe pc regner jeg ikke med at du har med deg ;)
Jeg sier det iallefall; Jeg ønsker deg og dine en alle tiders helg, kos deg i store megnder! Så utrolig koselig å dra på tur! Gleder meg til å høre ifra deg når du er tilbake ;)
Mange klemmer i fra Beth

Anne-Berit sa...

God helg til deg også,selv om du antagelig ikke leser dette før på mandag.Kurvene du har kjøpt var flotte,likte dem,artig med eggkurv:o)

Tonje sa...

for en nydelig banner du har fått deg her på siden din=)
Håper du får det fint i helgen!

Lisbeth sa...

Kjempefin layout på siden din!
God helg til deg!
Klem

Lene sa...

Kos deg mass, Mona :)

Goood helg, ja :)

Klem :)

elin1976 sa...

Halloen Mona.
Måtte jo innom for å ønske deg ei flott helg. Håper du får det supert. Her er det litt supert....ha ha. Er på fjellet. Med på lasset er symaskinen. he he. Er livende redd for å ikke ha noe å finne på så den MÅTTE bli med.
Her har det blitt sydd tildaer i fleng. Men akkurat nå er det farmen. Ønsker deg som sagt ei fin helg og en flott morradag. Masse klemmer fra me:O)

Moderncountry sa...

Å så flott lampe! Ja, og kos med nye fine vårløker :) Her har det vært skikkelig vårvær i dag, såååååå deilig!!
Håper du har kost deg like mye som meg? Hvordan var turen?
Takk for mail forresten! Har lest og sender deg en mail om litt.

Ha en hyggelig kveld Mona!

Mamma Millan sa...

oj vilka fina bilder,..hoppas det varit en bra helg!!

Sanna sa...

Jeg er like imponert hver gang jeg besøker deg her inne. Du er en racer på dette med å male skilt. Du har jo en del erfaring har jeg forstått, men det finnes vel grenser...!! Jeg bøyer meg enda lenger ned i støvet (...host, host attsjo). Du er bare topp ! Ønsker deg en fin og produktiv uke der oppe i nord ;o)