13. feb. 2008

Strømbrudd og snøstorm.....grrrrr !!!!!

Ja,slik er det i Bodø.....og dette er utsikten fra stuevinduet,idag......snakk om nedtur ! Og uten strøm blir det da så forbasket kjedelig......jeg hadde planer om både maling og brødbakst,men,men.....

Vinden blåser mildt sagt i alle retninger,og absolutt allt er hvitt.....tenker med skrekk og gru,på de grønne skuddene på klematisen,og kaprifolen......tåler de dette ??

Bbrrrrr........godt og sitte inne i varmen !! Og mens jeg satt her,i mørket,ringte det jammen på døra,gitt...det var ei ny nabodame,som jeg såvidt har hilst på før,hun trengte et dørskilt :) Veldig koselig at hun ville ha et fra meg,så vi satt lenge og pratet,om livets gang,og allt det fører med seg,både av godt og vondt....og når skravla går,vettu......da går tiden fort.


Å sånn går nu dagan !!! Ja,det ble ikke noen vårstemningsbilder akkurat......men det får gå,vi står han nok av !! Nå er jo strømmen tilbake og allt er bare velstand,skal si vi er avhengig av den.....man blir nesten like hjelpeløs,som en mann over brød-deigen......hihiiihi ;) Her i huset har nemlig ikke likestillingen kommet langt.....og sånn må det bare være. Så lenge det er greit for begge,mener jeg..... Jeg kan jo ikke klage på at han ikke baker,vasker,stryker,rydder +++,når jeg er heeeeeelt grønn på og skifte dekk,olje,reparere gressklipperen,fikse dataen++++++ ?! Er så naiv jeg,så jeg tror faktisk det skal være litt forskjell på oss......kan godt hende jeg bommer skikkelig,men her hos oss funker det nok best sånn :) Dere har nok funnet deres løsning,for hovedsaken er jo at det løser seg til det beste for alle......Mange funderer foreksempel på hvorfor ikke jeg handler mat alene.....når rørleggeren er på jobb ! Saken er den at vi storkoser oss med å finne ut hva vi skal handle inn,av mat...og derfor gjør vi dette sammen,nesten bestandig.........så hva gjør vel det ??? Ja,man kan jo lure.......snodig hva folk bryr seg med..... Jeg prøver stadig å bli bedre på å gi blaffen i hva andre mener og tror,men det krever litt,det skal jeg innrømme. Trøsten er at jeg var mye verre før,og grunnen til at jeg er bedre nå,er at rørleggeren stadig "tar meg i ørene" og sier : hør her......! OG...han har et poeng,veien blir til mens vi går :) Han er igrunnen litt klok,bare jeg får tenkt meg om.......hihiii ! Håper det er bra med dere alle,og at dere har bedre vær.......kos dere så lenge da,håper og få besøke dere ikveld......krysser fingrene for strømmen !!!

16 kommentarer:

filuri sa...

Det blåser ordentlig her også, faktisk, så vi kan sitte i hvert vårt land med tente stearinlys och kose oss "litt sammen" i alle fall. Håper vi treffes fremover. Det er bra at du ikke bryr deg om hva andre sier, bare du har det bra så er alt bra. Folk har alltid noe å bry seg i...
Klemmer

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona og Roar.
Tenker på dere i uværet. Det å miste strømmen,selv for en kort stund er irriterene. Håper strømmen holder utover kveld/natt.
Dere er et par som har det meget godt sammen,og vet å sette pris på hverandre. Det er det beste i livet å kunne dele opplevelser , selv butikk -runder.Takk til dere for en nydelig tulipan -bukett til morsdagen. Dere har ikke bare tanker for hverandre,men vi rundt dere får også mye omsorg. Takk for at dere er til.Glad i dere.

Miss.T sa...

Brrrr... fryser bare av å se bildene dine : ) uff..skikkelig ruskevær...plagsomt med strømbrudd.

Anne-Berit sa...

Akkurat sånt drittvær har det vært her også i dag,skikkelig snøkov fra alle kanter,herlig innevær,bare så synd at det skjønner ikke Titti,hun vil gjerne ha tur om det blåder og snør aldri så mye,så i dag fikk hun flere,veeeldig korte turer,brrr:o)

Berit sa...

Uff snø og strømbrudd, ikke kjekt, nei!
Når jeg såg epleblomsten på toppen tenkte jeg nå får jeg se blomsterbilder, men nei SNØ!!
Håper det har roet seg hos deg, at livet er kommet inn i vanlig gjenge.
Koselig å få besøk da, og med bestilling samtidig. Hyggelig med gode naboer.
Forstår dere to har det flott sammen, med å gjøre ting ilag da blir forholdet forsterket og en kjenner hverandre enda bedre.
Slik som her, mannen min kan nesten si hva jeg tenker, av og til skummelt det der....
Kos dere sammen, det er viktig å finne ut av hvordan oppgavene i et hjem skal fordeles, og at det fungerer for for dere, det er det viktigste, og andre har ikke noe med.Stor klem fra meg.

elin1976 sa...

