11. feb. 2008

En tur-helg......


Heisann alle sammen ! Mandag igjen......håper dere har hatt en flott helg ! Det har iallefall vi,med turer,god mat,koselig kaffeslabberas med venner og familie.....ja,kort sagt en super helg med mye action ! Lørdag våknet vi til sol fra blå himmel,så da var det bare å komme seg i tur-klærne...

Lykken var jo fullkommen da jeg kom til denne "sjåen",gammel og værbitt.......men et vakkert motiv.........for meg,ingen andre så visst at dette var noe å fotografere......

Naturen derimot,tok flere bilder av....


Jeg syns det er så vakkert, når skyggen av trærne gjør snøen blå.......På ettermiddagen kom skyene sigende......
Og på søndag var solen borte,mens vinden hadde overtatt hovedrollen.......

Men på tur dro vi,med mat og kakao.....satte oss mellom "bakkar og berg", så på bølgene og hørte på rullesteinene som ble tatt ut og inn,med de store dønningene.....Facinerende å høre på hvilke krefter som er i sving......
Idag er det derimot maling og huslige sysler som gjelder ! Ute er det vått og grått,så da er det helt greit med innetjeneste...... :) Svarte skilt skal males,disse har falt godt i smak,og det er kjempemorsomt,og ikke minst motiverende ;) Ikveld blir det nok et lite besøk rundt omkring hos dere,har jo gått glipp av to dager....... !! Kos dere så lenge :)

13 kommentarer:

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så produktiv du er !! Helt imponerende :))

Nydelige bilder fra helgen!

Ha en god uke Mona , klem

Torill sa...

Fine bilder, Mona! Skjønner at du har hatt en fin helg:) har vært flott hos oss også, og i dag er det enda bedre vær her. Knall blå himmel, ei stor sol som begynner å varme ganske bra, og 5-6 minus grader. Slik skal en ekte vinterdag være!!
Bare synd jeg må tilbringe den innedørs på jobb med hodet gravd langt nedi regninger. Må ha meg et lite 5-minutt med blogging nå:)
Ha en fin skilt-produksjonsdag!!

Lene sa...

Oj, som dere har kosa dere på deilig tur :9 Og, kan du skjønne det - at ingen andre forstår hvorfor en flyr rundt med kameraet og leter etter det vindskeive og skakke - ja, aller helst en falleferdig vegg med hull i, hihi :) Er vi noen raringer, vi?? ;)) Ingen andre som ser alle årene, minnene og livet som både har vært og er i slike hull :)

Ha en fin kveld, Mona :)

My little footprints sa...

Heisann Mona!
Det høres ut som om du har hatt en aldeles nydelig helg! For noen fine naturbilder du har tatt! Kan nesten høre hvordan bølgene slår her jeg sitter ;)
Jeg har kost meg selv i helgen, har egentlig bare slappet av, vært på besøk og hatt besøk ;) Men har vel tatt i et tak i huset i helga også, med vask av klær og hus ;) Får jeg ånden over meg så er det bare å gjøre mest mulig! hihi.. Men jeg har jo også fått sydd litt og brodert litt i helga da. Har funnet ut at det er jo egentlig et skikkelig meditasjonsarbeid! Jeg føler meg jo så avslappet og konsentrert når jeg sitter og syr! Det er vel kanskje slik når du sitter og maler også? Nå har jeg også funnet litt flere gamle putevar på loppemarked, så jeg tenkte jeg skulle brodere inn litt monogrammer på dem! Ønsker deg en alle tiders og kreativ mandagskveld!
Klemmer fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Nydelige bilder, så jo de dreneringsrørene da... de er så flotte - har foresten fått tak i noen som jeg har i et blomsterbedd, men jammen skulle jeg hatt flere...
Kos deg med skilmalingen...

Ha en koselig uke...

Annettenett sa...

Nydelige naturbilder, så deilig å kose seg litt ute da:)

Therese sa...

Så flotte bilder du har tatt :-)
Dere har jo virkelig fått litt ut av helgen - deilig å dra på tur selv om det ikke er supervær.
Det finnes ikke dårlig vær ovs.

Turid sa...

Koselig tur du har hatt, noe lignende opplevelser på mæ også , men ikke på søndag , hadde influensa heldigvis ferdig.
Herlige værbilder ,alt fra sol til litt mere action, stilig!
Flere gamle sjåer og ute do hos mæ, om du skulle trenge.....
Snakkes Turid.

Tonje sa...

for noen nydelige naturboilder...og så flott det bilde som ingen andre skjønte noe av var...Må si du er utrolig flink til å kreere og male...har ikke klart å bestemme meg for hvilket jeg ønsker å bestille fra deg enda...men så fort jeg har klart det blir jeg å legge inn en bestilling=)

Ida sa...

Flotte naturbilder, mellom bakkar og berg! :)))
Hvert eneste ett.
Ønsker deg en like fin uke jeg.
Kos deg med maling.
Klem.

filuri sa...

E E så misunnelig. e vil og tel Steigen. Det såg ut som om du hadde tatt kort fra svengen i Steigberget, stemmer det? Har i alle fall värt på inspirationsdag med malning i går, så kanske e og kommer igang med malinga. Det bli ikke så mykje tid til det, men det e ju så godt når man kommer igang...
Klem fra Trollet

Hespe sa...

Det så ut til å ha vært en herlig helg! Nydelige bilder, og de første var jo rent så vårlige.. Gleder meg virkelig til våren kommer for fullt - den beste tiden på året :O)

Ha en flott uke!

filuri sa...

eller kanskje på Silsandmoa...