5. apr. 2008

Litt vår på verandaen,og puslespill i posten.....

Heisann ! Må bare vise mine nye Nille-fugler.....er de ikke søte ? Det ble forelskelse ved første blikk,kan man si........

Lagd av plast,til 35 kr stk !! Et kupp !!

Sist jeg var hjemme i Steigen,plukket jeg med meg steiner til å male monogrammer på.......så nå ligger de og pryder verandaen ! De er jo dekorative som de er.........


Perleblomstene er jo så fine i fargen,men veggen derimot........kunne godt vært hvit !!!Her syns faktisk litt av rekved-benken,vi snekret sammen forrige helg. Tror jeg kommer til å snekre litt mer på den,gjøre den kraftigere. Og lurer dere på hvorfor jeg har lagt et "gevir" av en grein,oppi kurven....på løkene.....stikkord : To pusekatter !!! De går nemlig og roter oppi allt med jord .......så her gjelder det å bruke noen skitne triks ! Greiner ,furukvister og einer,liker dem ikke.......
Og i den ene sink-bøtta mi,bor det to pinnsvin..... ! Her sitter de og varmer seg i solen.......måtte jo gjøre det litt koselig for dem,og legge inn litt mose,så de ikke fryser på plast-føttene sine...
------------------------------------------
Idag fikk vi pakke fra Lierskogen,fra Mor og Far,og søsteren til rørleggeren,kjempekoselig !!! Masse godt fra en Sverigetur,flere trehvite ting som jeg kan dekorere.......pluss dette grusomme synet.........dere aner vel allerede reaksjonen min,da dette ramlet ut av esken.......tårene satt innmari løst,for og si det sånn....


Muggen kommer fra bestemoren til Mor på Lierskogen,og den var hun altså så snill å gi til meg,og så skjer dette.....satt lenge og vurderte hva jeg kunne gjøre. Har jo sett at noen har lagd mosaikk av ting de har knust,men.........disse rosene var bare for nydelige,til det.....hadde aldri klart å knuse dem med hammer,for å bruke dem til dette. Bare og kaste,sa rørleggeren...........Nei,ikke f...... jeg skal sette meg ned med superlimet,tenkte jeg,og sånn ble det...........! Joda,han ristet på hodet av meg,det skal innrømmes........ (ikke første gang det skjer........)Men da jeg var ferdig en time etterpå,ble det stille fra den kanten av stuen.........hahahaaaa ! Av og til er det faktisk bra å være sta som tre esler,til sammen.......så nå lever den,om enn litt skadeskutt......og har fått hedersplassen i hylla mi,på kjøkkenet !! Happy ending,kan man si...........selv om noen biter var helt pulverisert,og umulige å bruke,så ser den jo ganske bra ut,iallefall fra denne siden......men noen skjønnhetsfeil har den fått.......og den kan nok ikke fylles med saft....... Tusen takk MOR,du er bare snill og god ;O) Nå skal den taes godt vare på,som det minnet den er ;O)

28 kommentarer:

tinemor sa...

Fuglene fra Nille var så søte!
Og så mye steiner du har samlet. De er jo veldig vakre i seg selv, men det blir noe eksra med dine malekunstner på dem!
Bra du fikk reddet den fine muggen! Selv om den kanskje ikke er så brukervennlig lenger, er den jo strålende vakker til pynt/stas.
Riktig god hælg til deg og dine!

prinsessa1976 sa...

Har de slike på NILLE???De ser jo ut som om de kommer fra den flotteste interiør butikk. Nydelig.
Bra at du fikset mugga for den var fin. Det er så kjipt når slike ting skjer. Ha en fin lørdag, Mona. Klem fra Elin:O)

Forgjengelige ting sa...

Åh, så lettet jeg ble da du klarte å lime sammen muggen!! Jeg ble helt skremt da jeg så det knust einnholdet i pakken. Kunne kjenne det nedover ryggen.... Men du gjorde en veldig god jobb!!

Eller vil jeg si at alle bildene du viser i dag er kjempekoselige vårbilder. Tusen takk!!

Anonym sa...

Hva du får til,kjære Mona. Muggen ble et puslespill,men det var godt å se den reparert. Jeg må nok pakke gamle ting bedre.Bloggen din Mona, er et lyspunkt for oss. Takk for at du er til. Gi rørleggeren en god klem fra oss . Glad i dere

Anonym sa...

