14. feb. 2008

Neddopet.......og uten internett...

Håper dere alle har hatt en flott Valentinsdag ! Jeg har tilbragt den i senga,neddopet...! Men da rørleggeren troppet opp med 20 roser,forsvant migrenen som dugg for solen.....hahahaaaa !! Uansett er det iallefall veldig koselig å bli satt pris på......så nå står de og pynter opp,ved siden av to tente lys :)

Ettersom vi har hatt et skikkelig ufyselig vær,har vi heller ikke hatt internett,og tv.........så derfor lager jeg et innlegg,det virker som det skal akkurat nå,iallefall.....

Liker du bildene,du ser,kan du finne butikken på http://www.coxandcox.co.uk/ Fant mye jeg likte,så jeg tenkte dere kunne få se litt.......og fristes....hihi.... :)


Vakre fugler på grovt treverk......Fint og enkelt....
Og hjerter passer jo godt idag !! Nå skal jeg male litt på en tavle,så kansje det kommer noen bilder,etterhvert.... Kos dere,og ha en fin fredag imorgen. Selv skal jeg på loppis........klarer jo ikke å holde meg unna....

1 kommentar:

Mia sa...

Happy Valentine´s Day, selv om den egentlig er vel over nå... og du ligger der neddopet... Men det var jo koselig å få 20 roser da... Håper det går bedre med deg og at migrenen virkelig ble borte. Og været, det har vel også bedret seg, eller...?