30. apr. 2008

Bruktfunn og skilt........

Heisann : ) Lovte jo å vise dere de siste funnene fra bruktbutikken,så her er dem. Rørleggeren skal visst på bærtur,for han kom med den gamle bærplukkeren......mens jeg endte opp med to små glass-skåler....BOMBE !!!!!! Har visst mani med sånne.......og putetrekk i sukkertøy-farver.....med broderier på. liker helst helt hvite da,men som du ser,jeg tok da med meg disse to........

Og her er skiltene jeg har lagd til stallen,der hver hest skulle få sitt navneskilt.......tenkte disse måtte synes godt,derfor friske farver......det er vel mest brunt treverk der,fra før !

Og i stallen bodde det også en pus......


Og endelig har noen skjønt at et dørskilt kan være svart......og ikke med prestekraver,fjell,dyr osv........jublet da jeg fikk frie hender med dette....selv om det var utrolig mye jobb med skriften,ble det ganske bra,om jeg må si det selv.....hihi......ble iallefall akkurat som jeg hadde planlagt på forhånd. Det er ca 15 x 40 cm,så det skal synes godt hvem som bor der :O) Har pusset det i kantene,for litt slitasje,men ikke lakket det enda.Derfor ser det litt grått ut..... Huset deres er beige-farget,så dette tror jeg kommer til å bli bra...... : )
-------------------------------------------------------
Ellers må jeg bare oppklare en sak,det er altså ikke jeg som har konfirmasjon,for jeg har nemlig ingen å konfirmere ! Eller forresten,kansje rørleggeren........han hadde kansje trengt det,men nei.....tror ikke han samtykker......!!?? Når jeg tenker godt etter,konfirmerer jeg han kansje rett som det er,stikkord : ROTEKOPP......... !!! Neida,det er datteren til mitt søskenbarn,så jeg skal bare hjelpe til :) Altså bare kos,intet ansvar...hihi..... ! Men takk for lykkeønskningene,de kommer jo godt med,kakene kan jo bli mislykket..........håper det går bra...... Nei, nå må man kansje sove litt,før man hiver seg i gang med egg,smør,sukker,melis..........++++++ ! Ha en fin dag da,alle som en !!! Og tusen takk for alle fine ord,om verandaen vår,koselig at dere likte pyntingen min..... :) Stor takkeklem :O)

43 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackra skyltar du målar - den svarta var verkligen snygg!
Härliga färger på örngotten.

Kram Maud

Therese sa...

Det kommer til å bli veldig fint i den stallen !! Og det sorte skiltet ditt er kjempefint - liker stilen.
Etter å ha sett verandabildene dine ble jeg inspirert til å sette igang hjemme på verandan vår (har ikke kommet så langt ennå nemlig).
Det ser ordentlig kos ut å sitte der hos deg - håper du får masse deilig vær å nyte den i.

Anonym sa...

fine skilt. Jeg vet da hvor det svart ska bo! Er det noen på Engelöya som ska konfirmeres, eller, forresten så vet jag jo ikke hvor de bor nå i alle fall!!!
Klem/ Tone

liven sa...

Så fine bruktfunn!! Liker så godt sånne glass skåler jeg også!! Blir flott i stallen nå du......ikke noe rusk!!
Kjempeflott pynting på terrassen.....ble inspirert jeg!! Venter på maling av hus så jeg må nok roe meg ned litt......ellers så blir det mye å rydde vekk!!
Ha en fin onsdagskveld:O)

Tee sa...

oooh likte godt de skiltene! Har fått i oppdrag å lage skilt til stallen jeg også... Men det er en *liten* oppgave kan du tro >.<
Er vel ca 6 fastboende hester :)

Men kanskje i sommer, når jeg får litt ferie!

Flott glasskål også!Ville helt klart plukket den opp selv!

prinsessa1976 sa...

Ja der gikk jeg glipp av en av de mest dekorerte verandaer noen sinne.KANONFIN. Her kommer jeg gjærne å tar en kopp kaffe.
Flotte ting du har funnet deg. Pressglass har blitt en favoritt og en av de nye tingene jeg har begynt å samle på. Har selv en nesten lik skål som du. Ha en fin kveld og en fin fin morgendag. Klem fra Elin:O)

LISBETH---<-@ sa...

Heisan! Så du har malt, gjort det koselig på altanen og nå skal du jammen bake også!Samtlige skilt ble superfine, mye arbeid! Altanen ser bare utrolig innbydende ut, skikkelig koselig.
Klem

Hulda sa...

Så fine skilt! Passa jo perfekt til stallen. Nydelig det med de gammeldagse bokstavene på også.

Forgjengelige ting sa...

Du hadde noen vakre skilt i dag!! Og det svarte var det vakreste (fordi navnet mitt var der ;))

Ellers må jeg si at du har humor med snert ;) Morsomt å lese bloggen din!!

