4. mar. 2008

Når jeg en dag går tom for maling.....

Ja,da er planene å ta frem en gammel venn,som jeg ikke har sett på 10 år......nemlig symaskinen. Siden 1998 har jeg bare malt,men det betyr ikke at jeg aldri mer skal sy....denne puten er vel ikke det første jeg prøver meg på,men vakker må man kan si at den er ! I 1985/86 tok jeg faktisk imot bestillinger på klær......at jeg turte,det fatter jeg ikke idag.....men det skal jo sies at jeg gikk på Tegning,form og farge /søm..... ! Sydde enormt mye til meg selv,men av bestillinger gikk jeg lei etter 5 skjørt,2 skjorter og 2 frakker.....altså ingen lang karriere !

Disse er nok litt lettere,så de kan vel få være starten....på å gjenoppta gamle syssler.....

Vakkert,ikke sant ?


Så søte,atte.......Lure til mye,disse her.....

Da jeg så disse,tenkte jeg bare : Symaskinen må frem !! Var bare utrolig flotte,syns jeg......
Og disse også,litt Tilda-stil......


Har masse kurver i samlingen min.....og litt stoff inni dem,gjør dem jo litt finere ! Disse bildene er fra en amerikansk countryside....gid jeg husket eksagt navn....! Håper dere fikk noen ideer,noe jeg tror er mulig....hihiiii,og da tenker jeg på alle dere sydamer !!! Ingen nevnt,ingen glemt ;)
Jeg maler og maler,akkurat nå er jeg ferdig med en bestilling på en takstein med prestekrager og blåklokker,som skal være dørskilt. Har begynt på et God Natt-bilde også,noe som er en prøve.......må jo lage noe nytt innimellom,ellers blir det fort kjedelig....! Og været er som vanlig.....SNØ i mengder........det laver ned !!! Jaja,ikke noe man får stoppet uansett,det finnes verre ting,man får fokusere på det som er bra :) Nå skal jeg lage fiskekaker i brun saus,det er LENGE siden det har stått på menyen,men ikke mindre godt av den grunn....og så er det en av favorittene til rørleggeren,så da har jeg vært bittelittegranne snill,idag.... (igjen ? )........... Kos dere,så kommer jeg nok innom med et bilde av God Natt-skiltet,etterhvert....

16 kommentarer:

Tonje sa...

Så mange flotte ting du inspirerer med i dag!

Jeg mottok skiltet i dag og det er jo bare så uendelig nydelig...akkurat slik som jeg har sett det for meg...takk!

Lisbeth sa...

Hurra for så mye flott du viser, symaskinen er tatt frem i dag, du vet er med på påskesawapp så må produsere noe passende fort!
Snakkes.
Klem

Lisbeth sa...

sawapp? swapp er det så vanskelig skrive da, tydeligvis ;o)))))))))))

Randi sa...

Ja det laaaver ned her midt i landet også....JEG VIL HA VÅÅÅÅÅÅÅR! men til helgen daa melder de 6 pluss grader og sol....men prøv å gjett hvem som skal på jobb da?...akkurat ja.:)

Du...vi skulle motivere hverandre vi. Jeg har så lyst til og sy hjerter og sånne poser. Men det går tregt...symaskinen står der og ler av meg.
Jeg gikk Tegning, form og farge.....for 2..æh..så lenge siden..vel noen og tretti...nei glem det. Lenge siden.. hehehe
Skal se om jeg finner noe lekkert Tilda stoff i morgen, så skal vi se
hva vi klarer å få til.

Jeg har forresten den siste Tilda boken...om du har lyst på den...via mail?

Klem Randi

Garden Angel sa...

Oj...her viser du masse koselig:)
Skikkelig inspirerende!
Må sette av litt tid til å sy snart selv jeg, tror jeg.
Ha en fin uke!
Klem fra meg(",)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjempeskjønne hjerter!
Fikk lyst å begynne å sy jeg også!
:O)
Ha en fin kveld!
:O)

mali-mo sa...