Hva du får til,kjære Mona. Muggen ble et puslespill,men det var godt å se den reparert. Jeg må nok pakke gamle ting bedre.Bloggen din Mona, er et lyspunkt for oss. Takk for at du er til. Gi rørleggeren en god klem fra oss . Glad i dere

liven sa...

Søte fugler!! Det dukker opp litt på Nille avogtil!! Må ofte ha meg en tur inn og kikke der!!
Fine bilder i solveggen:O)
Så uheldig du var med muggen.....men på bildet vises ikke lappingen hvertfall!!
Den får bare få lov å stå til pynt den da!!
Ha en fin lørdag:O)

Miss.T sa...

Heisann
Så utrolig koselig du hadde det på verandaen din !! Elsket også de søte fuglene dine.. tror jeg må på nille en tur : )
Bra du fikk fikset muggen din, den var flott.. God helg videre !!

Randi sa...

Så utrolig mye fint du har tatt bilder av!! Det var så vårlig i bloggen din at jeg vill helst være her en stund:))
Så flott at du fikk satt sammen den muggen. Den var utrolig flott!! jeg er litt sånn selv..men så får vi ting gjort og da...:)) jeg har selv sittet med lim bare for å bevise at jeg klarer det og at ting går an selv om gemalen protesterer høylytt...hihihihi.

Mange gode ønsker om en fin og vårlig helg.

Klem

Synnøve sa...

Å så deilige vårlige bilder du viser :) Her er det også vår i dag, herlig! Så bra du kunne bruke det lille franske sitatet, skiltene ble jo så lekre! Og du får dem til å se så fint slitt ut på det hvite. Så synd med muggen din, kjente jeg ble helt trist selv... Men på det siste bildet, ser jeg jo faktisk ikke at den er limt en gang...! Nydelig er den :) Ha en fortsatt fin helg! Synnøve

janne - kathrine sa...

Flotte bilder i innlegget ditt. Jeg fikk skikkelig sommervibber nå! Og den veggen - synes den var fin som blå jeg :-)
Så bra at muggen lot seg reparere til nesten helt bra igjen!

Ha en fortsatt fin helg!

Annettenett sa...

Åååh, så flink du har vært med muggen! Den ser jo fin ut igjen fra mitt ståsted:) Lønner seg å ha litt tålmodighet ja, tydeligvis:) Ønsker deg en fortsatt fin helg!

borghild sa...

Fuglene var bare et kupp, jeg er helt enig, og de ser jo helt 'ekte' ut:-)
Du har det så utrolig koselig ute med trekassene og sinkbøttene, og jeg har veldig sansen for alle måtene du bruker rekveden på...:-)
Så trist med mugga, men godt du fikk pusla den sammen igjen. Ha en fortsatt fin helg, klem B:-)

Hem & Lyckas Mia sa...

Så söta fåglar! Syns ju inte alls att du limmat ihop muggen, bra gjort! Kram!

Berit sa...

Virkelig koselig du har laget det til på verandaen din, nydelige farger, og de skjønne piggsvinene i mosen, hvor tar du det fra???
Fuglene passet helt perfekt til spannene og steinene.

Og så bra du fikk fikset den muggen, den var da helt nydelig. Det gjeder om å være sta og ikke gi seg.
Ønsker deg en fin søndag.
Klem.

mali-mo sa...

Så flott at du klarte å reparere den muggen! Ble så glad da jeg så du hadde fått det til, tenkte bere NEEEI da jeg så knuse bildet..knuste en mugge jeg også for noen år siden, en sånn gammel som jeg var glad i. Og kastet den istedenfor å lime-det angrer jeg på ennå! Og forrige uke knuste jeg et LØVE glass, men det står på hyllen med bitene oppi! Huff! Får bli mer forsiktig!

Tonje sa...

For noen nydelige fugler...skulle ikke tro de var fra Nille...men ofte har de vakre ting som man kan kjøpe seg uten at det gjør vondt for lommeboka.

Så utrolig trist at den kannen gikk i knas i posten...men så bra at du fikk limt den sammen slik at du kan bruke den til pynt om ikke for å ha saft o.l i.Den var jo nydelig. Ser ut som dere begynner å få vår der oppe nå...her har snøen lavet ned i en dag nå,men de sier jo at det må nysnø till for å få den gamle snøen til å forsvinne,så da satser jeg på at det er det som er grunnen=)

Aina sa...

