18. feb. 2008

Litt nytt.......

Hei,så koselig å se deg ;) Håper helgen har vært fin ! Her i nord har Kong Vinter tatt grep igjen........tenkte meg ut å gå,med fotoapparatet,for en halv time siden,da var det nemlig litt sol...! Nå : SNØSTORM......ja,ja - det er jo godt malevær !! Fikk flere bestillinger i helga,så her er bare å brette opp ermene.

På lørdag var vi på en liten bytur,måtte fylle på lageret med maling. Og man går jo ikke med øynene lukket......hihi :) Så denne lykta ble med hjem fra blomsterbutikken. Fuglene på bildet over,fant vi hos Til Bords,var de ikke søte........?

Og disse var bare SUPERLEKRE !!! ;) Og da rørleggeren tok to,og gikk til kassa,holdt jeg på og besvime.......han syntes de så innmari gode ut,og ville gjerne ha sånne.....er det mulig ???? Han vet å sjokkere,den karen !!!


Fine detaljer.....Er det rart jeg har glist siden......?? Snøstormen og møkkaværet, var glemt på sekunder......! Og nå har jeg fått såååå lyst til å male soverommet,få det lyst og fint til våren......for og få vårfølelse ute,kan jeg bare glemme.... Det har derfor vært en innehelg,med god mat,og masse telys... Men idag er det atter maling på tapeten,mange små dørskilt,som skal pynte opp barnerom,skal produseres......og Merethe,dine er ferdige :) Ha en fin uke da,alle som en.
Og tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen,jeg koser meg med å lese dem,selv om jeg ikke er innom og takker alle......tiden går fra meg,når penslene er i farta.....men jeg prøver så godt jeg kan ;)
14 kommentarer:

Randi sa...

De putene var lekre, skjønner godt du fikk sjokk ja. Den lampen var jo helt rååå fin!! var mye annet spennende på det bordet ditt også.
Gleder meg til og se de nye skiltene.

Ha en flott dag.

Klem

christinasinteriør sa...

Så masse fint du har fått tak i! Putene var også nydelige. Snø storm og dere da. Her har endelig snøen blitt borte. Du får kose deg inne og lat som at våren er der! Ha ei flott uke!!

Miss.T sa...

Nydelige puter..likte også fuglene dine kjempegodt..vanskelig å gå med lukkede øyne forbi lekre ting ja..enig i det : )

filuri sa...

Så heldig du er som har en rörlegger med bra smak... nydelige puter. Jeg kopierer nok noen av Steigenbildene om det er ok. Skriver din blogg under.
Klemmer

Annettenett sa...

Oi, så fine puter...og lykt:)

Kreoline sa...

Lekre puter, ikke rart du smiler, lykten og fuglende var også lekre. Våren må vi visst vente på her også, fikk prøvesmake et par dager i forrige uker, kjente at sola varmet i ryggen, herlig, men jeg begynner å bli utålmodig. I butikkene har de begynt å selge masse løkblomster, da føles nå våren nær. Ha en flott uke, klem fra Mona.

Hulda sa...

Så fine bilder du har tatt av nyervervelsene. :) Flotte puter, de likte jeg virkelig, ja både fuglene og lykta var fine. :)

Tonje sa...

for noen nydelige puter...er det ikke gøy når mannen leter frem slike=)
Likte også de små fuglene fra tilbords...er de i sølv??

Kan du ikke sende meg en mail med bilde av det skiltet og pris??

KLem Tonje

Hespe sa...

Ja, det var "snekkeren sin det"... En slik mann er ikke å forakte :O)

Nydelig sengesett var det!!

Ha en fin dag!

Ida sa...

En herlig snoperunde, kan jeg se.
Fine ting.
Han er ikke verst han der rørleggeren din nei.... ;)
Tror aldri Chiefen her hadde tatt èn en gang. Hehe. Det overlater han til mor i huset. ;)
Kos deg med malingen og ha ei fin fin uke. :)

krinkelkroken sa...

De putene likte jeg kjempegodt, heldige du;)
Snøstorm hørtes litt kos ut også da, selv om jeg er glad for at våren er i anmarsj her:)
Ha en fortsatt fin uke, og kos deg med malingen!

Lena sa...

Skal si rørleggeren har god smak:)
Skryt til han;)
Putene var kjempefine...
Ha en flott dag videre!

Camilla at home sa...

Å sånne puter har jeg også lyst på,kjempefine! det var så flotte strandbilder på siden hos deg nå, fikk lyst å ta meg en tur der...Du må ha en god dag videre:)

naturglede sa...

Så vakre puter. De minnet meg om bestemor. Hun hadde puter med B på, etter fornavnet sitt. Hyggelig du minnet meg på det. Kos deg i snøen, her regner det.