Hei! Så flink du er til å sy og male! Masse fine ting du har laget. T/F/F har visst rammet mange av oss, har et år derfra med meg på lasset jeg også ;)DEt var en koselig tid, for leeeenge siden ;)

Hespe sa...

Jaaaaa - inspirasjon i massevis!!

Jeg får lyst til å dra til søsteren min og hente tilbake symaskinen min - som hun har lånt - kanskje litt for lenge.... Men akk, først må jeg rydde plass på hobbyrommet, for det er fullt av all verdens annen hobby-stæsj...

Ha en fiiin kveld videre - selv skal jeg i sofakroken og se Frustrerte fruer, før jeg pakker ferdig kofferten for Bristol i morgen....

Klem :O)

christinasinteriør sa...

Hei! Så masse nydelig du har sydd. Kunne tenkt meg masse der jeg! Ha en god natt!!!

Emmeline sa...

Å kjære vene så kreativ du er Mona. Her røper du at det ikke er noe problem om du ønsker å la malerkosten tørke, da er det bare å ta symaskinen fatt?? Helt utrolig syns jeg:)
NYYYDELIGE og SUPERSØTE ting som du har planer om å sy i fremtiden. Jeg bøyer meg i støvet over at du faktisk både kan svinge malerkosten og symaskinpedalen:) IMPONERENDE:) Så bra at du er grei med rørleggeren, det fortjener han syns jeg:)

elin1976 sa...

Dette synes jeg virkelig du skulle gjøre.
Hva er det egentlig du venter på. Finn frem maskinen Mona og sett igang....dette gleder jeg meg til!

Anonym sa...

det var lenge siden vi spiste fiskekaker hos oss også. Sist var det en benbit i så jeg bet sund ei tann... Kanske må pröve igjen idag...
Så koselige bilder du har funnet. Jeg har symaskinen stående framme hele tiden...
Klem fra Tone

tema sa...

all those hearts and little bags are very sweet and cute!! I love it

My little footprints sa...

Hei Mona!
Mye herlig inspirasjon du viser meg her! Jeg fikk jo lyst til å kaste meg over sysakene med det samme hihi ;) Jeg holder på å brodere en del ting som jeg skal lage noe ut av, men jeg tenkte jeg skulle brodere opp en del først før jeg setter meg ved symaskinen ;) For hun og jeg er ikke alltid like gode venner hihi ;) Og ja, du er snill som lager yndlingsrett til elektr.. til rørleggeren mener jeg haha ;)
Ønsker deg en herlig dag Mona! Jeg er i slækkemodus i dag, så det spørs hvor mye som blir gjort..hihi.. Deilig med sånne dager også! I går var jeg riktig så flink, dro og svømte og greier! Nå skal kroppen i form før sommeren! ;) *In my dreams* ;)
Klemmer fra Beth

liven sa...

Hei:) Så skjønne ting du viser. Og for en som er flink med symaskinen må man jo bare bli fristet.
Så kanskje du kan gjøre begge deler......både sy og male:O)
Ha en fin dag!! Og til trøst så snør det som bare det her i dag:O)

Moderncountry sa...

Gosh Tonje, så mye interessant og vakkert du har delt siden sist! Så utrolig mye fin syinspirasjon! Noe av det står faktisk på listen min. Så moro at du også kan sy! Det må du da ikke stoppe med, du som har sydd klær t.o.m. Men alt til sin tid kanskje? Selv har jeg gått på malerkurs de siste 4 årene, men i fjor vår fikk jeg lyst å prøve moe annet, nemlig å sy. Deilig å variere litt selvfølgelig.

Vakre miljøer du viser i dag, noen av bildene har jeg lagret selv fra tiligere rundtur.

Jeg har enda ikke tilgang til hotmail, men regner at vennen ordner det i helgen. Du kan jo vise skiltet på bloggen i mellomtiden, det hadde vært fint!

Ellers da? Mye å gjøre? Synes du det er stille og rolig i bloggene om dagen? Får inntrykk av at alle er opptatt på hver sin kant.
Vel, nå skal jeg straks se på "Bold & The Beautiful". Hihi..

Ha en kos kveld vennen!
Klemmer