Imponerende liming og pussling, på bildet ser den helt fin ut!
Herlige vårbilder, og de fuglene var kjempefine.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Klem fra Aina:0)

My little footprints sa...

Hei Mona ;)
Så koselig du har gjort det på verandaen! Skjønner at våren også har sniktittet litt hos deg om dagen ;) Jeg fallt sånn for den herlige sinkbøtta med pinsvinene i, så søte ;) Fulgene kjøpt på nille, var sannelig et kupp! Lurer på om jeg skal herme litt.. haha.. Med blotte øyet synes det jo rett og slett ikke at de er av plastikk!
Så den fine pakken du fikk i posten da! Fryktelig synd at slike ting skjer! Det er slik som skjer det fordi posten kaster ting hit og dit og tar IKKE hensyn til at det kan være knuselig innhold! De to siste pakkene jeg har fått, med knuselig innhold, har hatt en STOR neon-oransje lapp på seg som det står FORSIKTIG GLASS på. Tenker at kanskje dette må til for at de skal være forsiktig, det skal gå så fort vettu!! Heldigvis har ingen ting knust for meg. Jeg forstår godt at du ble lei deg! Kanna var jo kjempefin, og godt at du fikk limt den så godt igjen!
Ønsker deg en kjempefin søndag! Her skal det males..(lurer på når jeg skal slutte å si det hihi..)
Klemmer fra Beth

GundaM sa...

Å du for et nydelig vær du har hatt! og de steinene er jo bare helt knall der de ligger da, hent flere til å male på du;) Selv har jeg grupper med fine,runde steiner overalt ute her.....

Og du for en flott drivved benk da!!! Herlig, i like;)

Og en skulle ikke tro den mugga ble til en mugge igjen for å si det slik. Verre enn meg du og det er faktisk et komplimang ja;)

Ha en flott søndag Mona!

Ida sa...

Flotte og vårlige stemninger hos deg Mona. :)
Fine detaljer.
og ja, de to fuglene er skjønne. Steinene er veldig dekorative i seg selv. Og når du får pyntet på dem, så blir de nok enda finere! :)
Det er bra at du er sta og har vilje. Mugga er fin den, med en fint mønster. Vakre roser.
Jeg har noen kopper etter min farmor med rosemønster på. "Verner" godt om dem. ;)
Ønsker deg en deilig søndag!
Klem.

Storeflittig sa...

For et vakkert uterom du har! Jeg må si jeg ble mektig imponert over limingen, ble bra!

Donna D sa...

hei hei

Skiltene du har laget er nydelige! Er superfornøyd med det jeg kjøpte av deg:)

Nille fuglene er på vei hit i morgen tror jeg:) De var flotte!

Godt at du fikk reparert muggen

Lille Trille sa...

Så deilig vår-stemning du viser, og Nille-fuglene er jo kjempesøte.
Synes du gjorde en flott jobb med å lime sammen muggen, minnene bevares jo selv om den er litt "plastret" - syns den er nydelig.
Ha en flott søndag.
Klem Lille Trille

EVA AGNES sa...

Vilöket fint arbete du har gjort med att laga den kannan. Det sybs ju faktiskt inte alls.
Toppenfint och så kan du njuta av den gamla antikviteten i alla fall.
Kramar Eva Agnes

GryNoKa sa...

Så bra at du geide å lime sammen den fine muggen. Det er koselig å ha ting som betyr noe ekstra og som er gitt av en spesiell person.
Kos deg med våren, og ha ei fin uke.
Klem Gry : )

Hulda sa...

De nille-fuglene var jo veldig søte, hadde ikke trodd de kom derfra. :) Tror jeg må ha et par jeg også, de gled jo rett inn i den franske landstilen, syns jeg. Veldig fine sammen med sinkkrukkene, har mange av de. ;)
Ser jeg må innom nille i morgen.

Helt utrolig at du greide å sette sammen mugga!! Den var jo så fin, så det er godt du kan ha den, om enn litt skadeskutt. :)

chatrine sa...

Heihei!
Er du fra steigen?? Min vennines mann er derfra...:) dere kjenner helt sikkert hverandre;)
Nydelige bilder, har du sånn en fin vår nå? Ser ut som solen titter inn hos deg!
Uff med den muggen....men godt du fikk "rettet" på den, for søt var den!
Ha en kjempefin kveld!
Klem fra chatrine:)

tinemor sa...

Det ligger en takk til deg på bloggen min.... :-)