2. apr. 2008

Litt snadder for et sultent øye.......

Ja,som man snoker rundt på nettet,så finner man jo ofte noe som frister,og denne butikken hadde farlig mye.......

Nydelige skilt.......

Fransk landstil frister mer og mer.........


Bilde av et gammelt brev,til å ha på veggen.....Fine skilt til urtepottene mine.......
Og herlige puter til å ha på verandaen,i sommer......fargene var helt MINE......hvitt og lin !


Og nydelige kopper.....ja,i denne butikken tok jeg meg god tid.....har ikke sett den før,og vil du også ta deg en tur, er adressen http://www.parcourrier.se/
Ellers var jeg jo på kurs igår,og det var veldig spennende !! Fikk også tatt en renske-runde i beddene mine,været var helt nydelig,mildt og fint......og fuglesang,kan det bli bedre da ?? Innimellom pakker jeg franske skilt,til koselige "bloggedamer",rundt i Norges land,utrolig koselig at så mange liker dem :O) Holder nå på med noen knaggrekker,i samme stil,så bilder kommer nok etterhvert ! Bestillings-stoppen har ikke gått heeeeelt som jeg tenkte,men,men......rart med det,når noen ringer og sier,"kan du ikke være SÅ snill "?........og det er jo veldig koselig at noen setter pris på det en lager,så sånn er det........... ;O) Lerretene og rammene som skulle brukes etter påske,ligger enda trygt og godt......og urørte.....men en vakker dag,kommer de nok frem,må bare praktisere ordet NEI,først.....
Kos deg da,og ha en fin, og forhåpentligvis vårlig dag :O)

18 kommentarer:

Min verden sa...

Wow. Utrolig fint. Jeg er enig med deg - det er "noe" med det franske. Det var noe feil på hyperlinken til butikken. Du har fått et punktum for mye etter "par". Det gjorde ikke noe for meg, jeg fant allikevel. Jeg har nå også pålagt meg selv "bestillingsstopp". På tross av at vi tjener mye penger bruker vi nesten alltid alt. Det er irriterende og noe må det jo komme av :-)Kos deg med tingene dine. Hanne

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Fine skilt og skjønne puter i duse farger.
Takk for shopping tipset!
:O)

liven sa...

Så mye fint!!! Må innpå der å kikke litt ja!!
Gleder meg til å se knaggerekkene dine:O)
Ha en fin kveld
P.s, Nå stikker jeg til fjells. Er jo lenge lyst nå:O)

tinemor sa...

Ja, er ikke disse hyllene søte.
Det er min stefar som lager dem.
Jeg har selv bestilt en til ham, som jeg skal ha i sort, på do, så den passer i "blac and white" stilen min.
Lyst til å bestille en kanskje?!

tinemor sa...

Send meg en mail på termoen@loqal.no ,så jeg får sendt adressen min til deg, og du får sendt meg skilte jeg har bestilt ;-)

chatrine sa...

Så mye lekkert!
ja der var det mye jeg kunne tenke meg ja...
Shoppelysten er ikke vekke, selv om sneen bare fortsetter å lave ned, men jeg er optimistisk og tror våren er rett rundt hjørnet;)
Ha en fin kveld!
Klem fra chatrine:)

Laila sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min.

Anita sa...

Hei! Er det sånn at du lager skilt på bestilling?? Skulle så gjerne hatt et dørskilt! Med navnene våre på!! Marit i Veslehuset tipset meg om deg;O)!

GryNoKa sa...

Så mye fint, det er godt med litt ny inspirasjon. Ha en fin dag i morgen. Gry : )

Tonje sa...

Ja den butikken har masse nydelige ting=) Jeg er svært glad i den franske stilen...den og white on white med en liten dæsj shabby chic så hjar du meg...hihi

LISBETH---<-@ sa...

Nydelige far,ger, helt min smak, pudder,pudder,pudder, I like. Holder på å brodere en stor h , må si den er langdryg så akkurat nå står ikke franske monogrammer i høy kurs her, føler jeg aldri blir ferdig og med dine bilder av nydelige puter tenker jeg selvfølgelig at ÅHHHHHH hvorfor kunne jeg bare ikke kjøpt en.... ,men sikkert stolt når jeg er ferdig da. Håper å bli ferdig i morgen, har fri og planen er å sitte pal inntil jeg kan gjemme mønsteret og aldri mer ta det frem, he he.
Ikke alltid lett å si nei, men tingene du maler er skjønne så forstår folk vil ha..
Klem

prinsessa1976 sa...

Litt for mye. Man klikker og klikker seg videre helt i transe. Men det er jo så herlig å sitte å drømme seg bort i alleslags flotte saker og ting til å fylle hjemmet med. Ha en fin dag:O)

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Hvordan står det til om dagen? DU har det vårlig og fint! I dag er visst dagen med stor D her hos meg også! Nydelig vårvær! Helt fantastisk sjønt! Og jeg nyyyyyyter det! Det var nå jeg skulle hatt en bærbar pc som jeg kunne tatt med meg ut på hverandaen. To fluer i en smekk ;) Det blir nok ikke såååå lenge til vi anskaffer det nei! Får bare håpe at denne maskina kræsjer.. hihi.. Nei, får vel banke i bordet for den ;)
Det var utrolig mye flott de hadde i denne butikken du viser fra i dag ;) Synes kanskje at prisene var litt vel stive da.. men nå har jeg ikke retta vikinglottokupongen enda da.. hihi ;)
Ønsker deg en herlig uke!!
klemmer fra meg

LoneK sa...

Hei så mye fint du har laget, og den nettbutikken der er det muligheter til å svi av en del penger....

Hulda sa...

YES! her var det ufattelig mye skjønt! Falt for det første bildet, så søtt. :) Jeg er jo helt vill etter slikt, he he... ;)

Så fine havbilder du har tatt på fisketuren!

borghild sa...

Så mye fint du hadde funnet i denne butikken! Likte så godt de bildene / brevene med stempel og det hele...
Mange flotte skilt du hadde laget lenger ned også. Synes både rekveden, fargene og skriften var nydelige! Jeg ville faktisk heller hatt disse enn solsikker på kjøkkenet, og synes skrift kan være finere enn rene bilder, i motsetning til andre, min mor inkludert...:-) Klem B:-)

christinasinteriør sa...

Masse fint! Skjønner at de handler fra deg! Du er kjempe flink og kreativ!
Natta!!

Gjersvik Johansen sa...

Hei..
Tro om det kunne vært mulig å leie deg inn så du kunne malt "Velsign dette hjem med kjærlighet og latter" på takbjelken min i forstua...................?????

http://gjersvik.spaces.live.com