Donna D sa...

hei hei

Fine skilt som vanlig:) Verandaen din var såå koselig, må være godt å være der:)

Ha en fin 1.mai

Ida sa...

Fine funn og fine skilt. Nei, de er mye finere en fine forresten!!! ;)
ELSKER den blåfargen!
Fin 1 mai til deg Mona! :)

tinemor sa...

Flotte ting fra loppis!
Og skiltene dine var kjempefine!
Likte spesielt god det svarte skiltet! Skikkelig min stil!

Min verden sa...

Det med å konfirmere rørleggeren, den var ikke dum! Gratulerer med nye loppefunn og fantastiske skilt til både menneske- og hestedører. Nesten så de skiltene til stallen er altfor fine. Det blir fort møkkete og rart inne i sånne staller. Uansett - kos deg med konfirmasjon. Jeg var litt usikker, så jeg gratulerte for sikkerhetsskyld :-) Hanne

Merethe sa...

Hei!
Vet du, jeg har akkurat maken skål som du har kjøpt. Er etter min bestefar, så jeg fant den slengt i en haug med gamle kopper oppå garasjeloftet hos foreldrene min. For en katastrofe å la noe sånt ligge slengt der. Så den ble med meg hjem!:) Er ikke bare du som har skål-mani;) Syns de var søt de putetrekkene jeg;) Ha ei fin uke!
Klem!;)

Nunne sa...

Flinke deg!
Klem og god kveld fra meg....

Gjersvik & Johansen sa...

Hei igjen!
Kan jeg legge en link til siden på , på min egen side??
Du har så fin en blogg...

Sisselle sa...

så nydelig blogg du har!ÅÅÅHHH..jeg ble helt betatt jeg av alt!Skiltene var kjempe fine,særlig det svarte der!!!
Om du er gal,så betyr det at jeg er i samme klubb;)..STEINER,LOPPEFUNN,REKVED..det er bare en mani og man har evnen til å se det vakre i ting som ikke nødvendigvis må kjøpes i interiørforretninger...

Ha en kjempeflott dag!

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

Heisann Vennen!

OJ, nå var det en liten stund siden sist. Håper du tilgir meg for det.
Har sittet og sett på alle de nye fine skilta du har malt, supre! Ja og jeg må si du har gjordt en fantastisk jobb med verandaen. Så utrolig koselig det må være å sitte der ute om dagen. Og det ser ut som dere har en herlig utsikt i tillegg. Supert!
Sjøl sitter jeg ute til sent på kvelden om dagen, det er så varmt og deilig her. Ja, nå er det ikke mange ukene igjen og det skal bli deilig å få satt punktum bak seg her. Men det er ikke fritt for at jeg begynner å bli litt vemodig, med hva jeg legger bak meg. Og ikke minst litt redd for alle forandringene og hva som venter meg. Men det går nok bra og dette er jo det jeg har drømt om de siste par årene. Og det skal bli skjønt å se alle igjen!

Du, jeg har helt glemt å sjekke mail og i tillegg få satt inn noe til deg. Men i dag blir det ordnet. Håper det ikke har skapt noe problem! Det ble vel litt mye surr i hodet mitt og :)

Håper du får en riktig fin helg så du kan få nytet ute på verandaen. Stor klem fra meg!
Aina

GryNoKa sa...

Så fine skilt du maler, kjempeflott skrift!
Fine ting fra bruktbutikken og.
Klem Gry : )

Trønderpia sa...

Så fine funn du har gjort, og skiltene er kjempeflotte!
Likte dørskiltet veldig godt, nydelige bokstaver, og elegant i resten av utformingen også!
Så flink du er!

Har ikke sett verandaen din før nå, så fint det var.
Du er flink til å blande loppisfunn, hjemmelaget og stein slik at det blir fine stillben av det.

Ha en fortsatt fin søndag!

Gjersvik & Johansen sa...

Takk for koselig kommentar:)
Jo vi trives i huset:) Ingen tvil om det. Har fått malt stue kjøkken og et soverom og da ble det straks ENDA bedre!! Skal legge ut flere bilder av innsiden etterhvert!
KLEM

Kjerstis Hjørne sa...

Så flotte skilt du viser oss denne gangen. Du er så utrolig flink til å male.

Ann sa...

For noen utrolig vakre skilt du lager! *Sukk* :) Får jeg spørre om du bruker pensel når du lager tekstene/navnene, eller har du en eller annen lur tusj el.l.? Hvis du bruker pensel, så lurer jeg på hvilken utførelse den har (rund, flat, kort bust...?)

Hilsen
Ann

Anette sa...

Kjempe fint... Likte navne skiltet veldig godt. Du er super flink :))
Ha en fin kveld...

Turid sa...

Koselige loppefunn--- og de skiltan dine , ja de er bare rålekre...
Ha ei vårlig uka i ditt paradis!!

chatrine sa...