Uff så kaldt det ser ut. Snakka med ei som kommer ifra Sørøya og den ene dage har dem 10 grader for å neste dag har full storm...sykt.
Her er det ikke så ofte strømmen går at når den gjør det så blir det litt sånn spennende og skummelt på en gang.....barnslig.........ja:O)

LilleBlå sa...

Om det er noen trøst, er det fint lite som minner om vår hos meg også... Den ene dagen regner det småspiker, og på et blunk har det lagt ned 20 cm snø. Usj og æsj... Fin livsfilosofi du har, - her hos oss er det også sånn. Vi fordeler sånn som det passer OSS, og gir beng i hva andre måtte mene om det. Håper du slipper flere strømbrudd, selv om det faktisk kan være litt koselig .. Ha en super dag!

Therese sa...

Usch - det ser kaldt ut på bildene dine. Men bildene var veldig fine, frost tar seg godt ut på bilder :-)

Likestillingen har nok ikke kommet så lang hjemme hos meg heller, hi hi. Kjenner meg godt igjen i arbeidsfordelingen hos dere!! Men som du sier, når det fungere godt sånn er det jo ingen grunn til å forandre på det. Selv om jeg av og til skulle ønske mine arbeidsoppgaver var litt mer varierte som sambon`s. En dag skrur han på en motor (el. noe) en annen snekrer han og den tredje fikser han et eller annet inne. Mens selv føler jeg at jeg vasker, bretter og legger tøy på plass vær dag :-) Men men, det er ikke sikkert han ser det sånn.
Ha en fin valentiners dag!!

EVA AGNES sa...

Hej Mona!
Ja där sitter du insnöad. Oj, oj, oj!
Men det är klart du befinner di ganska norrut i världen.
Här nere på svenska västkusten i Falkenberg har det blivit kallt men solen skiner.
Kramar Eva Agnes

Randi sa...

Du verden!! er det virkelig noen som bryr seg om sånt..himmel og hav...da må de se og skaffe seg ett liv.

Det er jo så koselig og handle mat sammen. Stor handel tar vi alltid sammen...for det første orker jeg ikke å bære alt alene og så er det mye hyggeligere.
Nei rett opp hodet og gå for det som er best for DERE.:))

Klem fra Randi
Psst ha en fin Valentin dag.

Nostalgi och romantik sa...

Usch! Det där ser väldigt kallt ut!
Det blåser här också idag men det är solsken och någon plusgraD! Önskar dig en härlig Alla Hjärtans Dag!
Kram
Marie

Annettenett sa...

Brrrr...ser kaldt ut ja:)
Så lenge dere begge er fornøyd med arbeidsfordelingen, bør det være det eneste som teller! Ønsker deg og din kjære en flott valentines day:)

Turid sa...

Hei på deg !
Har akkurat samme været her hos mæ, men æ er så glad for det, feil for oss om det blir vår no...MEN det trenger ikke storme og sne slik i dagesvis! Om skyene blir borte nå så er jo sola der , tenk det... da kan vi ta kjærestene med å gå på handle tur eller andre dillerrier som en like å gjøre i lag. Hos de som bryr seg om hva en gjør ilag eller ikke ,der er det nok bare gråværsdager, de kjeder seg!!!
Vet du æ synes de var helt nydelig de sne bildan , men det skjønte du nok at æ ville synes , er så glad i ordentlig vinter. Så koselig at naboen stikker innom, handlelysten attpåtil.
Strøm brudd - tør nesten ikke si at æ synes det å er flott, tidligere var vi plaga med det ofte. Siste gang vi hadde strøm brudd lenge var etter storm nyttårs aften for to år sia, var en reporter her fra distr. tv, intervjua mæ , som sa at æ synes det var fint, for da måtte vi være ilag alle sammen , stearinlys spill , lesing osv. Dumme mæ kom på tv over hele landet for den uttalelsen.
Nei om æ ikke skal skrive bok , må æ slutte av no . Ha en fin valentines dag. Og god helg ,reiser på kjæreste besøk i måra tidlig ,så derfor.

Helene S sa...

Hei
Vil bare ønske deg en fin Valentinsdag. Håper du ikke snør inne.
Klem ;0)

Anonym sa...

Fikk en nydelig blomster-med-stearinlys-oppsettning av mannen. Han syns nok synd på me når e e sjuk... Ellers e det god middag med svigerforeldre, og god kake, litt sjokoladehjerta og sånt i dag. Pass på å nyt! Ha det fint. Glad allahjärtans-dag! fra Filuri

Blåbærtua sa...

Hei. Det var så utrolig mange fine bilder her. Vinter og sommer... nydelig!