22. apr. 2008

Tilbake........

Hei igjen,ja da var sommertemperaturen et tilbakelagt stadium.....og man er atter tilbake til snø og sludd !! Fy for en nedtur..... Men turen var super på alle måter,masse koselige folk,og bra stemning ! Hørte ingen som ville hjem.....vi ville heller være en uke til.......!!

Show fikk vi også med oss,det var utrolig bra !!! Anbefales virkelig,men spis før du drar........her er det ikke maten du betaler for !!!! Rørleggere er store og sultne menn,og dette var ikke stedet for å bli mett,nei.......måtte bare le !!! Det var veldig fint stylet på tallerken,men........det var allt ! En var så ærlig å si hva han mente.......men det var ikke rom for kritikk,der i gården.....de var ikke "runde i kantene",for å si det sånn......


Stedet var Wallmans Salonger.......ved Akerselva.


Men dette "lille hvite huset" fallt virkelig i smak !!! Flott er det,iallefall utenpå.......likte ikke materialene og farvene inni,det var allt for mørkkt og tungt,etter min smak.......men så er nok ikke jeg noen tilhenger av opera,heller...........! Men hadde jeg bodd her,hadde nok turen gått hit ofte,for å nyte været og utsikten.........
Flott ?Vi fikk jo sett det på sitt vakreste,med dette utrolige været,som kulisser !!! Håper og komme snart tilbake........

Og tror du sannelig ikke jeg fant et koselig ,rødt hus,med hvite,smårutede vinduer......her også.... ? Øynene på stilk,til enhver tid,ja det er meg !!!!


Dette savner jeg veldig......sitte på Akershus Festning,og bare snuse inn,lukt,lyder.....og den fantastiske utsikten.....og stemningen,som er langs brygga !!! Håper på en sommertur hit,ja.........!
----------------------------------------------------
Og tusen takk for alle kommentarene dere har lagt igjen,mens jeg var borte !!!! Koselig at dere likte lysestakene med englene på !!!! Skal legge dem ut for salg,senere idag :O) Kos dere så lenge !

12 kommentarer:

LISBETH---<-@ sa...

Velkommen tilbake! Hyggelig at du har hatt det flott.Ønsker deg en skjønn uke.
Klem

My little footprints sa...

Hei vennen!
du er tilbake og jeg er tilbake! Nå må jeg virkelig bare si, og jeg får liksom ikke sagt det nok, nå har jeg jammen i meg savnet bloggingen! Skikkelig masse også! Rart med det, har jo blitt helt avhengig ;) hihi.. Men for å bli ferdig hjemme, var jeg bare nødt til å legge bloggingen fra meg en stund. Og det gav resultater, for nå er vi endelig ferdig! Det er bare så super duper godt! Jeg er bare så lykkelig! Det er bare så herlig etter alt dette arbeidet, og si at vi er ferdige! Trodde aldri at denne dagen skulle komme. Nå har det tatt hele 8 mnd da, det var lang tid, men samtidig har det gått super fort også! Ser ut som om du har hatt en kjempefin tur ;) Du streifet meg når vi var i oslo om fredag ;) Må også si at det du hadde gjort av serviettene i ditt forige innlegg, var jo så fint! Så kreativ du er! Likte så godt lysestakene dine, du gav meg en liten idè der ja ;)
Håper du har litt vårvær oppi nord også! Her er det bare helt fantastisk nydelig om dagen Mona! Sola skinner, og det er mange varmegrader, og det spirer og gror i hagen min! I går gikk jeg faktisk bare i skjørt og singlett! Helt herlig, rene sommeren!
Ønsker deg en fortsatt fin uke, så snakkes vi vettu ;)
Klemmer fra Beth

naturglede sa...

Har du snø nå igjen? Godt du fikk litt sol i sør da. Herlige bilder du viste, jeg må vel inn og se en dag jeg også. Kos deg i våren selv om det snør da:)

majsan shabby chic sa...

Hejsan..kul att vara tillbaka här...Synd på maten då...Men allt annat var bra....Kram på dig/Majsan

Gårdsromantik sa...

Ja det var litet det där "vita huset" Fast jag gillar gamla gårdar måste jag erkänna att det var vackert!
Har också en matfrisk man här hemma - ingen ide att ta med honom på sådana där fina restauranger med en liten ärta och såsdropp.

Kram Maud

Donna D sa...

hei hei

Nydelige hus du viser bilde av,kunne tenkt meg noen av dem ja.

Gårdsromantik sa...

Du är då för rar! Yack för ditt beröm - det värmer gott.

Klem Maud

prinsessa1976 sa...

Får håpe at god været kommer til dere også snart da. Men det var iallefall bra at du fikk en smak av våren når du var nedover. Ønsker deg en fin dag. Klem:O)

Anitas hus sa...

Så flott at du hadde en fin tur. Været her nede er det ikke noe å si på om dagen, nyter hvert minutt, for det skal vist snart ta slutt.

Håper våren kommer til deg snart.

Ha en fin dag, klem:O)

Jorun sa...

Hei! Du kjenner ikke meg, men ville bare fortelle at det søte lille huset du har tatt bilde av er Hønse-Lovisas hus. http://www.honselovisashus.no
Jeg jobber øverst i bygget over Wallmans og er blitt veldig glad i det skjønne huset. Du har forresten er kjempefin blogg. Hilsen Jorun :)

Millas hem sa...

Hej!
Där har jag också suttit och kikat ner!
Vackra bilder du visar!
Kram Camilla

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色