15. apr. 2008

Litt svensk........på en tirsdag !

Hei !! Håper helgen har vært flott for dere alle,og at dere har fått litt sol og vårfølelse......og tusen takk for alle go'bedring-hilsningene dere har lagt igjen hos meg !! Migrenen har kommet og gått,hele helgen,og det gjør den enda......men har da fått gjort litt,likevel.

At jeg er helt betatt av svenske hus,er vel ingen hemmelighet.....så derfor vil jeg dele litt snadder med dere idag !!

Ikke dumt,dette her....?


Mange flotte detaljer......Nydelig,både huset og porten......
Likte farven veldig godt,men huset var ikke helt meg.....

Litt vel herskapelig,dette også......men fint er det jo !


Men dette,derimot.......hadde flytta rett inn......! Elsker sånne tun,med hus på tre kanter,og en fin uteplass i midten......drømme,drømme.......Hadde ikke nektet å flytte inn ,her heller......


Hadde jammen ikke blitt lett å velge bare ett.......


Eller hva sier du ? Likte du noen ?
-----------------------------------------------------------
Ja,det var dagens lille inspirasjon........idag har det faktisk kommet litt snø,ikke noe som legger seg,men det er ikke så koselig likevel......jeg har vært ute noen timer,priklet masse planter,kostet og ordnet på verandaen...... Men å sette seg ned med en kaffekopp,nei.....brrrrr.......ikke aktuellt,håper bare plantene tålte sjokket ! Koser meg med å gå rundt og se etter knopper og skudd,på både planter og trær......og verker etter og ta en tur innom Plantasjen,frister veldig med Stemorsblomster. Men siden vi skal bort i helgen,og jeg drar hjem til Steigen neste tirsdag,og blir der i to uker,har rørleggeren frasagt seg allt ansvar......makan,kan vel ikke være så vanskelig å skvette litt vann på dem,sånn innimellom...??? Hihi,kansje jeg skulle true med å gå til matpakke-streik,om han ikke stiller opp som gartner-vikar............var det en tanke,mon tro....??? Nei,det var vel litt kjiipt gjort.......han kan jo finne på og bruke det,mot meg,en vakker dag....!! Kos deg,og ha en fin uke,enten du er lykkelig eier til Stemorsblomster,eller ei.......... :O)

13 kommentarer:

Storeflittig sa...

Oi! stilige hus! Jeg likte godt det røde med blå dør litt langt oppe i bildene:)

Hei! Vil bare tipse om ny blogg hvor alle norske interiørblogger kan legge seg til, så vi får en oversikt.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

Anitas hus sa...

Mange flotte hus. Flere av de jeg bare kunne flyttet rett inn i jeg også. Likte forresten godt forandringene du har gjort på bloggen din, kjempe fint. Håper migrenen din slipper taket og at våren kommer til deg snart. Ryktene går om at våren skal komme til oss "søringer" fra imorgen så jeg vurderer en liten tur på plantasjen idag. Ha en fin dag:o)

Randi sa...

wow! det var noen flotte hus ja!!

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut og så litt..men her ble det for surt og kaldt og uten sol med mye vind..så får det vente.....solen kommer nok..:)

Håper migrene gir seg...det er noe dritt!!

Klem

Lena sa...

Herlig! Mange av disse kunne jeg nok ha okkupert...men det var den lotto gevinsten vi skulle hatt da:)
Ha en super uke Mona!
Klem fra meg..

Boligfryd sa...

Åh så mange lekre hus! Kunne tenkt meg flere av dem jeg også, men det holder å bygge en gang tror jeg. Skulle gjerne hatt litt mer plass da, med 3 barn får man aldri nok av det. Takk for koslig hilsen og det er bare koselig hvis du linker! Er bare kjempefornøyd med skiltet! Håper du får en migrenefri uke! :)

naturglede sa...

Så mange fine hus, men jeg vil ha det lille røde tror jeg! Stemorsblomster har jeg ikke, men jeg har satt ut gule krysantimum. Joda, de har klart både kulde og snø. Trodde de skulle visne, men neida. Så neste år skal jeg kjøpe flere tidlig på våren!Ha ei flott uke:)

LISBETH---<-@ sa...

Mange nydelige hus rundt omkring, noen ser så innmari koselig ut,kjekt å se.
Ha en strålende dag.
Klem

tinemor sa...

Ja takk. Jeg tar alle husene jeg!!! ;-)
Massse fint ja du.
Så du har begynt å plante ut allerede... Utrolig. Her ligger det en halvmeter med snø enda.. uhu...
Kankje kjøpe litt planter til 17. mai...
Så da er det ikke synd på deg nei, å vente to uker....
;-)
Ha en strålende uke!

Ida sa...

Flotte hus! :)
Nesten som man kunne emigrere du..... ;)
Det er godt at du er bedre innimellom. Håper at hele migrenen snart er borte vekk for denne gang!
Det er kanskje bedre å vente med kjøp av blomster, til du er vel hjemme igjen etter turen. Da vet du iallefall at de klarer seg..... Det er ikke sikkert at rørleggere egner seg som gartnere. Ihvertfall ikke med daglig ansvar sååå lenge. ;)
Fin kveld til deg! :)

tinemor sa...

Ps! Jeg har lagt ut et fint bilde på bloggen min.....
;-)

Min verden sa...

Så fine skilt du lager. Jeg likte alle husene, så er det sagt. Stakkars deg som har migrene. Jeg har det heldigvis ikke selv, men både far og svigermor som har dårlige erfaringer. God tur. Du blir vel ikke helt borte fra bloggen? Hanne

Gårdsromantik sa...

Men så vackra hus du visar!
Och svenska dessutom.

Kram Maud

Synnøve sa...

Åh, de er jo bare helt fantastiske...! Så noen av disse i det siste nr av Allt i hemmet, og ble halt satt ut... Tenk for en drøm å kunne flytte inn i ett av disse husene! Sukk, det blir vel med drømmen ;) Ha en fin dag! Synnøve