19. feb. 2008

Loppefunn......

Helgens loppis var av det raske slaget.....der jeg vanligvis bruker 1-1,5 timer,var allt unnagjort på 2o minutter !! Hysteriske damer (godt voksne, 60-80 år) som skulle ha filler til å veve matter av,hadde kontroll på hele lokalet....

Koppene fra Figgjo fant jeg to av.


Den søte glass-skålen fant jeg også.....svak for sånne,ja.Og denne asjetten....fant bare en,men syntes den var så fin,med bare svart dekor. Dette, pluss en kurv til blomster,var allt jeg fant,og for dette betalte jeg 60 kr !! Takler ikke helt å måtte gjøre meg til "sumo-bryter" for å gå mellom hyllene og se.....sånne damer med ti armer (og ALBUER),har jeg nemlig ikke helt sansen for.....man skal jo kose seg der,ikke føre krig !! ?? Forrige gang vi var der,var det nettopp det rørleggeren hodt på og havne i............ Vi sto som nummer to i en kø på 20 stykker,og idet vi skulle betale kommer DEN snertne snella ( på 50 år +++) og bare seiler inn,foran oss......med nesen i tredje skylag,osv..... HALLO,du syns ikke det er frekkt å bare gå rett frem for og betale,når 20 andre faktisk har stått i KØ,for dette..? Du vet tydeligvis ikke hva KØ er !! sa rørleggeren...... Åh,sier du det,er det kø her...????? Hahahaaaaa,ja det er faktisk to lange køer.....ser du ikke det,har du et problem ! smallt han tilbake......jeg ble nesten flau,men jeg var jo helt enig... Denne damen så vi nå på fredag også,men hun holdt seg laaaangt unna oss,vekslet blikk med henne et par ganger,det var allt.....og det blikket hennes sa mer enn 1000 ord.....da hun så at vi sto i køen for å betale,gikk hun tilbake.....hahaaaaa,tror jammen han "konfirmerte" henne,og satte seg i respekt !!!
Inatt satt jeg oppe til kl 4,og malte på bestillinger.....glemmer både tid og sted ! Så nå skal det pakkes,før jeg skal på posten. Og snør,ja det gjør det enda.......kos dere alle sammen,og sett pris på vårfornemmelsene,dere som er så heldige å ha denslags.....


13 kommentarer:

Lisbeth sa...

Hva er det med sånne damer som tror de eier verden, helt rett av rørleggeren og komme med en tordentale, og se det hjalp jo, hi,hi Søte ting du fant deg da! Jeg kommer meg sjeldent avgårde på loppis, skulle nok ha gjort det ja..
Ha en fantastisk dag.
Klem

Kristine sa...

Har vore borti sånne sjefsloppemarkeddamer, ja. Synd dei gjer det så utrivelig for andre, for loppemarked skal jo vere gøy! Fine ting du fant, likte særlig glasskåla :)

Torill sa...

Sånne albuedamer er det desverre over alt. Hun fortjente å bli satt på plass av mr. røregger:) Høvvelig!!!
Gleder meg til det blir loppemarked her igjen også, begynner vel å bli noen når det blir mars april tenkter jeg:)

Lisbeth sa...

Glemte rent å svare deg ang ark med gammel skrift, de arkene jeg har, har jeg kjøpt, om du søker på scrapping eller stempling får du opp mange norske nettbutikker som fører alt du kan tenke deg av pynteark og utstyr til kortlaging!
Klem

chatrine sa...

Heisann!
Tusen takk for koselig kommentar i min blogg!
Lenge siden jeg har vært her også, tiden flyr avgårde.
Ja, det er en "risiko-sport" å være på samme sted som shoppingglade (gale) damer;)
Men mye fint du har fått tak i likevell:)
Ha en finfin kveld!
Klem:)

Lena sa...

Du klarte å få med deg kjempefine ting du, selv om du gjerne måtte i krigen for å få det med deg:)
Må jammen se om ikke det dukker opp noen gøye loppemarked her i nærheten også..det er jo så sjelden!
Ha en flott kveld:)

Randi sa...

Utrolig mye fint. Det fatet var nyyydelig.
Ja bra han satte damen på plass, sånt hadde irritert meg grenseløst.
Men kjære deg du må jo sove litt også.;)

Ha en flott kveld.

Klem Randi

silje sa...

Så flotte ting du fant,og utrolig bra pris også må jeg si:) Skjønner at det er med livet som innsats man går på loppemarked,når det finnes sånne damer i krigshumør:) Det er så få loppemarkeder her jeg bor. Eller kanskje jeg bare ikke får det med meg:) Ha en flott uke videre:) klem fra silje.

Mia sa...

Kjempefine funn! Jeg likte spesielt godt den asjetten i svart/hvitt. Nyyyyydelig. Men loppis, det er tydeligvis ikke for sarte sjeler... like greit, siden det ikke finnes noen loppis i mils omkrets her jeg bor... (ikke det at jeg er en sart sjel akkurat...)

Tonje sa...

For noen nydelige funn...det fatet i hvitt og svart var helt nydelig...jeg har heller ikke sansen for slike ego-mennesker så jeg holder meg langt unna dem når jeg er innom loppiser...syns det var flott gjordt av rørleggeren...det er så irriterende å stå i kø å oppleve at noen bare smyger rett forbi.

My little footprints sa...

Hei Mona!
Hehe.. Jeg må virkelig le av mannen din *ler* Man skulle virkelig vært litt flinkere til slikt! Jammen så freidig a gett! Jeg synes jeg ser hun spankulere forbi køen og sier "kø? hæ? hvor hen da?" Er det da man skal si hun er smart eller virkelig blond? ;) Slike frekkheter er noe av det værste jeg vet! En gang skulle jeg bestille noe mat på en båt, da kom det tre voksne mannfolk og tvang seg inn foran meg! I en kø jeg allerede hadde stått i 20 minutter! "kjære vene, dere er vel voksne nok til å ha ekte kømoral vel?" sa jeg og tittet dumt på dem. Skal si deg de ble flaue der de stod, for jeg sa det akkurat høyt nok til at det var flere som snudde seg og hørte det ;) haha.. Skal si de kom seg brått bak i køen jeg! Jeg hørte noe mummling når de gikk, men det blåste jeg lang masj oppi, kømoral er kømoral ;)
Synes iallefall su fikk deg mye fint! Fatet var nydelig!
håper alt står bare bra til ;) Fikk jeg sendt av gårde noen solstråler til deg? Eller er det fortsatt like bedrøvelig?
Sender iallefall over noen gode klemmer ;)

naturglede sa...

Så vakre ting du fikk kjøpt i stresset da. Det reint skinner jo av de fuglene. Hyggelig blogg du har forresten:)

Berit sa...

Så mye fint det var her igjen, det er visst noen dager siden sist...
Så flotte ting du har malt. Det går på høygir forstår jeg.
Fine loppefunn også. Sitter med et flir om munnen, Han var god rørleggeren som satte på plass den frekke damen. Klapp, klapp!!!

På sidefeltene viser du så fine bilder av Bøsand. Vi har tenkt oss nordover til sommeren, så det er ikke umulig at det blir vandring her. Det var SÅ FINT her. Å som jeg gleder meg.

Ha en fin kveld og klem herfra.