3. mar. 2008

Litt inspirasjon fra nettet...

Heisann ! Her kommer et lite livstegn fra snøkovet's landsdel.....så noen utebilder blir det ikke idag !!! Derimot kan dere jo få se noen av mine x-antall interiørbilder,som ligger lagret i påvente av å bli satt ut i livet....noen ideer må man vel få utløp for,når man en gang finner seg et hus...!

Denne lille hylla var bare så søt,fallt helt for den ! Og ikke er den vel så vanskelig å lage , heller ?

Dette var bare så flott,syns jeg....nydelig sammensatt,både i farver,og selve stillebenet..


Her fallt jeg for skiltet,og skapet.Og her for oppbevaringen....
Og her følte jeg meg nesten i bestemors kjøkken....har så lyst å lage noen sånne hyller,og "skammler",som vi sier i nord......vet ikke om det heter det....?

Artig lysestake ? Den var litt søt,syns jeg,og går sikkert an å lage,den også !! Håper du likte noen av disse bildene,og kansje fikk du litt inspirasjon,også ?
Ellers går det jo i maling da,det var vel ingen bombe ! Ikke særlig fristende vær idag,som dere skjønner.......jeg er jo så utålmodig etter å få pusset dette runde loppis-bordet mitt,men å stå ute i snøstorm med pussemaskin....nei takk ! Tålmodighet har jeg jo som nevnt,ikke......stod i feil kø,da den ble utdelt...(stod sikkert i matkøen.....?!) ...jaja,jeg gjør så godt jeg kan. Og nå skal jeg steke kyllingfilet......da blir rørleggeren såååå glad......helt til jeg spør om han kan gå ned i garasjen å frese noen nye skilt til meg........ hihiiihiiiiiii,noen som sa kvinnelist.........ikke det,nei.... Men kos deg iallefall,og ha en fin kveld :)

13 kommentarer:

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Masse lekkert her, ja!
Ha en fin uke!:O)

My little footprints sa...

Hei Mona!
Jeg må se å slutte med denne oppussingen, jeg går jo glipp av så mye ;) Her er det jo hele tre nye innlegg! Så du fikk deg noe på loppis nå da? Endelig ;) Mye fine ting! Jeg så også på innlegget om stua di! Den var jo bare kjempefin! Det så så utrolig koselig ut der!
Og dagens innlegg, ja det gav meg inspirasjon! Jeg så de små skamlene på det øverste bildet også. Jeg kunne godt ha tenkt meg en eller to slike. Jeg fant en på loppis for ikke så lenge siden, en kjempestor en, men siden jeg ikke hadde så mange kontanter med meg, kunne jeg dessverre ikke ta den med meg hjem, men det dukker nok opp en siden også ;)
Jeg håper du har hatt en herlig helg, selv om været ikke minner så mye om vår enda! Forstår godt at du ikke har lyst til å stå ute i snøføyken og pusse bord! Det har vært sol her i helga, men litt surt. Og jeg da, som er så snill og lar Roy ta saga inn i spisestua, for å sage lister! Ris til sin egen bak, hørt om det?? hihihihi.. Jada, sagflis OVERALT!! Så dagen i dag har gått med på å vaske ;) Neste gang får han sage ute ;) Det var en som satt VELDIG stor pris på denne sagflisa da, og det var den lille sorte pusekatten min som rullet seg i det og koste seg værre ;) *ler*
Ønsker deg en herlig uke Mona! Takk for mye herlig inspirasjon i dag!
Varme klemmer fra Beth

Hulda sa...

Utrolig mye lekkert, jeg blir helt matt.. ;) Så flotte bilder fra stua hos dere, nydelig der. :)

Annettenett sa...

Åh, så masse fint! Nydelige bilder av stua under her også!

Anne-Berit sa...

Hei-hei,og takk for koselig hilsen.Så mange fine bilder du har på bloggen i dag,likte også den svarte hylla og skammelen.Vet du,jeg er så lei av snø nå at fy.Tror du ikke det lørva ned en masse i dag,så fresen måtte fram, i dag igjen.Men,men,lite jeg kan gjøre med det,så det er igrunnen bare dumt å irritere seg.Du får ha en flott tirsdag,klem fra meg

Trine sa...

Koselige bilder! Falt spesielt for det aller første!!! Er nok litt svak for sånn "skrot-pynt".. Minner meg om bestemors hus... Der finner mann alltid noe ny-gammelt :)

Mita`s hjørne sa...

Disse bildene var jo bare flotte da... det med de grønne eplene - de veggene, de skulle jeg gjerne hatt på stua ja, de var jo bare så MEG...
Du, sto vi i samme kø - har en misstanke om det...

Ha en koselig kveld og uke...

Ida sa...

Lekkert! Mye inspirasjon her ja.
Håper at maten smakte og at du fikk mannen i jobbe etterpå. Men, han fikk vel middagsluren først....? ;)
Ønsker deg en deilig tirsdag! :)

Hespe sa...

Ja, her var det masse flotte bilder og inspirasjon... :O) Gøy å titte på bilder, drømme seg bort litt, og få inspirasjon....

I morgen reiser jeg en tur til Bristol sammen med jobben.Håper å finne et fint marked eller noen fine butikker med litt engelsk-stæsj. Hi, hi... blir vel et eller annet som følger med meg hjem tenker jeg..

Ha en fortsatt flott uke!

Klem :O)

Therese sa...

Så mye fint på bildene, fant flere ting jeg kunne tenkt meg ja :-)
Når det gjelder tålmodighet er du nok ikke alene om å være blant de siste da det ble utdelt !!!
Ha ha- skulle gjerne hatt litt mer av både det og energi også :o)
Ha en fin da og uke.

christinasinteriør sa...

Hei! Masse fristelser her du! Denne bloggen setter meg på alt for masse ideer Har akkurat renovert hele huset og no har jeg lyst å begynne på nytt.... Hi hi! Vært sløv på kommentarer jeg en stund-masse varer på vei inn i butikken! Ha en alle tiders dag!

Whoopsi Daisy sa...

Så koslige stue dere har. Den likte jeg altså. Skikelig lun. Takk for du viste den frem :o) Nydelige bilder du har funnet også, blir så full av inspirasjon. Ha en fin uke
Whoopsi Daisy

vivian sa...

ÅH! likte den oppbevarinsløsningen. Masse fint her må jeg si!
Ha en fin uke!
Hilsen Vivian