13. feb. 2008

Gamle bygninger....

Helt siden jeg var lita,har jeg vært opptatt av gamle bygninger,og idag har jeg funnet mange fine bilder på nettet.....så om du vil se.....


Vakkert......


Vel,ikke så vakkert.....men facinerende likevel.Vakkert og slitt.....
Helt utrolige detaljer.......

Vanskelig å tenke seg dette, som et godt og varmt hjem.....


Hadde du blitt med inn,på skattejakt.....


Nydelig !


Ikke nydelig......men sjarmerende !!! Tenk og kunne fått tatt seg en tur inn ...... ! Mange stiler på denne fasaden,og hvor mange etasjer er jeg litt usikker på......???!!

Ellers har det vært en malefri dag,idag. Vi har et skikkelig ufyselig vær ,så ingen utedag ! Men igår tok jeg meg en tur ,for og se om blomsterløkene begynner og titte opp,og det gjør de !!! Ikke nok med det,kaprifolen og klematisen står med store ,grønne knopper....jeg var spent på om de i det hele tatt ville overleve. Et rosentre har også tålt vinteren (ja,jeg har faktisk bare ett),så nå er jeg bare spent på mine to kirsebærtre........håper inderlig de også har klart denne snille vinteren. Har kjøpt siste nummer av Isabellas idag,og der er det mange nydelige hagebilder.....drømme,drømme...


8 kommentarer:

Lene sa...

God morgen i nord :) Håper været hos deg blir bedre i dag. Jeg skjønner våren likevel er på vei. Såååååå deilig.

Og helt utrolig flotte bilder du har knipset i dag. Spesielt det siste. Jeg synes jo sånt ER vakkert, jeg da. Styggnydelig :)

Ha en finfin dag :)

Torill sa...

Det er noe eget ved slike gamle hus. Minner meg om da jeg var lita jente, på vei ned til der vi brukte å bade stod det et par slike gamle hus. Det var kjempespennende å snike oss inn å se, men litt skummelt også....
Høres helt rart ut at det er blomster på gang hos dere, bor dere i et annet land eller?? Her er det surt og kaldt, og nesten en meter snø!!! Ingen blomster på en stund her nei!!
Ha en fin onsdag:)

Therese sa...

Så mange fine bilder.
Noen av husene var jo utrolig sjarmerende og det siste veldig spennende :-)
Vet ikke om jeg hadde tort å gå inn i det siste der ... Tenk om det hadde rast sammen da ha ha
Ha en fin dag.

Randi sa...

Det er sjel i gamle hus. De er bare unike hver og en av dem. Alle bildene var fine på hvert sitt vis syns jeg.:))
Vi bor i ett meget gammelt hus...skjevt og skakt men du verden så koselig.

Ha en fin dag

Moderncountry sa...

For noen friske flotte bilder du har tatt fra turen i helgen Mona! Så vakre farger, og elsker lyset!
Strålende med slike dager. Godt jeg også fikk utnyttet de dagene vi har hatt for i dag er det bare 2 grader og grått igjen..æsj..

Kjempevakre hus du har funnet på nett, Sveitservillaen var toppen!
Gamle hus har mest sjarm og personlighet og skulle gjerne ha fått tatt på meg et slikt prosjekt. Men vennen har en heeeelt annen mening. Han vil ha nytt og praktisk, så der må det kompromisser til ja. furter for det..

Du får ha en fin ettermiddag og kveld!
Klemmer :))

Silje sa...

Gud, for noen flotte bilder!!
Har du tatt dem selv?

Lena sa...

Her er det vår i luften:)
Har vært ute og observert at påskeliljene er på full fart opp av jorden..det er så herlig å se at naturen våkner til liv igjen:)
Ha en fin kveld:)

Trine sa...

åh så mange fine gamle hus... Skikkelig fasinerende!!! Pyton med snøstorm... her skal det også bli kaldere nå... men jeg drar heldigvis til skottland i helga.... mon tro om jeg finner noen auskjoner.. hmmm