1. apr. 2008

Sommertid og årets første fisketur !!!

Heisann !! Idag tenker jeg og vise dere noen bilder fra søndagsturen vår......altså innviet vi sommertiden med en fisketur ! Disse bildene ble tatt iløpet av to timer,og himmelen skiftet farger hele tiden,bare se.......
Det var iallefall en herlig tur,man merker godt denne ene timen,som man får "på kjøpet" med lys,når man bor her i nord !!! Fangsten lot ikke vente på seg heller,vi halte inn det vi maktet,men bøtta ble jo fort full......hadde ikke drømt om så lettvint vei til middagsmaten ! Rørleggeren skar filet,og pusene hadde et festmåltid,før de gikk slitne og mette til sengs.......

Må vel vise beviset,også.......kan tro jeg så lekker ut,der jeg stod med genserermene oppbrettet,med fiskeblod til albuene,og sleit ut tarmer og gørr......ushhhhh ! Det lukter ikke akkurat lavendel,for og si det sånn........men morsomt er det,og jeg elsker og fiske,helst fra båt :O) Og rørleggeren drømmer om en liten båt,mens jeg kakler i vei om hus.......tar jeg ikke mye feil,er han litt nærmere drømmen,enn jeg.....!! Men det får gå,jeg koser meg jo med drømmene.....og de skal jammen ikke en liten Ranaplast på 17 fot,få ta fra meg !!!!!Ja,sånn går nu dagan......ikveld skal jeg på kurs,det blir spennende,nyetablerer-kurs,visstnok.........gleder meg :) Kos deg da,og ha en fortsatt fin dag :O)

12 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Du er ei kjmpetøff dame som drar på fisketur enda det er så kaldt. Men jammen fikk dere fangst også!!

Deilig middagsmat.

My little footprints sa...

Hei Mona!
De franske skiltene dine er fantastisk nydelige! Vet du? Jeg gikk faktisk inn på nettet for å finne en side til deg som jeg har vært på tidligere. Der står det nemlig side opp og side ned med franske tekster, og oversatt til engelsk! Men tror du jeg fant denne siden? Neida, samme hvor lenge jeg lette så fant jeg den IKKE! Men jeg gir ikke opp så lett vettu ;)
Håper alt står bra til med deg om dagen?..
Dagens innlegg oste av vakre naturbilder! Jeg er helt enig med deg, jeg elsker å fiske! Synes det er bare så morsomt, og jeg kan godt sitte i timesvis uten napp! Det gjør ikke noe, det er lukta, havet, den herlige gynginga av båten, måkeskrik, piknikkkurven(!) og fiskesnøret som gjør at det blir kos! Vi var så heldige å fikk kjøpt oss en båt i fjor sommer. Roy har mast om det år etter år, og siden vi ikke hadde tenkt oss ut på noen lang ferietur, valgte vi da og kjøpe en båt. Vi tenkte vi skulle bruke den hele sommeren og kose oss. Men den gang ei, i fjor sommer bare regna det jo! Så det ble ikke mange turene! Men noen turer fikk vi, og de sitter friskt i minnet enda! Gleder meg til denne sommeren! Og vet du en annen ting? Jeg elsker å bade, det er noe av det beste jeg vet! Så å ankre opp på et rolig sted, og bare hoppe ut i vannet fra båten, det er noe av den beste følelsen jeg kan ha! ;)
Ønsker deg en kjempefin uke Mona! Vi snakkes vettu ;)
Klemmer fra Beth

Soreflittig sa...

Dette var et forfriskende innlegg! H
Jeg er oppvokst i nord, så kjenner godt den der deilige følelsen av fiske i båt. (og ikke fullt så gode følelsen av forfrosne hender)

Ser dere får masse fisk, det er deilig det!

Kos deg videre i den "franske verden"

christinasinteriør sa...

Hei! Så deilig det så ut! Lenge siden jeg har vært på fisketur.
Ha en fin kveld!

Tea sa...

Så fine bilder!! Jeg er ingen dreven fisker selv, men det høres ut som dere har hatt en fin dag!! :)

Nunne sa...

Så heldig DU var, som fikk fisk! Du vet jo hvor vi var i helga, og båten var på sjøen og svenskpilken ute, men fangst? nei, sorry!
Jo, det er ei flott tid nå utover, og bildene dine er fine.
Men skiltet ble, som du såg, også veldig fint på veggen! Stolt av det! og av DEG! God kveld,fra Nunne

tinemor sa...

Vakre bilder!
Og litt av en fangst. Ble deilig middag tenker jeg. Håper bare ikke fingrene dine ble for blå-frosne....... så du ikke får til å male mere lekre saker... ha,ha ;-)

Anitas hus sa...

For en flott natur! Jeg elsker å fiske selv, og med en mann som er super-ivrig er vi stadig på fisketurer. Oftest ved ferskvann med telt, men også i sjøen når vi er ute med båten. Sprø "knaske-makrell" på grillen en varm sommerkveld, det er godt det;)

Men når det gjelder skiltene dine; WOW, så mye flott! Hvorfor har du ikke opprettet en blogg hvor du kan selge en del av det du lager? Så flere ting jeg kunne tenke meg.

Ha en fin dag:o)

Therese sa...

Så flotte bilder, nyedelig himmel (og hav og fjell).
Min samboer kommer fra nord og han klager på at det ikke er fisk å få her sør .... Mulig han har rett da!! Ser i allefall sånn ut på fangsten deres :o) (tror ikke jeg skal vise ham dette innlegget ditt, da får jeg bare høre om all fisken osv. ha ha)
Håper kurset var som forventet.

Miss.T sa...

Nyyydlelige naturbilder !!!

Liv sa...

*sukk* Tenk å få trekke ferskfesken selv! Det er storartet, spesielt når man bor i et land hvor "fersk fisk" kan være opp til 7 dager gammel i butikkene!!!!

Mita`s hjørne sa...

Så nydelige bilder, å så masse fisk da...
Må bare si - at det bildet du har øverst på bloggen er bare såååå nyyydelig...

Ha en koselig dag og uke...