Heihei!
Slike skilt har jeg også, nesten lik:) Disse su har som ligger etterhverandre. Mine har våre navn og kan hektes fast i hverandre. Så ettersom ungene flytter ut (og hjemigjen...;) Kan man bare ta navner bort, og ja... setter de fast igjen:)
Her flytter nemlig dattern ut og inn:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Heidi sa...

Så koselige bruktfunn. Moro å finne slike skatter.
Jammen blir det fint i stallen også, med de flotte skiltene. Skal si du er flink :o)
Koselig pynting på verandaen også. Det ser jo så innbydende ut. Herlig!

Lovise sa...

Heisann.
De er heldige de hestene som får så fine skilt.
Og jeg må si jeg ble imponert over terassen din. Det ser kjempekoselig ut å sitte der, men ikke i dag i dette sure været.
Håper du får komme ut dit og kose deg snart:)

Gjersvik & Johansen sa...

HEI!
Må bare få tipse deg om BRUKT OG ANTIKKbutikken like borti gata her på Rognan! Vet du liker så godt loppis, men kanskje ville denne lille shappa også falt i smak.. Mye sånn smånips og litt møbler. syns kanskje møblene var noe vel dyre, men smånipset regner jeg med er mulige å prute på.
Artig å stikke hodet innom der...:)

Lene sa...

Såå flotte stallskilt, Mona. Neimen ikke alle hester forundt med så fine navneskilt. Til og med Trudepusen :) Så moro :)

Jasså, så rørlegger skal ut og plukke bær, ja. Da må han vel avgårde og skaffe seg ei saftpresse og etterhvert... Eller har han allerede ordna det? Jeg er iallefall helt sikker på at du har noen gamle, koselige flasker på lur - til lagring av saften :)

Ha ei god natt, Mona :) Og godt du har nok å henge fingrene i. flotte arbeider hos deg - alltid :)

klem fra Drammen :)

Hespe sa...

Fine bruktting du har fått deg - skålen var nyydelig!

Så fantastisk flott og vårlig det var på terrassen din. Herlig stemning med alle de små lyktene - elsker det!!

Fortsatt fin våruke til deg!

Klem :o)

Besta sa...

Å her var det så mye fint...Hva har du brukt til å skrive navnene med...de til hestene..er det på tuber? Du har så mye fint å se på.

Moderncountry sa...

Heisann Mona!

Ville bare stikke innom for å legge igjen en liten hilsen. Har savnet deg i det siste, og jeg lurer på om du har det bra. Jeg tenker på det du fortalte sist. Håper du nyter været, er glad og har det godt!
Sender over gode klemmer!
Aina

Lykke sa...

For en koselig terasse og som alltid fantastisk flotte skilt! Ville bare ønske deg en god avslutning på pinsehelga og si at det ligger noe til deg på bloggen min:)

marita sa...

Hei lenge siden sist , måtte bare kometere hvor koslig det var på verandaen din , en fi kombinasjon av farger , kurver , lys og runde steiner . virkelig en fin plass til å slappe av .

Lene sa...

Hei, Mona :)

Bare koser deg i pinsa, du, håper jeg. Jajaja, jeg vet at værgudene ikke er så greie, men kan bare tenke meg du ikke bøyer av for dem, og har det kos lell :)

Jeg kommer innom deg her i fulle farten, fordi jeg trenger din hjelp. Jeg har en pågående meningsmåling i forbindelse med mitt siste blogginnlegg. Blir kjempeglad om du har tid og lyst til å stikke innom :)

Ha en fortsatt finfin kveld, Mona :)

Klem :)

anette sa...

Hei!

Jeg er på besøk for første gang. For en nydelig og inspirerende blogg du har! Flotte bilder og kjempe-fine skilt. Kunne ønske jeg var så kreativ!

Kommer sikkert en tur innom igjen.
Ha en fin uke!

Anette

Berit sa...

Hei på deg Mona. Håper du har hatt en fin pinse. Ser du har hatt en pause her....
Utrolig flotte skilter du har laget til hestene. Litt av en jobb, og de snirklete bokstavene på det dørskiltet, nydelig.

Håper du snart er tilbake!
Klem.

Anitas hus sa...

Hei, Mona!

Håper alt står bra til med deg. Det har vært så stille hos deg en stund nå.

Nydelige skilt du har malt, igjen:O)

Klem, Anita

Ida sa...

Innom for å ønske deg GOD 17 mai! Hipp hipp hurra! :)

tinemor sa...

Hei Mona
Håper alt er bra med deg!
Det ligger noe til deg inne på bloggen min!!!

Mona sa...

utrolig inspirerede blogg du har, nydelige skilt du har malt. hvilken blåfarge har du brukt på himmelen på skiltene ? kunne godt hatt lottodrømmehuset jeg også, det var bare helt nydelig.

klem Mona